5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.298,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Måske er det ikke helt en tilfældighed, at Michelangelo, Leonardo da Vinci, Giotto og Sandro Botticelli blev født netop i og omkring Firenze?

Den dag i dag ses mange kunstværker fra renæssancen rundt omkring i byen, hvor et besøg på et kunstgalleri som Uffizierne eller besøg i en kirke, kan tage pusten fra selv den største kunstelsker.

Firenze byder på en ren overflod af kunst i verdensklasse!

Den berømte fiorentinske stil og den gode smag, er ikke kun fortidsminder. Designere som Ferragamo, Pucci og Gucci har stilfulde forretninger side om side med Fendi, Versace og Prada på byens mest elegante shoppingade Via Tornabuoni, og hos Louisa Via Roma og Raspini er der internationale mærker på bøjlerne.

Et besøg i Firenze vil på én gang være en rejse tilbage i tiden og et besøg i det elegante, moderne Italien – og en oplagt mulighed for at slappe af med vin og dejlig mad.

Besøg også de omkringliggende byer som eksempelvis Vinci, Pisa, Siena, San Gimignano, Volterra og Lucca

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vi foreslår eksempelvis besøg på Uffizierne, rundvisning på en vingård med dansktalende guide, hvor gruppen hører om de kemiske processer i vinfremstillingen, rundvisninger, foredrag om f.eks. samfundsforhold eller politik, besøg på jordvarmeanlæg i Larderello, marmorbruddet i Carraca, skolebesøg med guide, modebesøg og besøg på Leonardo da Vinci museet i Vinci. Mulighederne er utallige.

Prisen er inklusiv

  • Firenze 5 dage/4 nætter
  • Direkte fly Kastrup – Firenze t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse på centralt beliggende 2-stjernet hotel i den gamle bydel, inkl. morgenmad
  • Alle værelser er med bad/toilet


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Husk at studerende tilbydes gratis eller reduceret entre til statslige museer mod forevisning af gyldigt ID.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk
Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk

Værd at vide om Firenze

Få info og fakta om studierejsen til Firenze lige her!

Oplev renæssancens magi på jeres studietur til Firenze

Firenze er kendt som renæssancens vugge og Toscanas historiske hjerte. På jeres studietur til Firenze i Italien har I rig mulighed for at opleve byens historiske omgivelser i alt sin pragt. Besøg eksempelvis Ponte Vecchio, en ikonisk middelalderlig stenbro fra 1500-tallet, der fører jer direkte tilbage til den italienske renæssanceperiode. Den berømte bro over Arno-floden er beklædt med gamle bygninger, der engang rummede slagtere men nu huser juvelerer, kunsthandlere og souvenirbutikker.


Kombiner sprogskoleophold med seværdighederne i Firenze

Firenzes hjerte og politiske centrum

Kort fra Ponte Vecchio ligger Palazzo Vecchio, der har fungeret som byens hjerte og politiske centrum siden 1300-tallet. Enhver studietur til Firenze bør også inkludere et besøg til Cattedrale di Santa Maria del Fiore, også blot kaldet “Il Duomo”, der uden tvivl er Firenzes mest betagende og berømte katedral med sin enorme kuppel og sin detaljerige udsmykning udvendigt såvel som indvendigt.
Santa Maria del Fiore i Firenze

Besøg Firenzes berømte museer

Museerne i byen er oplagte at inkludere i jeres studietur til Firenze. Galleria dell'Accademia er et verdenskendt museum, der huser den originale version af Michelangelos ikoniske David-skulptur. Museo Galileo fascinerer med sine videnskabelige genstande, der blandt andet har tilhørt den magtfulde Medici-familie. Hos Museo di San Marco kan I opleve de velbevarede omgivelser i det gamle kloster. På Uffizi-galleriet finder I mesterværker af berømte kunstnere som Botticelli, Michelangelo, og Leonardo da Vinci.

Santa Maria del Fiore i Firenze

Gå på opdagelse i Firenzes charmerende kvarterer

I Firenze findes en række charmerende kvarterer, der hver især gemmer på oplevelser. Oltrarno på den sydlige side af Arno-floden lokker med sin autentiske charme og kunstneriske atmosfære, der gør det til en af de mest populære områder i Firenze. Kvarteret er især kendt for sine mange kunstgallerier og lokale restauranter og caféer. San Marco-kvarteret byder på historisk charme med smalle brostensbelagte gader, lokale butikker og håndværkere. I kvarteret finder I også Basilica di Santa Croce. Kirken er især kendt for at være gravsted for mange berømte italienske skikkelser, herunder Michelangelo, Galileo Galilei og Niccolò Machiavelli.
Gade i Firenze og Palazzo Vecchio

Firenze: Et forførende paradis for Foodies

Oplev den autentiske toscanske madkultur i Firenze, hvor smag og tradition forenes. På de livlige markeder som Mercato Centrale kan I smage på de lokale delikatesser og friske råvarer. Firenzes markeder er fyldt med farver og dufte og er hjertet af byens madscene. På jeres studietur til Firenze kan I nyde autentiske toscanske retter som ribollita, en smagfuld bønnesuppe, og schiacciata, et toscansk brød som typisk bruges til at lave nogle af de mest fantastiske sandwiches sammen med lokale kvalitetsråvarer. Der er rig mulighed for at få smagsoplevelser, der afspejler regionens kulinariske arv.

Besøg de livlige markeder i Palermos gade på Sicilien
faq

Kan I hjælpe med at planlægge vores rejse?

Ja, hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi studierejsen til jer, helt efter jeres behov og ønsker.

Kan vi besøge andre Italienske byer på studieturen til Firenze?

Ja, besøg f.eks. de omkringliggende byer Vinci, Pisa, Siena, San Gimignano, Volterra og Lucca.

Hvad skal vi se i byen?

På en studierejse i Firenze skal i opleve byens domkirke. Det er en god ide at bestille rundvisning hjemmefra, da køen kan være rigtig lang. På den måde sparer I tid og slipper for den lange kø.

Kan vi lære Italiensk på vores studierejse?

Vi kan hjælpe med at arrangere et 3-dages kursus på en Italiensk sprogskole. Kontakt din rejsekonsulent for flere oplysninger om dette.


Vi skræddersyer studierejser til Firenze lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Firenze, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top