Søg
Søg
Statue af Neptun på Piazza del Nettuno, Bologna
Studietur

Italien - Bologna

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.498,-

Før: Studietur til Bologna,-
Varighed: 5 dage

En af Italiens skønneste byer, der byder på en herlig blanding af fortid og nutid med museer, smukke kirker og arkitektoniske perler side om side med et godt storbytempo, livligt cafémiljø og ikke mindst gode shoppingmuligheder.

I de smalle gader bag domkirkepladsen bugner små boder af de lækreste fødevarer fra den rige og frugtbare Po-slette og på byens restauranter kan selv den mest kræsne madelsker bruge et par dage på at prøvesmage indbydende skinker, fantastisk oste, eminente pastaretter og desserter, der smelter på tungen.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Der er mange muligheder for både studiebesøg og ture i området. Det kunne være et besøg på Ferrari eller Lamborghini-fabrikkerne (dog ikke muligt at se produktionen), produktioner af Parmaskinke og Parmesanost, Faenza keramikfabrikker og meget andet.

Udflugter kunne være besøg i lilleputstaten San Marino, Firenze eller en udflugt til Cesenatico og sejltur på havet med de lokale fiskere, eller en foodwalk i Bologna.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.498,-

Før: Studietur til Bologna,-
Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Bologna 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Bologna t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse med bad/toilet på værelserne på 2-stjernet hotel
  • Morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: