19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.495,-
FRA 12.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Udforsk det bedste af Balis kultur, natur og strande, mens du undervejs overnatter på komfortable hoteller på rejsen. Rejsen starter med et besøg i Sanur, hvor du har mulighed for at gennemgå rejsen på vores lokale samarbejdskontor. Derfra går rejsen til det nordvestlige Bali og til Menjangan, hvor du skal bo i luksus-hyttetelte (glampingtelte) i smukke omgivelser. Glæd dig til det bjergrige Munduk-område, hvor det er oplagt at tage på vandretur på egen hånd. Derfra går rejsen til Balis kulturhovedstad, Ubud. Her kan du opleve smukke templer og tage på vandreture blandt områdets risterrasser og opleve den berømte balinesiske barongdans. Det er oplagt at gå på opdagelse blandt farverige gallerier og byens gode restauranter.
Undervejs på rejsen bliver der også god tid til at slappe af og få det bedste ud af strandlivets glæder på øen Nusa Lembongan. Rejsen afsluttes i hyggelige omgivelser på Tanjung Benoa Resort i Sanur på Bali.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Se også vores påskerejser til USA, Japan, Sri Lanka og Thailand

Bedste rejseperiode

Bali kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt. Øen har to årstider. Regntiden er fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom man stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien.
2. dag: Ankomst Sanur
Ved ankomst til Bali skal du kigge efter din chauffør, som står med et skilt med dit navn på. Du kører direkte til hotellet i Sanur, en køretur på ca. 45 min.
3. dag: Sanur på egen hånd
Dagen efter ankomsten vil der være et lille introduktionsmøde på Jysk Rejsebureaus servicekontor, hvor du vil få praktiske informationer omkring din tur, samt blive præsenteret for de forskellige oplevelser og aktiviteter på Bali. Sanur er et af de mere stille og rolige turistområder på Bali. Byen har en hyggelig strandpromenade, hvor du tidligt om morgenen kan opleve solopgangen over Bali. Der er mange forskellige restauranter, gode steder at shoppe, og flere massagesteder i gåafstand fra hotellet. Det er også muligt at leje en cykel og bevæge sig rundt i byen. Der findes ligeledes mange dagsture og udflugter i området. (M)
4. dag: Sanur – oplevelser på vejen - Menjangan
Denne morgen kører du mod det nordvestlige Bali og til Menjangan. På vejen stopper du ved det smukke temple Pura Taman Ayun i Mengwi, der er et af de ældste templer på Bali. Her er der mulighed for på nært hold at se dette smukke tempel og de imponerende templetage, der spænder over 11 etager. Efterfølgende kører du op igennem de grønne risterrasser ved Antosari og Pupuan. Efter frokost kører du videre til det buddistiske tempel Vihara Darma Giri, hvor den imponerende hvide liggende Buddha kan opleves. Du ankommer hen på eftermiddagen til Menjangan Dynasty Resort. (M)
5-6. dag: Oplev Menjangan
Glæd dig til 3 overnatninger på dette unikke ”glamping resort”, hvor du overnatter i et luksushyttetelt . Alle teltene er lækkert indrettet og har en skøn udsigt over havet. Hotellet har en dejlig infinity pool, hvor man kan ligge henslængt og nyde naturen. Hvis der er skyfrit ved solopgang, kan du skimte Javas vulkaner i baggrunden. Hotellet har desuden en god restaurant, der ligger ned til stranden, hvor hotellet også har sit eget lille ”hus-rev”, du kan snorkle ved. Der er også mulighed for at komme ud til Menjangan Island, som er en del af nationalparken med samme navn, hvor der betales for at komme ind. Resortet kan hjælpe med at arrangere snorkle- eller dykkerture i området. Der er også mulighed for at få en skøn spabehandling under dit ophold på resortet imod et ekstra gebyr. Dagene er til fri disposition. (M)
7. dag: Menjangan – varme kilder – Munduk vandfaldet - Munduk
Efter nogle afslappende dage på Menjangan Dynasty Resort er det tid til at forlade stedet. Herfra kører du mod Munduk, og der vil blive gjort stop ved de varme kilder i byen Banjar. Det er muligt at bade i det naturligt opvarmede bassin, som indeholder lidt svovl (vandet er ca.40-45 grader). Efterfølgende kører du op til Munduk området, hvor der er en vandretur til Munduk-vandfaldet. Derfra kører du til dit hotel, som ligger tæt ved Danau Tamblingan søen. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
8. dag: Oplev Munduk
Munduk ligger smukt i bjergene og tæt ved Danau Tamblingan søen. Her er der muligheder for dejlige vandreture og du kan også sejle en tur i kano på søen. Mange af vores gæster nyder at sidde ved poolen og nyde udsigten udover de smukke omgivelser. Hotellet udbyder forskellige junglevandreture i området. Dagen er til fri dispostion. (M)
9. dag: Munduk - Ubud
