Søg
Søg
Rinca Island
Ubud
Risbonde i Ubud
Bali & Java, Indonesien
Bali & Java, Indonesien
Bali & Java, Indonesien
Bali-Lombok cykelrejse
Bali & Java, Indonesien
Komodo
Indonesien - Dykkerrejse til Bali
Komodovaran, Komodo, Indonesien
Komodo for backpackeren
Flores - Labuhan Bajo udsigtspunkt
Mojo Island - Vandfald
Rinca Island
Senggigi
Det er muligt at bade i kratersøen
Op vej op mod kraterkanten
Rinjani Trek
Gili Islands
SPAR 1.000,-

Bali, øhop & Rinjani vulkanen

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 21 dage

Denne rundrejse kombinerer Balis spændende kultur og frodige natur med en unik øhop oplevelse i det eventyrlige indonesiske ørige. Rejsen tager dig på et uforglemmelig trek på den storslåede Rinjani Vulkan og forbi bounty-strandene på Gili Islands.

Forude venter store oplevelser på Bali med fokus på kultur og natur. Ubud er det kulturelle og kunsteriske centrum på Bali. Uden for byen findes der mange smukke vandreturer igennem lysgrønne risterresser og dybe dale som også er områdets kendetegn. Rejsen giver dig mulighed for, at opleve fantastiske øer, dyreliv og snorkling i verdensklasse.
Undervejs bliver der også god tid til at slappe af på øhop bådturen mellem Flores og Lombok, samt opleve nogle af Indonesiens islolerede øer. En anden stor oplevelse er 3 dages trekket på Rinjani vulkanen, som er blandt de mest fascinerende trekkingruter i Indonesien. Turen slutter med strandliv og snorkling ved det berømte Gili Islands og surfing ved kuta Beach.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her


Sæson

Indonesien kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt.
Landet har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom du stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Ubud er Balis kulturelle centrum

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien.

2. dag: Ankomst Ubud
Ved ankomst til Bali skal du se efter din chauffør som står med et skilt med dit navn på. Der køres direkte til dit hotel i Ubud. Køreturen tager ca. 1,5 time afhængig af trafikken.

3-5. dag: Ubud
Der er mange oplevelsesmuligheder i Ubud og i nærområdet. Det er det kunstneriske centrum af Bali, som også er kendt for yoga, meditation og afslappende spaophold. Der er mange spændende forretninger i byen samt flere museer, gallerier og ikke mindst danseforestillinger. Er du til adventure oplevelser kan du tage på riverrafting, cykelturer, samt bestige enten Batur (1,717m) eller Agung vulkanen (3,142m). Besøg også de interessante markeder og unikke spisesteder i byen. Derudover har Ubud mange gode vandreruter lige uden for "byskiltet" som tages på egen hånd. (M)

6. dag: Ubud - Labuhan Bojo
Du bliver afhentet på dit hotel, og kørt direkte til lufthavnen, hvor du skal flyve med indenrigsfly til Labuhan Bajo, som er beliggende på øen Flores. En flyvetur på ca. 1,5 time. Ved ankomst bliver du kørt til dit hotel. (M)

7-8. dag: Labuhan
Der vil være mulighed for, at opleve Labuhan Bajo og Flores på egen hånd. Der kan arrangeres verdenklasse dykning og snorkling ved Komodo Islands hjemmefra eller en anden form for aktivitet i de to dage. Du kan også arrangere en lang dagstur til Komodo Islands, for at se de enorme komodovaraner og dyrelivet på øens tre storslåede vandreruter. Valg af vandrerute er afhængig af din tid på øen. Komodo Islands er desuden verdenskendt for et rigt og varieret liv under havoverflade (M)

9. dag: Labuhan Bajo - Bådtur
Om eftermiddagen starter din spændende bådtur. Den lokale indonesiske båd deles med op til 30-40 personer (afhængig af sæson). Der er mulighed for enten en simpel kahyt på båden eller overnatning på dækket. Der vil være velkomstmiddag ombord på båden og du overnatter på båden imens den ligger forankret i Labuhan Bajos havn den første nat. (M, A)

