Søg
Søg
Oplev det unikke dyreliv på Peninsula Valdés
Alle elsker Buenos Aires og med rette. Her indtages caféerne af kaffedrikkende bohemer, gaden af hujende fodboldfans og dansegulvene af gnistrende tangodansere
Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag
I hvalsæsonen (juni – november) kan du desuden se hvaler her i området
Udsigten over Lake Belgrano i Perito Moreno National Park
Det er muligt at se Alpacaer i Patagonien og i området omkring Salta
Du kan komme ret tæt på Moreno gletsjeren, så der er gode chancer for at se den kælve
Tag på gletsjervandring på det enorme Moreno Glacier
Kom helt tæt på Iguazu vandfaldet i en Zodiac gummibåd
Iguassu Falls, Argentina

Det bedste af Argentina

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.795,-

Varighed: 14 dage

Som verdens 8. største land byder Argentina på en enorm forskel i både natur- og kulturoplevelser. Dette rejseforslag inkluderer nogle af de største – og mest forskellige – naturoplevelser, landet byder på.

Alt i Argentina er fantastisk, så det er næsten en umulig opgave at lave et rejseforslag, som hedder ”Det bedste af Argentina” - og som ikke varer 2 måneder, og går gennem det meste af landet. Vi prøver alligevel med dette 14 dages rejseforslag, som dækker de største højdepunkter.

Det særlige ved dette rejseforslag er diversiteten. Fra Patagoniens gråhvide bjerge og isblå søer til Iguazús brusende vandfald og tropiske klima. Fra Buenos Aires' smukke boulevarder og forførende tangoshow til det enestående dyreliv på Peninsula Valdés. Du kommer virkelig til at opleve alle Argentinas forførende landskaber på denne rejse.

Alle overnatninger er inkluderet, men vi har ikke inkluderet nogle udflugter. Næsten alle steder tilbyder et kæmpe udvalg af udflugter og aktiviteter – på denne måde kan du bedre få din rejse til at se ud, præcis som du ønsker det. Vi hjælper naturligvis gerne med forslag og med at reservere ture, hvis du ønsker det – og nogle af stederne anbefaler vi, at du reserverer turen hjemmefra, men det kommer helt an på dine ønsker. Tag en snak med din rejsekonsulent og få lavet din helt egen rejse.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Argentina her.
Praktiske oplysninger om Argentina.

Sæson
De argentinske sommermåneder, december til februar kan være temmelig varme i Buenos Aires, og det er derfor bedst at besøge hovedstaden og de omkringliggende egne fra september - november og fra marts - maj.

Der findes masser af vandreruter fra El Chalten till Fitz Roy i Patagonien

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Argentina.

2. dag: Ankomst Buenos Aires
Du ankommer til Buenos Aires, hvor du har tre overnatninger.

3.-4. dag: Oplevelser i Buenos Aires
Dagene er til fri disposition i Buenos Aires.

Alle elsker Buenos Aires og med rette. Her indtages caféerne af kaffedrikkende bohemer, gaden af hujende fodboldfans og dansegulvene af gnistrende tangodansere. Argentinerne er på én gang tilbagelænede og temperamentsfulde, højtidelige og afslappede. Buenos Aires er på samme måde en dynamisk by, men med rig mulighed for at trække sig tilbage og reflektere over dagens oplevelser på en af de utallige hyggelige caféer eller i et af de mange grønne områder. I kunstnerkvarteret San Telmo er en del af charmen fra kolonitiden bevaret med brostensbelagte gader og lave bygninger. Her kan man købe unikke souvenirs, når kunst og antikvitetsboderne stilles op til det livlige søndagsmarked.

Sæt rigeligt tid af til byen, der består af mange bydele, som kan tages i bidder. I centrum ligger gågaden, Florida, med alle sine smarte butikker. Om aftenen breder gadehandlere deres varer ud på et tæppe og gademusikanter underholder. Oplev også det moderniserede havneområde Puerto Madero, hvor renoverede pakhuse nu huser fasionable restauranter. San Telmos smalle brolagte gader er især interessante om søndagen, når antikmarkedet nærmest overtager hele bydelen, og der danses tango og spilles musik. La Boca er en enorm turistmagnet med sine kulørte huse malet med rester fra skibenes bundmaling. Det er også her, det berømte fodboldstadium La Bombonera huser Diego Maradonas gamle klub, Boca Juniors og indbyder til stemningsfyldte fodboldkampe. Tjek turneringsplanen og tag en tur på stadion. Sydamerikansk fodbold er en kæmpe oplevelse. Retiro og Recoleta er fashionable kvarterer med smukke huse. Her ligger også den enorme kirkegård, hvor Eva Peron ligger begravet.

Vi kan varmt anbefale en cykeltur rundt i byen. Det er en enestående måde at få overblik på og guiden fortæller om byen og landets historie undervejs.

Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag. Tango var i begyndelsen forbudt på grund af sin enorme sensualitet, men er idag ikke kun en enorm del af Buenos Aires’ musikalske baggrund, men også et vigtigt ikon for hele landet. Nyd en speciel “porteña” musikaften på en af byens fremragende tangosteder, hvor traditionelle sange og danse bliver fremført. Find dit eget sted - eller lad os hjælpe dig.

5. dag: Buenos Aires – Peninsula Valdés
Der er afrejse fra Buenos Aires til Peninsula Valdés. Du har to overnatninger i Puerto Madryn.

6.dag: Peninsula Valdés
Dagen er til fri disposition på Peninsula Valdés. Området er et sandt paradis for naturelskere, og er erklæret verdens naturarv af UNESCO. Vi kan varmt anbefale at leje en bil og tage på opdagelse i området – eller køb en dagstur og oplev det største højdepunkter. Vi er naturligvis gerne behjælpelig med at reservere en tur til dig.

7. dag: Peninsula Valdés – Calafate
Der er afrejse fra Peninsula Valdés til Calafate i Patgonien. Her har du tre overnatninger.

8.-9. dag: Oplevelser i og omkring Calafate
Dagene er til fri disposition i og omkring Calafate. Vi vil anbefale, at du den ene dag tager en tur til Perito Moreno – en af de eneste gletsjer i verden, der betragtes som stabile. Du kommer ret tæt på gletsjeren, og der er gode chance for at se den kælve. Du kan evt.også tage en vandretur på selve gletsjeren. Det er en helt fantastisk naturoplevelse! Du kan også tage på ture på hesteryg i det enestående patagonske landskab eller måske besøge en af områdets afsidesliggende ”estancias” (farme). Tag en snak med din rejsekonsulent – vi hjælper naturligvis gerne med forslag eller reservation af ture og udflugter.

10. dag: Calafate – Iguazú
Der er afrejse fra Calafate til Iguazú. Du har tre overnatninger i Iguazú.

11.-12.dag: Iguazu
Dagene er til rådighed i Iguazú. Vi anbefaler, at du oplever vandfaldene fra både den argentinske og den brasilianske side. Den brasilianske side giver dig det store overblik, og den argentinske side giver dig et nærmere syn. På den argentinske side kan du komme så tæt på, at du næsten kan række ud og røre ved vandet. Og hvis det ikke er tæt nok på, er der også mulighed for at komme med en Zodiac gummibåd helt ind til hjertet af vandfaldet.

13. dag: Afrejse Iguazú
Der er afrejse fra Iguazú mod Danmark.

14. dag: Hjemkomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et sydamerikansk eventyr.

Overnatning:
12 overnatninger på hotel


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bemærk, at det naturligvis er muligt at arrangere private transfer istedet for lokale busser.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.795,-


Prisbemærkning

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Ønsker du at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Buenos Aires / Buenos Aires - Trelew / Trelew - El Calafate / El Calafate - Uguazú / Uguazú - Danmark
  • 11 overnatninger på hotel
  • Alle transfers ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Måltider udover morgenmad
  • Udflugter
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: