KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.498,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I de smalle gader bag domkirkepladsen bugner små boder af de lækreste fødevarer fra den rige og frugtbare Po-slette og på byens restauranter kan selv den mest kræsne madelsker bruge et par dage på at prøvesmage indbydende skinker, fantastisk oste, eminente pastaretter og desserter, der smelter på tungen.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Der er mange muligheder for både studiebesøg og ture i området. Det kunne være et besøg på Ferrari eller Lamborghini-fabrikkerne (dog ikke muligt at se produktionen), produktioner af Parmaskinke og Parmesanost, Faenza keramikfabrikker og meget andet.

Udflugter kunne være besøg i lilleputstaten San Marino, Firenze eller en udflugt til Cesenatico og sejltur på havet med de lokale fiskere, eller en foodwalk i Bologna.

Prisen er inklusiv

  • Bologna 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Bologna t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse med bad/toilet på værelserne på 2-stjernet hotel
  • Morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Husk at studerende tilbydes gratis eller reduceret entre til statslige museer mod forevisning af gyldigt ID.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk
Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top