Søg
Søg
Bromo, Indonesien

Grupperejser til Indonesien

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Indonesien. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Indonesien kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Indonesien nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
1 resultat
Aktive rundrejser med dansk rejseleder
fra: 34.995,-
Dani folket på Irian Jaya

Vandring i Papua blandt stammefolk

Med dansk rejseleder: Oplev det ukendte Irian Jaya på denne enestående rundrejse med dansk rejseleder. Den ruten byder på spændende små lokalsamfund hvor der lever spektakulære stammefolk. Rejsen slutter med afslapning på Bali.

Varighed: 16 dage

6 resultater
Backpacker Adventure
NYHED
fra: 20.995,-
Orangutang, Bukit Lawang, Sumatra, Indonesien

Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Backpacker-gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser: Tag med på denne backpacker-grupperejse rejse til Singapore og Indonesien sammen med andre unge. I vil komme tæt på orangutangerne i Sumatras jungle, prøve kræfter med surfing på Bali, vandre på vulkanen Mt. Rinjani og det vil være muligt at snorkle og dykke på paradisøen Gili Trawangan.

Varighed: 5 uger

fra: 22.995,-
Mojo Surf, Australien

Australien, Bali og Lombok

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Oplev den Australske østkyst med bl.a. verdensklasse surfing, snorkel med skildpadder på verdens største koralrev "Great barrier reef". Afslut turen i verdens største ørige Indonesien med dejlig afslapning, kridhvide sandstrande og se bl.a. solopgangen fra toppen af Rinjani-vulkanen.

Varighed: 1,5 mdr.

fra: 26.995,-
Dykning, Backpacker Adventure

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Oplev alt fra usploret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkner på denne rejse gennem Asien.

Varighed: 3 mdr.

fra: 27.995,-
Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset

Japan, Bali og Lombok

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser - Oplev Tokyo, Mt. Fuji, Hiroshima og Osaka i Japan. Tag også på ø-hop og trek langs kraterkanten på Rinjani-vulkanen i Indonesien.

Varighed: 1,5 mdr.

fra: 32.995,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Backpackergruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser: Denne Backpacker adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 3,5 mdr.

fra: 34.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Backpackergruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Denne grupperejse for unge har fokus på frivilligt arbejde. I Indonesien skal I arbejde med de truede havskildpadder, og i Sydafrika skal I arbejde med vilde dyr reddet fra savannen og arbejde på et projekt med børn i Cape Town. Desuden byder turen på storslået natur, spændende kultur og backpacking m.m. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 3,5 mdr.

Gratis rejseforedrag

Indonesien: 10-09-2018 18:00:00 : 11143
Aalborg
10. september 2018 kl. 18:00

Indonesien

Indonesien og Bali: 19-09-2018 18:00:00 : 11176
Aarhus
19. september 2018 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 25-09-2018 18:00:00 : 11716
Herning
25. september 2018 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Find os på: