I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Indonesien. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Indonesien kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Indonesien nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

BACKPACKER ADVENTURE

Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Tag med på denne backpacker-grupperejse til Singapore og Indonesien sammen med andre unge. I vil komme tæt på orangutangerne i Sumatras jungle, prøve kræfter med surfing på Bali, vandre på vulkanen Mt. Rinjani og det vil være muligt at snorkle og dykke på paradisøen Gili Trawangan.
Læs mere
5 uger
30-03-2020
fra 20.995,-
Mojo Surf, Australien

Australien, Bali og Lombok

Oplev den Australske østkyst med bl.a. verdensklasse surfing, snorkel med skildpadder på verdens største koralrev "Great barrier reef". Afslut turen i verdens største ørige Indonesien med dejlig afslapning, kridhvide sandstrande og se bl.a. solopgangen fra toppen af Rinjani-vulkanen.
Læs mere
1,5 mdr.
02-03-2020
fra 23.995,-
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Oplev alt fra usploret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkner på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
12-03-2020
fra 26.995,-
Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset

Japan, Bali og Lombok

Oplev Tokyo, Mt. Fuji, Hiroshima og Osaka i Japan. Tag også på ø-hop og surf på bølgerne i Indonsien.
Læs mere
1,5 mdr.
Afrejsedatoer på vej
fra 27.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Deltag blandt andet i frivilligt arbejde med truede havskildpadder i Indonesien og med vilde dyr reddet fra savannen i Sydafrika. Oplev også storslået natur og spændende kultur. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
21-08-2020
fra 38.995,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Denne Backpacker adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
13-02-2020
fra 38.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Gratis foredrag om Indonesien

Tilmeld dig her
Til top