Besøg Indonesiens hovedstad, Jakarta, der ligger på Java, og som med over 10 mio. indbyggere er en imponerende storby, eller udforsk den østlige del af Java, der rummer store kultur- og naturskatte. På rejser til Java kan du opleve Bromo-vulkanen, som ligger i et kæmpe vulkankrater, og Ijen-vulkanen, der er en af de mange aktive vulkaner i Indoneisen. Derudover kan du opleve de enestående templer, Borobudur og Pranbanan. Ved Javas nordlige kyst ligger Karimunjawa Islands, der består af 27 eksotiske småøer, der er Indonesiens svar på Maldiverne.

Viser 2 oplevelser

Det eventyrlige Komodo Nationalpark

Det eventyrlige Indonesien

Oplev Bali, Java, Flores, Komodo Nationalpark og Gili Air på denne oplevelsesrige rejse i et af verdens mest kontrastfulde lande.
Læs mere
24 dage
MAJ - OKTOBER
fra 32.495,-
Oplev Javas smukke kulturskatte

Bali, Java & husbådtur i Borneos jungle

Denne rundrejse tager dig forbi Bali og Javas kulturskatte og fantastiske natur. Herefter venter en uforglemmelig husbådtur igennem snoede floder i Kalimantan - indonesisk Borneo.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 25.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top