10. dag: Labuhan Bajo - Rinca Island - Gili Laba
Der er afgang fra Labuhan Bajo ca. kl. 05.00, med kurs mod Rinca Island. Den smukke solopgang kan nydes ombord, imens der serveres tidlig morgenmad. Rinca er den andenstørste ø i Komodo National Park. Den er ikke kun hjemsted for de store komodovaraner, men også vilde bøfler, vildsvin, macaque aber, vilde heste og slanger. Desuden findes der et rigt fugleliv. Efter en vandretur på øen, sejler du videre til Gili Laba for at svømme og snorkle. Derefter sejles der vestpå til Moyo Island og øens naturreservat.
(M,F,A)

11. dag: Mojo Island - Keremat Island - Sengiggi
Om morgenen er du fremme ved Moyo Island. Efter morgenmaden går du i land og vandrer til Labuhan Haji landsbyen og videre til øens vandfald. På vejen oplever du de lokales daglige aktiviteter. Vandfaldet er en smuk oplevelse. Midt på dagen sejler du videre til Keramat Island. Her kan du svømme fra båden eller tage med motorbåd ind til stranden, hvor du kan snorkle og gå rundt om øen. Det er den sidste aktivitet på turen, inden du sejler til Labuhan Lombok, hvor der vil være middag inden du kører til Sengiggi. (M,F,A)

12. dag: Sengiggi
Sengiggi by ligger på vestsiden af Lombok og byen er kendt for sine strande og byliv. Der er en del restauranter og små forretninger i byen. Her har du god mulighed for at slappe af og bade på byens strand inden den næste smukke og ikke mindst udfordrende oplevelse venter dig. (M)

13. dag: Rinjani trekking - Sengiggi - Senaru - Senaru Crater Rim
Der vil være afhentning ca. kl. 05:30, hvor du kører direkte til Senaru, som ligger på nordkysten af Lombok. Dette er dit startsted for dit tre dages trek på Indonesiens tre højeste vulkan (3,726m). En lang dag i varieret landskab (ca. 9 timer) bringer dig op til Senaru krater kant. Du har mulighed for på denne strækning, at se mange vilde orkideer og ikke mindt de sorte aber. Krateret af Segara Anak og Senaru har nogle fantastiske udsigtspunkter. Der vil være frokost i løbet af dagen og vand vil blive medbragt. Der er en trekking guide og en porter med, som bærer telt, soveposer, liggeunderlag, mad og vand. Du bærer selv din egen oppakning. (M,F,A)

14. dag: Rinjani trekking - Segara Anak Lake - Sembalum Crater Rim
Tidlig morgen vil du få morgenmad inden du skal op og se solopgangen. Afhængig af dit overnatningssted, kan det være at der lige skal trekkes en halv time for, at komme op og se solens første stråler. Herefter fortsætter turen ned i selve krateret af Mt. Rinjani. Her er der mulighed for at synke ned i varme kilder tæt ved den lille vulkan der er ved at vokse op inde i det store krater på vulkanen. Der vil være opstigning til den modsatte krater kant Sembalun , hvor du overnatter. Husk at have varmt tøj med (specielt i juli/august). (M,F,A)

15. dag: Mt. Rinjani Summit - Sembalun - Bangsal - Gili Trawangan
Tidlig morgen ca. kl. 03:,00 vil du starte din opstigning imod det højeste punkt af Mt. Rinjani og derfra vil du forhåbentlig opleve en smuk solopgang med udsigt til søen, bjerget og en stor del af Lombok, samt til Bali på en skyfri dag. Du vil skulle samme vej ned igen mod basecamp, hvor der er morgenmad. Efter endnu en smuk solopgang og morgenmad er det tid til, at bevæge sig mod Sembalun. Ved ankomst nyder du din frokost inden du kører til Bangsal og sejler direkte til Gili Trawangan som afslutning på trekket. (M,F)

16-17. dag: Gili Trawangan - Strandliv
Her kan du slappe af ved de smukke strande efter tre dages vandring. På Gili islands er der gode muligheder for, at komme ud og snorkle, og dykke. Øerne rummer over 30 dykker sites inden for kort afstand. Du kan også gå øen rundt, sejle mellem de tre øer og snorkle ved øernes koralrev. Desuden vil der være mulighed for, at lave "paddleboarding". Øen har et skildpaddecenter, hvor du kan sætte skildpadder ud i havet (ved donation). Der desuden mange forretninger og steder med musik, hvor der er masser af mennesker og liv. Øen er specielt godt booket i løbet af højsæsonen (juli-sept) (M)

18. dag: Gili Trawangan - Hurtigbådtil Padang Bai - Transfer til Kuta
Der er afgang med hurtigbåd fra Gili Trawangan, hvor du sejler til Padang Bai / Serangan og herefter du skal med bus til dit hotel i Kuta. (M)

19. dag: Kuta - Bali
Kuta er det lidt mere travle område som ligger direkte ud til havet i den sydlige del af Bali. Området er verdenskendt for surfing og området giver dig gode muligheder for at prøve at surfe eller tage en surf lektion på rejsens sidste dag. Der er også mulighed for god shopping og mange forskellige restauranter. Det er sidste chance for, at få købt de sidste souvenirs. (M)

20. dag: Afgang fra Bali
I dag er det blevet tid til at sige farvel til kontrasternes Indonesien efter næsten tre ugers store oplevelser. Du bliver kørt til lufthavnen, hvor turen ender. (M)

21. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark.

Overnatning:
4 overnatninger på budget hotel i Ubud
3 overnatninger på budget hotel i Labuhan Bajo
2 overnatninger på en lokal Indonesisk båd (Båddæk)
2 overnatninger på budget hotel i Senggigi
2 overnatninger i telt på Rinjani vulkanen
3 overnatninger på budget hotel på Gili Trawangan
2 overnatninger på budget hotel i Kuta

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

OBS. Rinjani trekket er et hårdt trek. Turen er temmelig krævende og kræver god kondition. Bemærk, at der på trekket overnattes i telt.

Det anbefales at medbringe varmt tøj, da temperaturen på vulkanen om natten kan falde ned til tæt på frysepunktet.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om man overholder de anbefalede retningslinjer på området ( tjek på ssi.dk). Du skal også være opmærksom på en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedr. fx overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres. Alle Jysk Rejsebureaus trekking turer er gennemprøvede, og vi oplever yderst sjældent, at vores rejsende får højdesyge, som påvirker oplevelsen, dog er det ekstremt vigtigt, at du går ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge ( fx kvalme, hovedpine). Lyt kun til dig selv og din krop. Højdesyge er noget, man skal tage alvorligt. I ekstreme tilfælde, hvor trekkere ignorerer symptomerne og er fortsat op af bjerget, har det haft dødelig udgang. Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Rejseforslaget er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse. Tilbuddet gælder i udvalgte perioder.

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Indonesien og hør nærmere.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra Danmark t/r
 • Overnatninger og måltider ifølge program
 • Transfer fra/til lufthavnen på Bali
 • Lokal bådtur fra Flores til Lombok
 • Rinjani vulkan trek
 • Speedbåd fra Gili Trawangan til Bali
 • Lokal engelsktalende

Prisen er eksklusiv

 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte i programmet
 • Indonesisk visum
 • Lufthavnsskat ved udrejse
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Alle entreer og park gebyrer på bådturen
 • - Hverdage (495.000IDR) - ca. 50 USD pr. person
 • - Weekend & Nationale Helligdage (645.000IDR) ca. 60 USD/pers)
 • Drikkevarer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 4.120,-
Lapoint surfcamp, Bali, Indonesien

Bali Surfcamp

Lær at surfe på Bali. Bølgerne er perfekte, vandet lunt og solen skinner. Maden er lækker og den lokale befolkning smilende og imødekommende. Hang loose!

Varighed: 8 dage
fra: 6.295,-

Java Overland

Denne tur byder på smukke templer, heriblandt det interessante Borobudur tempel, en tur til Mt. Bromo vulkanen på hesteryg og smuk natur.

Varighed: 5 dage
fra: 6.995,-

Sulawesis indre sjæl

Besøg Tana Toraja og får et unikt indblik i Toraja folkets lokale skikke og spændende traditioner. Det er desuden et af de smukkeste områder på Sulawesi.

Varighed: 5 dage
fra: 6.595,-

Sumatra Overland

Oplev smuk og frodig natur, et rigt dyreliv i Gunung Leuser Nationalpark, og besøg rehabiliteringscentret for orangutangerne.

Varighed: 8 dage

Gratis rejseforedrag

Backpacking i New Zealand, Australien, Indonesien og Thailand: 29-10-2018 18:00:00 : 11833
Aarhus
29. oktober 2018 kl. 18:00

Backpacking i New Zealand, Australien, Indonesien og Thailand

Indonesien og Bali: 29-10-2018 18:00:00 : 11814
København
29. oktober 2018 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 31-10-2018 18:00:00 : 11178
Aarhus
31. oktober 2018 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: