5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.298,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fra den moderne kommercielle bydel kan du tage bjergbanen op til det historiske centrum, som står næsten uberørt fra middelalderen. Hyggelige små stræder fyldt med forretninger, restauranter og atmosfærefyldte caféer. Nyd herfra den pragtfulde udsigt over resten af Bergamo

Først i 1872 flytter byens rådhus ned i den nye lave by, men Bergamo Alta forbliver, og er stadig, Bergamos religiøse centrum.

Hovedgaden" Via Gombito begynder udenfor bjergbanen ved Piazza Scarpa og huser i dag utallige butikker med gastronomiske specialiteter, samt sko- og tøjbutikker.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Der er masser af muligheder for studiebesøg og ture i området. Det kunne være besøg på en fiskenetproduktion - hvor der også produceres fodboldmål, eller en udflugt til Como søen med mulighed for besøg på silkeproduktion, besøg på Alessandro Volta’s museum, bjergbane til Brunate og trekking.

Det kunne også være en udflugt til Milano med fokus på arkitektur: Bosco Verticale, Citylife design, Scala operaen, San Siro stadion og designmuseum Triennale.

Prisen er inklusiv

  • Bergamo 5 dage/4 nætter
  • Fly Billund - Bergamo eller Kastrup - Milano t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse med bad/toilet på værelserne på 2-stjernet hotel
  • Morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Husk at studerende tilbydes gratis eller reduceret entre til statslige museer mod forevisning af gyldigt ID. Bus til Central stationen i Milano tager ca. 1 time.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk
Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk
Til top