5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.298,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Måske er det ikke helt en tilfældighed, at Michelangelo, Leonardo da Vinci, Giotto og Sandro Botticelli blev født netop i og omkring Firenze?

Den dag i dag ses mange kunstværker fra renæssancen rundt omkring i byen, hvor et besøg på et kunstgalleri som Uffizierne eller besøg i en kirke, kan tage pusten fra selv den største kunstelsker.

Firenze byder på en ren overflod af kunst i verdensklasse!

Den berømte fiorentinske stil og den gode smag, er ikke kun fortidsminder. Designere som Ferragamo, Pucci og Gucci har stilfulde forretninger side om side med Fendi, Versace og Prada på byens mest elegante shoppingade Via Tornabuoni, og hos Louisa Via Roma og Raspini er der internationale mærker på bøjlerne.

Et besøg i Firenze vil på én gang være en rejse tilbage i tiden og et besøg i det elegante, moderne Italien – og en oplagt mulighed for at slappe af med vin og dejlig mad.

Besøg også de omkringliggende byer som eksempelvis Vinci, Pisa, Siena, San Gimignano, Volterra og Lucca

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vi foreslår eksempelvis besøg på Uffizierne, rundvisning på en vingård med dansktalende guide, hvor gruppen hører om de kemiske processer i vinfremstillingen, rundvisninger, foredrag om f.eks. samfundsforhold eller politik, besøg på jordvarmeanlæg i Larderello, marmorbruddet i Carraca, skolebesøg med guide, modebesøg og besøg på Leonardo da Vinci museet i Vinci. Mulighederne er utallige.

Prisen er inklusiv

  • Firenze 5 dage/4 nætter
  • Direkte fly Kastrup – Firenze t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse på centralt beliggende 2-stjernet hotel i den gamle bydel, inkl. morgenmad
  • Alle værelser er med bad/toilet


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Husk at studerende tilbydes gratis eller reduceret entre til statslige museer mod forevisning af gyldigt ID.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Nikolaj Bjørn Marcussen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top