20 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Forude venter store oplevelser på Bali med fokus på kultur og natur. Ubud er det kulturelle og kunsteriske centrum på Bali. Uden for byen findes der mange smukke vandreturer igennem lysgrønne risterresser og dybe dale som også er områdets kendetegn. Rejsen giver dig mulighed for at opleve fantastiske øer, dyreliv og snorkling i verdensklasse.
Undervejs bliver der også god tid til at slappe af på øhop bådturen mellem Flores og Lombok (OBS: denne bådtur afgår ikke i 2022, men det er muligt at flyve til og fra Flores og tage på 3-dages sejltur til Rinca og Komodo Island), samt opleve nogle af Indonesiens islolerede øer. En anden stor oplevelse er 3 dages trekket på Rinjani vulkanen, som er blandt de mest fascinerende trekkingruter i Indonesien. Turen slutter med strandliv og snorkling ved det berømte Gili Islands og surfing ved Kuta Beach.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Indonesien kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt.
Landet har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom du stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien.
2. dag: Ankomst Ubud
Ved ankomst til Bali skal du se efter din chauffør som står med et skilt med dit navn på. Der køres direkte til dit hotel i Ubud. Køreturen tager ca. 1,5 time afhængig af trafikken.
3-5. dag: På eventyr i Ubud
Der er mange oplevelsesmuligheder i Ubud og i nærområdet. Det er det kunstneriske centrum af Bali, som også er kendt for yoga, meditation og afslappende spaophold. Der er mange spændende forretninger i byen samt flere museer, gallerier og ikke mindst danseforestillinger. Er du til adventure oplevelser kan du tage på riverrafting, cykelturer, samt bestige enten Batur (1,717m) eller Agung vulkanen (3,142m). Besøg også de interessante markeder og unikke spisesteder i byen. Derudover har Ubud mange gode vandreruter lige uden for "byskiltet" som tages på egen hånd. (M)
6. dag: Ubud - Labuan Bojo
Du bliver afhentet på dit hotel, og kørt direkte til lufthavnen, hvor du skal flyve med indenrigsfly til Labuan Bajo, som er beliggende på øen Flores. En flyvetur på ca. 1,5 time. Ved ankomst bliver du kørt til dit hotel. (M)
7-8. dag: På eventyr i Labuan Bajo
Der vil være mulighed for, at opleve Labuan Bajo og Flores på egen hånd. Der kan arrangeres verdenklasse dykning og snorkling ved Komodo Islands hjemmefra eller en anden form for aktivitet i de to dage. Du kan også arrangere en lang dagstur til Komodo Islands, for at se de enorme komodovaraner og dyrelivet på øens tre storslåede vandreruter. Valg af vandrerute er afhængig af din tid på øen. Komodo Islands er desuden verdenskendt for et rigt og varieret liv under havoverflade. (M)
9. dag: Labuan Bajo - Bådtur
Om eftermiddagen starter din spændende bådtur. Den lokale indonesiske båd deles med op til 30-40 personer (afhængig af sæson). Der er mulighed for enten en simpel kahyt på båden eller overnatning på dækket. Der vil være velkomstmiddag ombord på båden og du overnatter på båden imens den ligger forankret i Labuan Bajos havn den første nat. (M,F)
10. dag: Labuan Bajo - Rinca Island - Gili Laba
Der er afgang fra Labuan Bajo ca. kl. 05.00, med kurs mod Rinca Island. Den smukke solopgang kan nydes ombord, imens der serveres tidlig morgenmad. Rinca er den andenstørste ø i Komodo National Park. Den er ikke kun hjemsted for de store komodovaraner, men også vilde bøfler, vildsvin, macaque aber, vilde heste og slanger. Desuden findes der et rigt fugleliv. Efter en vandretur på øen, sejler du videre til Gili Laba for at svømme og snorkle. Derefter sejles der vestpå til Moyo Island og øens naturreservat. (M,F,A)
11. dag: Mojo Island - Keremat Island - Sengiggi
Om morgenen er du fremme ved Moyo Island. Efter morgenmaden går du i land og vandrer til Labuhan Haji landsbyen og videre til øens vandfald. På vejen oplever du de lokales daglige aktiviteter. Vandfaldet er en smuk oplevelse. Midt på dagen sejler du videre til Keramat Island. Her kan du svømme fra båden eller tage med motorbåd ind til stranden, hvor du kan snorkle og gå rundt om øen. Det er den sidste aktivitet på turen, inden du sejler til Labuhan Lombok, hvor der vil være middag inden du kører til Sengiggi. (M,F)
12. dag: Sengiggi
Sengiggi by ligger på vestsiden af Lombok og byen er kendt for sine strande og byliv. Der er en del restauranter og små forretninger i byen. Her har du god mulighed for at slappe af og bade på byens strand inden den næste smukke og ikke mindst udfordrende oplevelse venter dig. (M)
13. dag: Senggigi - start trek ved Senaru - Senaru (krater kanten) -
Du bliver hentet på dit hotel før solopgang og kørt direkte til Senaru, som er startstedet for dit 2 dages trek på Indonesiens 3. højeste vulkan (3.726 m). Den første dag trekker du gennem forskelligartet landskab i ca. ni timer, før du kommer til Senaru krater kanten. Du har mulighed for på denne strækning, at se mange vilde orkideer og ikke mindst talrige aber på vejen op igennem bjerglandskabet. Krateret af Segara Anak og Senaru har nogle fantastiske udsigtspunkter. Der vil være frokost i løbet af dagen og vand vil blive medbragt. Der er en trekking guide og en porter med, som bærer telt, soveposer, liggeunderlag, mad, vand. Du bærer dog selv din egen oppakning. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition i disse smukke omgivelser. (M,F,A)])
14. dag: Rinjani trekking og nedstigning til Senaru Village - Gili Islands
Denne morgen skal du forhåbentlig opleve en smuk solopgang fra kraterkanten. Og herefter venter morgenmaden i lejren. Du bevæger dig herfra ned igen, en tur på circa 6 timer. Undervejs er der frokost og ved trekket afslutning, kører du det sidste stykke afvejen tilbage til landsbyen Aik Berik og videre til Bangsal og hvor båden sejler dig direkte til Gili Trawangan som afslutning på trekket. Resten af dagen er til fri disposition. (M,F)
15-16. dag: Gili Trawangan - Strandliv
Her kan du slappe af ved de smukke strande efter tre dages vandring. På Gili islands er der gode muligheder for, at komme ud og snorkle, og dykke. Øerne rummer over 30 dykker sites inden for kort afstand. Du kan også gå øen rundt, sejle mellem de tre øer og snorkle ved øernes koralrev. Desuden vil der være mulighed for, at lave "paddleboarding". Øen har et skildpaddecenter, hvor du kan sætte skildpadder ud i havet (ved donation). Der desuden mange forretninger og steder med musik, hvor der er masser af mennesker og liv. Øen er specielt godt booket i løbet af højsæsonen. (juli-sept) (M)
17. dag: Gili Trawangan - Hurtigbåd til Padang Bai - Transfer til Kuta
Der er afgang med hurtigbåd fra Gili Trawangan, hvor du sejler til Padang Bai / Serangan og herefter du skal med bus til dit hotel i Kuta. (M)
18. dag: Kuta-området - Bali
Kuta er det lidt mere travle område som ligger direkte ud til havet i den sydlige del af Bali. Området er verdenskendt for surfing og området giver dig gode muligheder for at prøve at surfe eller tage en surf lektion på rejsens sidste dag. Der er også mulighed for god shopping og mange forskellige restauranter. Det er sidste chance for, at få købt de sidste souvenirs. (M)
19. dag: Afgang fra Bali
I dag er det blevet tid til at sige farvel til kontrasternes Indonesien efter næsten tre ugers store oplevelser. Du bliver kørt til lufthavnen, hvor turen ender. (M)
20. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark.

Overnatninger

4 overnatninger på budgethotel i Ubud
3 overnatninger på budgethotel i Labuan Bajo
2 overnatninger på en lokal Indonesisk båd (Båddæk)
2 overnatninger på budgethotel i Senggigi
1 overnatning i telt på Rinjani vulkanen
3 overnatninger på budgethotel på Gili Trawangan
2 overnatninger på budgethotel i Kuta-området

Bemærkninger

OBS: Bådturen beskrevet i rejseforslaget fra Flores til Kombok afgår pt. ikke, men det er muligt at flyve til og fra Flores og tage på 3-dages sejltur til Rinca og Komodo Island.

Rinjani trekket er et hårdt trek. Turen er temmelig krævende og kræver god kondition. Bemærk, at der på trekket overnattes i telt.

Det anbefales at medbringe varmt tøj, da temperaturen på vulkanen om natten kan falde ned til tæt på frysepunktet.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om man overholder de anbefalede retningslinjer på området ( tjek på ssi.dk). Du skal også være opmærksom på en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedr. fx overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres. Alle Jysk Rejsebureaus trekking turer er gennemprøvede, og vi oplever yderst sjældent, at vores rejsende får højdesyge, som påvirker oplevelsen, dog er det ekstremt vigtigt, at du går ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge ( fx kvalme, hovedpine). Lyt kun til dig selv og din krop. Højdesyge er noget, man skal tage alvorligt. I ekstreme tilfælde, hvor trekkere ignorerer symptomerne og er fortsat op af bjerget, har det haft dødelig udgang. Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Gode sko
 • Gode sandaler
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer
 • Regnslag kan evt. købes lokalt
 • Komfortable sko/sandaler
 • Let og luftigt tøj til varmt klima
 • Varm tøj til trekket
 • Gode sko til trekket
 • varme sokker
 • ski undertøj til overnatning på Rinjani trekket
 • Varme trøjer til trekket
 • Pandelampe

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Bali t/r (inkl. bagage)
 • Flybillet fBali - Labuan Bajo
 • Transfer ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Lokal-bådtur fra øen Flores til øen Lombok med 2 overnatninger på båddæk
 • 2 dage og 1 nat vulkantrek ved Rinjani-vulkanen
 • Speedbåd fra Gili Trawangan til Bali
 • 4 overnatninger på budgethotel i Ubud
 • 3 overnatninger på budgethotel i Labuan Bajo
 • 2 overnatninger på en lokal Indonesisk båd (Båddæk)
 • 2 overnatninger på budgethotel i Senggigi
 • 1 overnatning i telt på Rinjani vulkanen
 • 3 overnatninger på budgethotel på Gili Trawangan
 • 2 overnatninger på budgethotel i Kuta-området
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer
 • Alle entreer og park gebyrer på bådturen (hverdage (495.000IDR) - ca. 50 USD pr. person og weekend & nationale helligdage (645.000IDR) ca. 60 USD/pers))
 • Turistskat for Bali (cirka 150.000 IDR pr. person)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top