I dag kører du fra Munduk til Ubud efter skønne naturoplevelser, og turen går først op i bjergene med udsigt ud over tvillingesøerne Danau Tamblingan og Danau Buyan. Efterfølgende kører du til vandfaldet Banyumala inden du kommer til Bedugul, hvor du har mulighed for at gøre stop ved Pura Ulun Danu templet (vandgudindens tempel), som ligger i en stor tempelpark med et mix mellem religioner. Køreturen afsluttes på dit hotel i Ubud. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
10-11. dag: Oplev Ubud på egen hånd
Der er mange oplevelsesmuligheder i Ubud og i nærområdet. Ubud er Balis kunstneriske centrum, som også er kendt for yoga, meditation og afslappende spaophold. Der er mange spændende forretninger i byen samt flere museer, gallerier og ikke mindst danseforestillinger. Er du til adventureoplevelser kan du tage på riverrafting, cykelture, samt bestige vulkanen Batur på 1,717m. Besøg også de interessante markeder og de skønne spisesteder i byen. Derudover har Ubud mange gode vandreruter lige uden for "byskiltet" som du kan tage på egen hånd. Dagene er til fri disposiotion (M)
12. dag: Ubud - Sanur & båd til øen Nusa Lembongan
Denne morgen bliver du hentet i receptionen på dit hotel og kørt til bådbroen i Sanur, hvor hurtigbåden til den nærliggende ø, Nusa Lembongan, afgår fra. Bådturen tager ca. 30 minutter, og ved ankomst bliver du kørt til dit hotel, som ligger ved den smukke Jungabatu-strand. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
13-15: Oplev øen Nusa Lembongan på egen hånd
Selve øen er så stor, at det er muligt at komme rundt med små pickup-biler eller med knallerter. Det er oplagt at tage på smukke gåture langs stranden og spise på de gode restauranter i området. Nusa Lembongan har mange bugter samt en skøn mangroveskov, som du kan udforske. Der er mulighed for at svømme og snorkle ud fra kysten, men de bedste snorklespots nåes på arrangerede bådture. Dykning fra Nusa-øerne er desuden helt specielt og kan arrangeres via dit hotel. Du kan også besøge den nærliggende ø, Ceningan, ved at passere den gule bro. På denne ø er der kun knallerter, da biler ikke kan komme derover. Solopgang og solnedgang kan nydes fra hotellet, og den smukke Agung Vulkan på Bali kan ses på afstand, hvis vejret tillader det. Derudover kan du på egen hånd udforske naboøen, Nusa Penida, hvor du bl.a. kan snorkle eller dykke med de store mantarays (djævlerokker) ved Manta Point. Dagene er til fri disposition. (M)
16. dag: Nusa Lembongan – Sanur – Tanjung Benoa
Denne morgen siger du farvel til Nusa Lembongan og tager med hurtigbåden retur til Sanur på Bali. Ved ankomst til havnen bliver du kørt til hotellet i Tanjung Benoa, som ligger tæt på det kendte Nusa Dua, en køretur på ca. 45 min. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
17. dag: Oplev Tanjung Benoa
Nyd dagen på dit resort eller på stranden Tanjung Benoa Beach, der er en lille tange nord for Nusa Dua. I området findes der mange gode restauranter, små butikker med kunsthåndværk og flere golfbaner. Dagen er til fri disposition. (M)
18. dag: Afgang fra Bali
I dag er det blevet tid til at sige farvel til den smukke ø, Bali, efter nogle afslappende dage med store oplevelser og indtryk. Der er afsluttende transfer til lufthavnen, hvor rejsen ender. (M)
19. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Griya Santrian eller lignende i Sanur,
3 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Menjangan Dynasty Resort eller lignende
2 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Munduk Menir Villa i Munduk eller lignende
3 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Adiwana Arya Villas i Ubud eller lignende
4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Mahagiri Resort på øen Nusa Lembongan eller lignende.
2 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Tanjung Benoa Resort eller lignende

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

April - oktober

Pakkeliste

 • Komfortable sko/sandaler.
 • Let og luftigt tøj til varmt klima.
 • Badetøj

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra Danmark t/r (Inkl. bagage)
 • 2 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Griya Santrian eller lignende i Sanur,
 • 3 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Menjangan Dynasty Resort
 • 2 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Munduk Menir Villa i Munduk
 • 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Mahagiri Resort på øen Nusa Lembongan
 • 2 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Tanjung Benoa Resort
 • Måltider ifølge program
 • Transfers ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Entreer undervejs på de forskellige ture/transfers
 • Andre måltider end de nævnte
 • Lufthavnsskat ved udrejse
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Turistskat for Bali (cirka 150.000 IDR pr. person)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top