5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.298,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I Milanos inderste hjerte fornemmer du pulsen i en by, der oser af italiensk innovation indenfor mode, mad og money, og som dertil byder på kunst og kultur i verdensklasse.
På Domkirkepladsen kan du nyde synet af en af Europas største og mest særprægede kirker helt klædt i hvidt marmor og dekoreret med spir og over 3000 statuer.

Foran kunstværkerne i kirkens indre kan du genfinde roen et øjeblik, før du igen sluses ud i den hektiske metropol – forbi elegante modesaloner, gennem det berømte Vittoria Emanuele-galleri, hvor travle forretningsfolk får en hurtig lunch på en af de elegante restauranter videre forbi Scala opera – Milanos verdensberømte og prestigefulde operahus. Ved den store fyrsteresidens, Castello Sforzesco, er der mulighed for at se de enestående gobeliner og Michelangelos sidste værk - Pietà Randanini.

Besøg også kunstnerkvarteret Brera, området ved Naviglio med byens kanaler, eller det eksklusive Corso Como område, hvor alle de kendte holder til.

Byen oser af sociale arrangementer og spisesteder. Om du går efter en aperitif, middag eller det mere kulturelle såsom opera eller koncert på Teatro La Scala, så er der noget for enhver.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi desuden sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Der er masser af muligheder for både studiebesøg og spændende ture i området. Det kunne være besøg på Fernet Branca produktion, Rancilio espressomaskiner, Designmuseum Triennale, eller Udflugt til Como med mulighed for besøg på silkeproduktion, et besøg på Alessandro Volta’s museum, bjergbane til Brunate og trekking, og meget mere. Det kunne også være et besøg på Videnskabsmuseet Museo delle Scienze, San Siro stadion med rundvisning eller en tur til en lokal vingård.

Prisen er inklusiv

  • Milano 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Milano t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse med bad/toilet på værelserne på 2-stjernet hotel
  • Morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Husk at studerende tilbydes gratis eller reduceret entre til statslige museer mod forevisning af gyldigt ID.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top