Søg
Søg
River Po og broen Isabella i Torino
Studietur

Italien - Torino

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.998,-

Varighed: 5 dage

Torino er den magiske og mystiske by ved Po-floden med kongeslottet midt i byen. Den er hjemby for Fiats bilfabrik og fodboldholdet Juventus og så var den værtsby for Vinter OL i 2006.

Torino er den dag i dag én af Italiens mest magtfulde industrielle og kommercielle byer.
I den elegante storby bugner butikkerne med raffineret design og museerne med store kulturoplevelser, mens de elegante caféers blankpudsede kaffemaskiner hvæser espresso og cappuccino ud til krævende kunder.

Her kan man opleve piemontesiske specialiteter såsom ”Bagna Cauda” og ”Plin” på byens mange lokale ”Trattorias” eller på de elegante gourmetrestauranter.

Udenfor byen venter en helt anden verden. Dramatiske bjerglandskaber og spændende naturoplevelser mod nord og, mod syd, livsnyderruten med gamle klostre, smukke slotte og landsbyer omgivet af snorlige vinmarker, hvor små saftige druer bliver til stor Barolo og hvor tiden næsten står stille.


Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.


Vi kan hjælpe med jeres program i Torino, uanset jeres interesseområde. Det kunne være besøg på en chokoladeproduktion eller vingård, Bilmuseet Biscaretti Carlo di Ruffia eller en tur til Juventus stadion. Der er også mulighed for at besøg det Egyptiske Museum, som er det største af sin slags udenfor Cairo.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 2.998,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Tornino 5 dage/4 nætter
  • Fly København - Milano t/r
  • Transfer Milano – Torino t/r med bus
  • Overnatning i 3-4 personers værelse med bad/toilet på værelserne på 2-stjernet hotel
  • Morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: