Søg
Søg
Udsigt over Bergamo
Studietur

Italien - Bergamo

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.298,-

Varighed: 5 dage

Smukke og charmerende Bergamo hører til én af Norditaliens ældste byer. Byen er opdelt i den moderne by ”Bergamo Bassa” og middelalderbyen ”Bergamo Alta”, som ligger idylisk på toppen af et lille bjerg.

Bergamo – den antikke by på bjergtoppen
Fra den moderne kommercielle bydel kan du tage bjergbanen op til det historiske centrum, som står næsten uberørt fra middelalderen. Hyggelige små stræder fyldt med forretninger, restauranter og atmosfærefyldte caféer. Nyd herfra den pragtfulde udsigt over resten af Bergamo

Først i 1872 flytter byens rådhus ned i den nye lave by, men Bergamo Alta forbliver, og er stadig, Bergamos religiøse centrum.

Hovedgaden" Via Gombito begynder udenfor bjergbanen ved Piazza Scarpa og huser i dag utallige butikker med gastronomiske specialiteter, samt sko- og tøjbutikker.


Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Der er masser af muligheder for studiebesøg og ture i området. Det kunne være besøg på en fiskenetproduktion - hvor der også produceres fodboldmål, eller en udflugt til Como søen med mulighed for besøg på silkeproduktion, besøg på Alessandro Volta’s museum, bjergbane til Brunate og trekking.
Det kunne også være en udflugt til Milano med fokus på arkitektur: Bosco Verticale, Citylife design, Scala operaen, San Siro stadion og designmuseum Triennale.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.298,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Bergamo 5 dage/4 nætter
  • Fly Billund - Bergamo eller Kastrup - Milano t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse med bad/toilet på værelserne på 2-stjernet hotel
  • Morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: