KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
29 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 25.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Argentina senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Oplev det bedste af Argentina på denne rundrejse. Der er booket overnatninger, busser og oversøiske fly. Du har altså frihed til selv at udforske landets mange kontraster: storbystemning og tango i Buenos Aires, det unikke dyreliv ved Punta Tombo og Peninsula Valdés, oplev imponerende Moreno gletsjer, vandring i Fitz Roy National Park, udforsk de mange søer i kajak ved Bariloche, vinsmagning på cykel i Mendoza, mærk stemningen på de lokale markeder i Salta og oplev de imponerende vandfald ved Foz de Iguazú.

Få information og fakta om Argentina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Argentina her

Bedste rejseperiode

Ønsker du at rejse på tværs af Argentina, så er det bedst at tage dertil i den argentiske sommer fra november-april. I denne periode skal du være forberedt på, at der er ekstra varmt og fugtigt i den nordlige del af Argentina.
Rejser du i stedet til Buenos Aires og/eller Iguazú-vandfaldene (og dermed ikke den centrale/sydlige del af Argentina), så er den bedste rejseperiode marts-november.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Argentina er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Argentina kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Buenos Aires, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Buenos Aires
Ved ankomsten til Buenos Aires finder du til dit hostel, hvor du har tre overnatninger.
3-4. dag: På opdagelse i Buenos Aires
Du har dagene på egen hånd i Buenos Aires. Alle elsker Buenos Aires, og med rette. Her indtages caféerne af kaffedrikkende bohemer, gaden af hujende fodboldfans og dansegulvene af gnistrende tangodansere. Argentinerne er på én gang tilbagelænede og temperamentsfulde, højtidelige og afslappede. Buenos Aires er på samme måde en dynamisk by, men med rig mulighed for at trække sig tilbage og reflektere over dagens oplevelser på en af de utallige hyggelige caféer eller i et af de mange grønne områder. I kunstnerkvarteret San Telmo er en del af charmen fra kolonitiden bevaret med brostensbelagte gader og lave bygninger. Her kan man købe unikke souvenirs, når kunst og antikvitetsboderne stilles op til det livlige søndagsmarked. Sæt rigeligt tid af til byen, der består af mange bydele, som kan tages i bidder. I centrum ligger gågaden, Florida, med alle sine smarte butikker. Om aftenen breder gadehandlere deres varer ud på et tæppe og gademusikanter underholder. Oplev også det moderniserede havneområde Puerto Madero, hvor renoverede pakhuse nu huser fasionable restauranter. San Telmos smalle brolagte gader er især interessante om søndagen, når antikmarkedet nærmest overtager hele bydelen, og der danses tango og spilles musik. La Boca er en enorm turistmagnet med sine kulørte huse malet med rester fra skibenes bundmaling. Det er også her, det berømte fodboldstadium La Bombonera huser Diego Maradonas gamle klub, Boca Juniors og indbyder til stemningsfyldte fodboldkampe. Tjek turneringsplanen og tag en tur på stadion. Sydamerikansk fodbold er en kæmpe oplevelse. Retiro og Recoleta er fashionable kvarterer med smukke huse. Her ligger også den enorme kirkegård, hvor Eva Peron ligger begravet. Vi kan varmt anbefale en cykeltur rundt i byen. Det er en enestående måde at få overblik på og guiden fortæller om byen og landets historie undervejs. Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag. Tango var i begyndelsen forbudt på grund af sin enorme sensualitet, men er idag ikke kun en enorm del af Buenos Aires’ musikalske baggrund, men også et vigtigt ikon for hele landet. Nyd en speciel “porteña” musikaften på en af byens fremragende tangosteder, hvor traditionelle sange og danse bliver fremført. Find dit eget sted - eller lad os hjælpe dig. (M)
5. dag: Natbus fra Buenos Aires til Puerto Madryn
I dag skal du med natbus til Puerto Madryn. (M)
6-7. dag: På opdagelse i og omkring Puerto Madryn
Du ankommer om morgenen til Puerto Madryn og finder dit hostel. Puerto Madryn blev oprindeligt grundlagt af walesere, og det ses stadig i bybilledet. Ellers kommer folk her for det helt unikke dyreliv på Peninsula Valdés. Området er erklæret verdens naturarv af UNESCO. Her er både pingviner, søelefanter og sæler. I hvalsæsonen (juni – november) kan du desuden se hvaler her i området. Det er muligt at tage på hvalsafari i sæsonen. Besøg også pingvinkolonien ved Punta Tombo, hvor du finder Sydamerikas største koloni af Magellanpingviner. Fra september til april kommer her mellem en halv og en hel million pingviner for at udruge deres æg og opdrætte deres afkom. Pingvinerne er sjove at betragte, når de vralter af sted i deres ”kjole og hvidt”. Man kommer helt tæt på, så se efter hvor du træder. (M)
