Med vores samarbejdspartnere i Italien kan vi lave et fuldt program til jeres studietur, som sikrer, at det faglige indhold på studierejsen er i top. Udover flybilletter kan vi f.eks. hjælpe med at arrangere besøg på virksomheder, skoler og museer m.m. Kort sagt - vi kan sørge for det hele.

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Napoli, Italien

Italien - Napoli

Napoli er indbegrebet af det autentiske italien - med den vilde natur lige i baghaven, den stolte og måske lidt trodsige befolkning og verdens bedste pizzaer.
Læs mere
6 dage
fra 2.498,-
Studietur til Torino, Italien

Italien - Torino

Torino er den magiske og mystiske by ved Po-floden med kongeslottet midt i byen. Den er hjemby for Fiats bilfabrik og fodboldholdet Juventus og så var den værtsby for Vinter OL i 2006.
Læs mere
5 dage
fra 2.998,-
Studietur til Bologna, Italien

Italien - Bologna

En af Italiens skønneste byer, der byder på en herlig blanding af fortid og nutid med museer, smukke kirker og arkitektoniske perler side om side med et godt storbytempo, livligt cafémiljø og ikke mindst gode shoppingmuligheder.
Læs mere
5 dage
fra 2.498,-
Studietur til Bergamo, Italien

Italien - Bergamo

Smukke og charmerende Bergamo hører til én af Norditaliens ældste byer. Byen er opdelt i den moderne by ”Bergamo Bassa” og middelalderbyen ”Bergamo Alta”, som ligger idylisk på toppen af et lille bjerg.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-

Milano - Det bæredygtige valg

At rejse med tog kan være en fantastisk oplevelse i sig selv og på denne studietur er selve togstrækket en stor del af rejseeventyret. I passerer Alperne via et af verdens smukkeste jernbanestræk og ankommer til det nordlige Italien med vilde udsigter til gletsjere og bjergtoppe. I Milano mødes Italiens fascinerende historie med en moderne by i rivende udvikling – en oplagt destination for en studierejse.
Læs mere
5 dage
fra 5.295,-
Studietur til Milano, Italien

Italien - Milano

Milano – modens by og Italiens finansielle centrum. Mulighederne for shopping er uendelige, hvadenten du går efter designvarer eller blot søger nogle typiske lokale produkter.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-
Rom - Det bæredygtige valg

Rom - Det bæredygtige valg

Alle jernbanespor fører til Rom! Tag toget ned gennem Europa og ankom veludhvilet med nattog til den Evige Stad. Rom byder på tusinder af års historie, en fantastisk atmosfære og noget af Italiens bedste mad. Det er ingen udfordring at fylde en studietur til Rom ud med kultur og oplevelser.
Læs mere
5 dage
fra 4.295,-
Studietur til Firenze, Italien

Italien - Firenze

Firenze er et sandt overflødighedshorn af historie, kunst og arkitektoniske perler i verdensklasse, og byen er oplagt som studierejsemål uanset gruppens faglige interesse.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-
Studietur til Rom, Italien

Italien - Rom

Rom. Byernes By, Den Evige Stad. Kært barn har mange navne. Her venter 3000 års historie, enestående arkitektur og et køkken, der kan få de fleste munde til at løbe i vand.
Læs mere
5 dage
fra 2.245,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Roy Winter, rejsekonsulent i Odense

Roy Winter

Rejsekonsulent

rowi|jr.dk
Mathias Søby Dalbøge, rejseskonsulent

Mathias Søby Dalbøge

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk
Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

jahi|jr.dk
Til top