14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 44.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne rejse tager dig dybt ind i Papua Ny Guinea på et eventyr, hvor du vil opleve lokale kulturer, vild natur og uspoleret ø-liv, der kulminerer i en spektakulær ilddans-festival i landsbyerne Vunakaur og Vairiki. Med din lokale rejseleder og en lille international gruppe, bliver du budt velkommen og taget med til steder kun meget få turister kommer. Se de traditionelle Baining-dansere cirkulere om det voksende bål, mens de udfører ilddansceremonier og ritualer til lang ud på natten.

Ud over festivalen, kommer du til at opleve det skønne ø-liv på Duke Of York-øerne, spotte de akrobatiske spinnerdelfiner, samt høre om den fascinerende men barske militærhistorie fra Anden Verdenskrig. Denne rejse er til dig der ønsker et ægte Stillehavs-eventyr med et unikt indblik i Papua Ny Guineas oprindelige kultur.

Rejsen inkluderer alle overnatninger, engelsktalende rejseleder, oversøiske flybilletter fra Danmark til Port Moresby t/r, indenrigsbilletter på rutefly, chartrede privatfly, overnatninger, entreer til festivalerne og transfers.

Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi rejser til Papua Ny Guinea, så ønsker du f.eks. at forlænge dit ophold efter turen eller udforske andre regioner, så kan vi sagtens tilpasse rejsen.

Få information og fakta om Papua Ny Guinea her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Papua Ny Guinea her.

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Papua Ny Guinea er fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer. I april og november skal du forvente mere uregelmæssigt vejr med højere luftfugtighed. Regnsæsonen ligger fra december til marts, hvor du skal forvente store regnmængder.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Papua Ny Guinea. Undervejs vil der være mellemlandinger, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx Singapore eller Manila. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst til Port Moresby
I Port Moresby Airport bliver du hentet og kørt til dit hotel ikke langt fra lufthavnen. Nyd en svømmetur i hotellets pool og glæd dig til morgendagens eventyr.
4. dag: Ankomst til Rabaul (Kokopo)
Der venter en smuk indenrigsflyvning over koralrev og frodig regnskov til Kokopo i provinsen East New Britain. Du vil blive mødt i lufthavnen af en lokal guide, der kører dig til din indkvartering. Dagen er til fri disposition, på nær et velkomstmøde kl. 18:30, hvor du vil møde jeres lokale rejseleder og de andre medrejsende. Brug resten af dagen på at mærke stemningen og sug de nye indtryk ind. Uanset hvor du befinder dig i byen, vil du ikke kunne undgå at bemærke den altoverskyggende Tarvurvur vulkan, der rager op i det fjerne.
5. dag: Vunagum-landbyen
Tilbring dagen i en typisk Rabaul-landsby. I kan lære hvordan man laver den traditionelle kokusstuvning agir, opleve en passioneret optræden fra det lokale kirkekor, eller udforske den fredelige landsby på egen hånd. (M,F)
6. dag: Rabaul
I dag skal I på en historisk byrundtur i Rabaul. I skal besøge forskellige militærsteder, såsom Yamamotos bunkeren, den japanske ubådsbase og de japanske tunneller, samt Rabaul markederne og New Guinea Club (Rabaul Museum), hvor I får indsigt i hvordan livet var, før Papua Ny Guinea blev uafhængigt og før det store vulkanudbrud i 1994. I kommer til at gå meget i dag i ujævnt terræn, så det er en god ide at have vandreskoene på. I overnatter på hotel i Rabaul og har aftenen på egen hånd. (M,F)
7. dag: Duke of York-øerne
I dag skal I ud og sejle og turen går til de nærliggende Duke of York-øer. Hver ø har sine egne skikke og personlighed, og du får her muligheden for at opleve det ægte Papua Ny Guinea. Hvis I holder godt øje, kan I måske spotte nogle lejesyge delfiner, eller hvis I er heldig se dugonger (søkøer). Jeres rejseleder tager jer med rundt i den lokale landsby, hvor I skal bo, og der vil være mulighed for få et indblik i traditionel vævning, madlavning og fiskeri. Her vil også være masser af tid til at slappe af og komme ned i ø-tempoet. I kan læne jer tilbage og nyde den varme gæstfrihed og de magiske sangstemmer fra de lokale øboere. I overnatter i homestay. (M,F,A)
8. Dag: Duke of York-øerne
Dagen starter tidligt, I skal på en mindeværdig udflugt, hvor I skal ud og svømme med spinner-delfiner. Denne delfin er en af de mest akrobatiske delfinarter og er berømt for sine opvisninger. I er tilbage til morgenmaden, og resten af dagen er fri og kan bruges på at nyde ø-livet. (M,F,A)
9. Dag: Tilbage til Kokopo
Stå tidligt op og benyt chancen for at opleve øen tidligt om morgenen og få synet og lydene af daggryet. I vender tilbage til Kokopo, hvor I skal besøge flere historiske seværdigheder, herunder Bitapaka krigskirkegården, hvor soldater fra både Første og Anden Verdenskrig ligger til hvile. I kommer også forbi flere lokale markeder samt Den Blå Lagune. (M)
10. dag: Firedance Festival i Vunakaur-landsbyen
I dag venter en af rejsens højdepunkter. Allerede om morgenen begiver I jer op i højlandet til Vunakaur-landsbyen, hvor ildfestivallen finder sted. I bliver budt velkommen i landsbyen med en traditionel melanesisk velkomstceremoni. Efter ceremonien får I serveret en traditionel mumu-frokost, der består af rodfrugter der pakkes ind i blade og tilberedes under varme sten. Mærk den sitrende atmosfære og lad festlighederne begynde! De traditionelle ilddansceremonier er en kulturel begivenhed for både lokale og besøgende, og jeres lokale guide vil forklare den historiske betydning af dansen samt kostumerne og elementerne i forestillingen. Mens det fortsætter ind i natten, tilføjer landsbyboerne bunkevis af brænde til bålet, og ilddanserne vil optræde, indtil de har slukket de sidste flammer med deres fødder. Nyd en lækker grillmiddag og fordyb dig i denne anderledes kulturelle oplevelse. (M,F,A)
11. dag: Firedance Festival i Vairiki-landsbyen
Formiddagen foregår i Vairiki-landsbyen, hvor festlighederne fortsætter med maskedans og afskedsfest, her vil hele landsbyen sige farvel til de besøgende. Omkring frokosttid vender I tilbage til hvor I startede, og I har eftermiddagen fri til at dele rejseminderne med resten af gruppen eller bare slappe af efter de sidste dages strabadser. (M,F,A)
12. dag: Tilbage til Port Moresby
Du bliver kørt til lufthavnen og flyver tilbage til hovedstaden Port Moresby. Her bliver du hentet og kørt til samme hotel som du overnattede på ved ankomst. Nyd dagen på dit hotel, hvor du kan dase i poolen og slappe af på egen hånd. Der findes flere restauranter og en bar på hotellet. Du kan også tage på byrundtur i Port Moresby eller besøge Port Moresby Nature Park. (M)
13. dag: Hjemrejse til Danmark
Sidste dag i Papua Ny Guinea. Du bliver kørt til lufthavnen og flyver hjem til Danmark. Tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår.
14. dag: Ankomst til Danmark
Du lander i Danmark efter en spændende rejse.

Overnatninger

7 overnatninger på hotel
2 overnatninger i homestay på Duke of Islands
1 overnatning i homestay i Vunakaur

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår kun en gang årligt. Afgang i 2024 er d. 11. september.

Gruppestørrelse

Du vil under det 9-dages opholdet i Rabaul rejse i en gruppe med forskellige nationaliteter. Den engelsktalende guide har mange års erfaring med guidede ture i Papua Ny Guinea.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Kikkert
 • Regn- eller skaljakke
 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Vandresko
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Dagsrygsæk

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Port Moresby – Kokopo t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og aktiviteter ifølge program
 • Engelsktalende guide mens du er i Papua Ny Guinea
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (der dækker ved forsinket fremmøde)
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Visum (købes lokalt ved ankomst til Port Moresby internationale lufthavn)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

stma|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top