8. dag: Natbus fra Puerto Madryn til El Calafate
Der er afrejse med natubus fra Puerto Madryn til Calafate i Patagonien.(M)
9-10. dag: På opdagelse i og omkring El Calafate
Dagene er til fri disposition i og omkring El Calafate. Vi vil anbefale, at du den ene dag tager en tur til Perito Moreno – en af de eneste gletsjere i verden, der betragtes som stabile. Du kommer ret tæt på gletsjeren, og der er gode chance for at se den kælve. Du kan også tage en vandretur på selve gletsjeren. Det er en helt fantastisk naturoplevelse! Du kan også tage på ture på hesteryg i det enestående landskab eller måske besøge en af områdets afsidesliggende ”estancias” (farme). (M)
11. dag: Bus fra El Calafate til El Chaltén
Efterhånden som du nærmer dig El Chaltén, får du første glimt af Mt. Fitz Roy – og sikke et syn! De høje Andesbjerge tårner sig op i horisonten og er en skærende kontrast til det ellers ret flade landskab, du er kørt igennem. (M)
12. dag: El Chaltén, vandring i Fitz Roy National Park
El Chaltén er ”vandrehovedstaden” i det sydlige Argentina. Byen er lille og nem at overskue. Alle de populære vandreruter starter næsten midt i byen, og ruterne er godt afmærket, så du kan sagtens begive dig på dagsvandreture på egen hånd. Besøg det lille nationalpark-center i udkanten af byen og få et godt kort over de forskellige ruter. (M)
13. dag: Natbus fra El Chaltén til Bariloche
I dag går turen med natbus til Bariloche. (M)
14-16. dag: På opdagelse i og omkring Bariloche
Bariloche er måske den smukkest beliggende by i Argentina. Omgivet af søer og bjerge minder byen mest af alt om et lille stykke Schweiz. Her er tonsvis af udflugts- og aktivitetsmuligheder. Tag f.eks. på kajaktur i en af områdets mange søer, cykel mountainbike i de enorme skove eller tag på vandretur i Nahuel Huapi National Park. (M)
17. dag: Natbus fra Bariloche til Mendoza
Med natbus går turen til Mendoza. (M)
18-20. dag: På opdagelse i og omkring Mendoza
Mendoza er Argentinas vinhovedstad. Over 75% af al vin, som produceres i Argentina, produceres her i Mendoza.Du kan evt. leje en cykel og opleve nogle af områdets mange vingårde på en aktiv måde, eller du kan rafte, tage en tur i Andesbjergene på hesteryg, vandre eller bare slappe af i byens store park med udsigt til bjergene. (M)
21. dag: Natbus fra Mendoza til Salta
I dag går turen med natbus til Salta. (M)
22-24. dag: På opdagelse i og omkring Salta
Dagene i Salta er, som i de andre byer på din rejse, på egen hånd. Salta har en livlig bymidte med hyggelig restauranter og små markeder. Du kan evt. tage på en dagstur til vin området Cafayate, den imponerende kløft Quebrada de las Conchas eller besøge de hyggelige indianerlandsbyer og den rå natur ved Purmamarca. (M)
25-27. dag: Fly til Iguazú og på opdagelse i Iguazú National Park
Du flyver til Iguazú og har dagene er til rådighed i Iguazú. Vi anbefaler, at du oplever vandfaldene fra både den argentinske og den brasilianske side. Den brasilianske side giver dig det store overblik, og den argentinske side giver dig et nærmere syn. På den argentinske side kan du komme så tæt på, at du næsten kan række ud og røre ved vandet. Og hvis det ikke er tæt nok på, er der også mulighed for at komme med en Zodiac gummibåd helt ind til hjertet af vandfaldet. (M)
28. dag: Afrejse fra Iguazú
Der er afrejse fra Iguazú mod Danmark. (M)
29. dag: Ankomst til Danmark
Velkommen tilbage til Danmark med rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser og ønsket om at komme tilbage til Sydamerika hurtigst muligt.

Overnatninger

3 overnatninger på hostel dormværelse i Buenos Aires
1 overnatning i natbus fra Buenos Aires til Puerto Madryn
2 overnatninger på hostel i dormværelse i Puerto Madryn
1 overnatning i natbus fra Puerto Madryn via Rio Gallegos til El Calafate
2 overnatninger på hostel i dormværelse i El Calafate
2 overnatninger på hostel i dormværelse i El Chaltén
1 overnatning i natbus fra El Chaltén via Los Antiguos Village Bariloche
3 overnatninger på hostel i dormværelse i Bariloche
1 overnatning i natbus fra Bariloche til Mendoza
3 overnatninger på hostel i dormværelse i Mendoza
1 overnatning i natbus fra Mendoza til Salta
3 overnatninger på hostel i dormværelse i Salta
3 overnatninger på hostel i dormværelse i Puerto Iguazú

Det er muligt at opgradere til privatværelse på hostel. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes på lige datoer.

November - marts

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Buenos Aires // Salta - Iguazu / Iguazu - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Busbilletter Buenos Aires - Puerto Madryn - El Calafate - El Chalten - Bariloche - Mendoza - Salta
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere til privatværelse

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top