Søg
Søg
Ponte Vecchio – Den gamle Bro i Firenze, Italien
Studietur

Italien - Firenze

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.298,-

Varighed: 5 dage

Firenze er et sandt overflødighedshorn af historie, kunst og arkitektoniske perler i verdensklasse, og byen er oplagt som studierejsemål uanset gruppens faglige interesse.

Måske er det ikke helt en tilfældighed, at Michelangelo, Leonardo da Vinci, Giotto og Sandro Botticelli blev født netop i og omkring Firenze?

Den dag i dag ses mange kunstværker fra renæssancen rundt omkring i byen, hvor et besøg på et kunstgalleri som Uffizierne eller besøg i en kirke, kan tage pusten fra selv den største kunstelsker.

Firenze byder på en ren overflod af kunst i verdensklasse!

Den berømte fiorentinske stil og den gode smag, er ikke kun fortidsminder. Designere som Ferragamo, Pucci og Gucci har stilfulde forretninger side om side med Fendi, Versace og Prada på byens mest elegante shoppingade Via Tornabuoni, og hos Louisa Via Roma og Raspini er der internationale mærker på bøjlerne.

Et besøg i Firenze vil på én gang være en rejse tilbage i tiden og et besøg i det elegante, moderne Italien – og en oplagt mulighed for at slappe af med vin og dejlig mad.

Besøg også de omkringliggende byer som eksempelvis Vinci, Pisa, Siena, San Gimignano, Volterra og Lucca

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vi foreslår eksempelvis besøg på Uffizierne, rundvisning på en vingård med dansktalende guide, hvor gruppen hører om de kemiske processer i vinfremstillingen, rundvisninger, foredrag om f.eks. samfundsforhold eller politik, besøg på jordvarmeanlæg i Larderello, marmorbruddet i Carraca, skolebesøg med guide, modebesøg og besøg på Leonardo da Vinci museet i Vinci. Mulighederne er utallige.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.298,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Firenze 5 dage/4 nætter
  • Direkte fly Kastrup – Firenze t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse på centralt beliggende 2-stjernet hotel i den gamle bydel, inkl. morgenmad
  • Alle værelser er med bad/toilet
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: