21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne fantastiske rundrejse kommer du til, at opleve det bedste af Bali og Lombok. Rejsen tager dig med til den uberørte del af Lombok gennem traditionelle landsbyer og forbi det flotteste vandfald på Lombok. Den næste store oplevelse er strandliv på de berømte Gili Islands, hvorefter Balis fantasitske natur og kultur venter dig.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Indonesien kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt.
Landet har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom du stadig skal forvente en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien
2. dag: Ankomst Sanur
Ved ankomst til Bali skal du kigge efter din chauffør som står med et skilt med dit navn på. Du kører direkte til hotellet i Sanur, en køretur på ca. 30 min.
3. dag: Sanur
Der vil dagen efter ankomst være et introduktionsmøde på Jysk Service Center, hvor du vil få praktiske informationer om din tur. Sanur er en af de mere stille og rolige områder på Bali. Der er en hyggelig strandpromenade, hvor du tidligt om morgenen kan opleve solopgangen over Bali. Der er mange restauranter, samt gode steder at shoppe. Der er også god mulighed for, at leje en cykel og opleve byen på egen hånd. (M)
4. dag: Sanur – Båd Cruise til Nusa Lembongan / Nusa Penida
Syd for Bali ligger den smukke ø - Nusa Lembongan. Du sejler dertil enten med Bali Hai II eller Aristocat Katamaranen (afhængig af afgangsdagen). Ved ankomst til øen er der et væld af muligheder inklusiv i prisen. Du kan bl.a. tage på en landsbytur, snorkelsafari, kajak-roning eller prøve en ”bananbåd”. Som noget nyt kan du desuden besøge en perlefarm perler dyrkes og opleve hvordan de ekslusive perler dyrkes. Der er også en stor frokostbuffet inkluderet i dagens program. (M,F)
5. dag: Sanur - Speedbåd til Lombok
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til den nordlige del af Sanur hvor du tager hurtigbåden, som sejler til Lombok (ca.2,5 time). Du ankommer til havnebyen Telok Kode, hvor din engelsktalende chauffør tager imod dig og kører dig langs den smukke kyst til dit hotel, der ligger lige i udkanten af byen Senggigi. Her kan du slappe af ved poolen, gå en tur ved stranden eller tage en tur ind til Senggigi by. (M)
6. dag: Det sydlige Lombok – Besøg i traditionelle landsbyer
Efter morgenmaden tager du afsted på en spændende køretur med engelsktalende chauffør, hvor du kommer til at opleve de bedste seværdigheder på den sydlige del af øen Lombok. Denne del af Lombok er uberørt og hverdagslivet er kun i mindre grad påvirket af turister. Naturen er anderledes end på Bali, men stadig meget smuk. På vejen sydpå besøger du Banyumulek, som laver helt specielt keramikhåndværk. Desuden gør du holdt hos de hårdtarbejdende vævere i Sukarara, som er kendte for fremstillingen af den berømte beklædningsgenstand ”Ikat”. På sydkysten vil der blive mulighed for at tage en svømmetur i havet og siden spise en god frokost. På tilbagevejen besøger du de traditionelle Sasak landsbyer, hvor det oprindelige Lombok folk bor. (M,F)
7. dag: Nord Lombok – Vandretur til Sendang Gila vandfald
Efter morgenmaden skal den nordlige del af Lombok udforskes. I klart vejr er der flotte udsigter over de smukke kystlinjer, og på en cirka 20 minutters vandretur vil du opleve et af de spektakulære vandfald, som findes på øen. Undervejs passerer du flere plantager og rismarker, samt små landsbyer, hvor der ikke kommer mange turister. Frokosten nydes på en god lokal restaurant. Du er tilbage på dit hotel sidst på eftermiddagen. (M,F)
8. dag: Transport til Gili Air eller Gili Trawangan
Idag går turen mod de kendte Gili Islands, som ligger ud for den nordvestlige del af Lombok. Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt til Bangsal, hvorfra du tager med lokal båd til enten Gili Air eller Gili Trawangan. (M)
9 - 11. dag: Gili Air eller Gili Trawangan
Øerne giver dig muligheder for afslapning, og at snorkle og dykke. Gili Air – Den mindste af de tre øer, er 5 km i omkreds, og du kan gå rundt om øen. Der er stille og roligt, men øen er bestemt også i udvikling. Der er en del restauranter i den sydøstlige del af øen, og der er begyndt at komme lidt mere byliv. Du kan komme rundt på øen med cykel eller Cidomo (hestevogn). Øen er både for unge, familier og det lidt ældre publikum. Gili Trawangan er den største af de tre øer på 7 km i omkreds. Den betegnes i alle turistbøger som meget støjende, men der er bestemt områder på den nordlige og vestlige del som er fredelige. Den nordøstlige side er med det lange strandområde et oplagt sted at snorkle direkte ud og se havskildpadder. Du kan også "Paddleboarde" og surfe. Den sydøstlige del af øen er den mere ”travle” del. Her ligger restauranterne side om side samt sammen med lokale forretninger. (M)
12. dag: Speedbåd fra Gili Air / Gili Trawangan til Padang Bai - Ubud
Der er afgang med speedbåd fra Gili Air / Gili Trawangan mod Padang Bai og herefter med bus til dit hotel i Ubud. (M)
13 - 14. dag: Ubud
Der er mange spændende muligheder og aktiviteter i Ubud. Byen er det kunstneriske centrum af Bali, og byder på alt indenfor yoga, meditation og gode vandreruter i rismarkerne uden for byen. Her findes der også mange spændende forretninger, museer, gallerier og flotte danseforestillinger. Er du til adventureoplevelser kan du riverrafte ned af floderne, tage på cykeltur eller bestige enten Batur (1,717m) eller Agung vulkanen (3,142m). Besøg også de interessante markeder og unikke spisesteder. (M)
15. dag: Ubud – Besøg Tirta Empul - Kaffeplantage - Batur vulkan - Lovina
Efter morgenmad er der afgang. Du besøger det smukke og ofte travle tempel, Tirta Empul – hvor balineserne tager til for at rense sig selv og hente helligt vand til deres mange ceremonier. Herefter kører du mod en af de mange kaffeplantager, hvor der er mulighed for, at se hvordan den balineske kaffe dyrkes. Du fortsætter op i bjergene til det store Kintamani krater, hvor der er udsigt til Batur vulkanen (1,717m) som stadig er en af Balis aktive vulkaner. Her kan du nyde en god frokost i flotte omgivelser. Videre op i bjergene snor vejen sig og der er mange steder med fantastiske udsigtspunkter på ruten. Der køres gennem den tidligere nordbalinesiske hovedstad Singaraja. Sidst på eftermiddagen ankommer du til Lovina. (M)
16 - 17. dag: Lovina
Et par eventyrlige dage venter dig på nordkysten af Bali. Tag på morgensejllads ved solopgang og se Balis smukke nordkyst fra havsiden. Du kan også tage på vandretur op i bjergene eller til ”det skjulte vandfald” Lemukih. Det er en spændende oplevelse at besøge buddisttemplet tidligt om morgen. Lovina er kendt for sine sorte lavastrande og sit stille og rolige tempo. Fra stranden er der udsigt til de flotte vulkaner på Java. (M)
18. dag: Lovina - Banjars varme kilder – Munduk - Bedugul – Lake Bratan – Kuta
Idag er det tid til at tage fra den nordlige del af Bali. Der køres mod syd og på vejen gøres der stop ved Banjar for at besøge de varme kilder. Disse varme kilder er placeret i tropiske omgivelser og har flere forskellige pools at bade i. De er alle underjordisk opvarmede. Der er mange lokale der kommer hertil for at bade i vandet, som de mener er helbredende, på grund af svovlen i vandet, og at vandet er opvarmet. Turen går videre ad de smukke sceniske veje op til Munduk vandfaldet, som er Balis største vandfald. Her oplever du storslåede udsigtpunkter ved tvillingesøerne inden du kører ned mod Lake Bratan, hvor vandgudindens tempel, Pura Ulun Danu, ligger. Området har også en pagoda for buddisterne, samt en moske for muslimerne. Så det er et "omfavnende" område for Balis forskellige religioner. Efterfølgende stopper du ved byen Bedugul, hvor det berømte marked af samme navn besøges. Her sælges der krydderier, blomster, frugt og meget andet. Efter at have udforsket markedet kører du ad små veje mod Kuta området. (M)
19. dag: Kuta
Nyd din sidste dag. Se solnedgangen, tag på shopping eller gå en tur ved stranden. Du kan også prøve kræfter med surfing, som Kuta er verdenskendt for. (M)
20. dag: Afgang fra Bali
Efter morgenmaden har du lidt tid om formiddagen inden du skal tjekke ud. Du bliver hentet og kørt til lufthavnen. Tidspunktet er afhængig af din flyafgang. (M)
21. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på budget-hotel i Sanur
3 overnatninger på budget-hotel i Senggigi
4 overnatninger på budget-hotel på Gili Trawangan eller Gili Air
3 overnatninger på budget-hotel i Ubud
3 overnatninger på budget-hotel i Lovina
2 overnatninger på budget-hotel i Kuta

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Alle ugens dage.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Komfortable sandaler
 • Let og luftigt tøj til varmt klima
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnslag til vandreture
 • Gode sko
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer i højlandet

Prisen er inklusiv

 • Danmark - Bali t/r (inkl. bagage)
 • Transfer ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Bådtur til Nusa Lembongan
 • Besøg i traditionelle landsbyer i det sydlige Lombok
 • Lokal bådtur fra Flores til Lombok
 • Båd til Lombok
 • Speedbåd fra Gili Trawangan til Bali
 • Vandretur til Sendang Gila vandfald
 • Besøg Tirta Empul templet og kaffeplantage
 • Oplev Batur-vulkanen
 • Oplev Banjars varme-kilder, Munduk, Bedugul og Lake Bratan
 • 3 overnatninger på budget-hotel i Sanur
 • 3 overnatninger på budget-hotel i Senggigi
 • 4 overnatninger på budget-hotel på Gili Trawangan eller Gili Air
 • 3 overnatninger på budget-hotel i Ubud
 • 3 overnatninger på budget-hotel i Lovina
 • 2 overnatninger på budget-hotel i Kuta
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer
 • Turistskat for Bali (cirka 150.000 IDR pr. person)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top