KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på en rejse spækket med oplevelser. Storby, hvalhajer, vulkaner, homestay og bountystrande. Dette rejseeventyr giver dig alt det bedste, Filippinerne har at byde på.

Svøm med hvalhajer og kør på ATV ved en aktiv vulkan
Du starter rejsen med et kort besøg i Filippinernes hovedstad Manila, hvor du har mulighed for at udforske byen på egen hånd. Herfra flyver du til Donsol, som er det bedste sted i Filippinerne at opleve de store hvalhajer. På en snorkeltur vil det – hvis naturen tillader det – være muligt at komme til at svømme med de blide kæmper. Ikke langt fra Donsol ligger Legaspi og den aktive Mayon-vulkan. Glæd dig til at opleve det vulkanske og vilde landskab i fuld fart på en ATV.

Oplev Mindoro og tag på et kulturelt homestay-ophold
Rejsen går herefter til rolige og afslappende omgivelser ved stranden Big La Laguna på nordsiden af øen Mindoro. Her vil du opleve skønne og lokale strande og unikke snorkel-spots med et fantastisk undervandsliv. På Mindoro kommer du til at få et unikt indblik i en lokal families hverdag. Du skal nemlig bo hos dem på et vidunderligt homestay-ophold og deltage i de daglige gøremål, som er langt fra det, du kender hjemmefra.

Nyd strandliv og solnedgange på verdensberømte Boracay
Rejsen rundes af med et ophold på paradisøen Boracay. Øen er verdenskendt for sin kilometerlange hvide sandstrand, der nok har det fineste sand i hele Filippinerne. Boracay står i skarp kontrast til de søvnige fiskerlandsbyer på Mindoro, for her findes masser af aktiviteter og spisesteder. Brug dagene til at tage på dagsture eller komme helt ned i gear på stranden. Uanset hvad du vælger, så vil dagens højdepunkt være øens fænomenale solnedgange.

Læs information og fakta om Filippinerne her.
Se flere spændende rejseforslag til Filippinerne her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres fra november til maj. Den bedste sæson for at opleve hvalhajer ved Donsol er fra marts til april.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden december til april. Her når gennemsnitstemperaturen op på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober, og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag rejser du fra Danmark mod Manila, der er hovedstaden i Filippinerne. Afhængig af flyselskabet vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila bliver du hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt ind til dit hotel. Du har resten af dagen til at opleve byen på egen hånd. Du kan f.eks. besøge Manilas kunstmuseum, Manila Contemporary. Du kan også svinge forbi det skøre skomuseum i Marikina, hvor den tidlige førstedame Imelda Marcos har ikke mindre end 749 par sko udstillet. Om aftenen kan vi anbefale at spise på en af byens gode spisesteder i den moderne bydel Makati.
3. dag: Byrundtur i Manila
Denne morgen bliver du hentet på dit hotel at din lokale guide, der vil tage dig med på en lærerig og spændende byrundtur i Manila. På turen skal du bl.a. opleve den historiske bydel Intramouros, der også er kendt som den gamle spanske bydel. Du vil også opleve Rizal Park, der er en stille oase i den hektiske storby. Parken er fyldt med haver, stier, træarealer og et væld af monumenter af enhver filippinsk nationalhelt, du kan komme i tanke om. Indbyggerne kommer her for at slappe af med picnic, musik og sang. Efter byrundturen har du resten af dagen til fri disposition, hvor du enten kan udforske mere på egen hånd eller nyde hotellets pool. (M)
4. dag: Fra Manila til Donsol
Tidligt om morgenen bliver du hentet på dit hotel og kørt til indenrigslufthavnen i Manila. Herfra flyver du til Legazpi. Turen varer ca. en time. Efter ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt det sidste stykke til Donsol, hvor du checker ind på dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition, og du kan f.eks. besøge det lokale marked. (M)
5. dag: Hvalhajer ved Donsol
I dag skal du tilbringe tiden på vandet. Inden du sejler ud sammen med en guide og en "hajspotter", ser du en introduktionsvideo, der forklarer hvordan du skal "opføre" dig sammen med hvalhajerne. Når en hvalhaj bliver spottet, tages snorkeludstyret på, og du hopper i vandet for forhåbentlig at svømme sammen med det enorme dyr. Det er en fuldstændig fantastisk og overvældende oplevelse at svømme side om side med verdens største fisk. En voksen hvalhaj bliver normalt 10-12 meter lang og vejer op til 40 tons. Heldigvis er havets kæmpe harmløs og lever af småfisk og plankton. Hvalhajerne kommer hvert år til Donsol, og den bedste chance for at se dem er i perioden marts-april – det kan dog variere lidt fra år til år. De kommer hertil på grund af den store mængde føde, der findes i vandet på disse kanter. Hvalhajerne lever frit i området, og derfor kræver det lidt tålmodighed og en vis portion held at se dem, idet bestanden kan variere fra år til år. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
6. dag: Fra Donsol til Legaspi
Efter en rolig morgen og en god morgenmad vil du blive sejlet med en privat båd til Legaspi. Ved ankomst bliver du fulgt det sidste stykke til dit overnatningssted. Brug resten af dagen på at slappe lidt af inden morgendagens oplevelser eller tag på opdagelse i lokalområdet. (M)
7. dag: ATV-eventyr ved Mayon-vulkanen
I dag gælder det Mount Mayon-vulkanen, der er kendt for sin perfekte kegleform og er en af de mest aktive vulkaner i verden. Du skal opleve det vulkanske område på en hurtigkørende ATV, der vil tage dig gennem vilde kløfter og floder i det vulkanske landskab. Turen tager 3-4 timer, og du kan glæde dig til den ultimative vulkanoplevelse. (M)
8. dag: Afgang mod Puerto Galera og homestay
Efter en god nats søvn og en solid morgenmad er der afrejse mod Puerto Galera på øen Mindoro. Du flyver til Manila og bliver kørt det sidste stykke til havnen ved Batangas. Herfra hopper du på en offentlig båd, der sejler dig til Puerto Galera. Du ankommer hen på dagen, og ved ankomst vil du blive mødt af din lokale værtsfamilie. De næste dages står på ophold på et lokalt homestay, hvor du kommer helt tæt på den imødekommende befolkning og får et unikt indblik i, hvordan hverdagen forløber hos en lokal filippinsk familie. Vær opmærksom på at overnatningsforholdene er simple, og du skal forvente lav komfort (men den vildeste oplevelse!). (M,A)
9. dag: Dagstur til Tukuran-vandfaldet
I dag er det planen, at du skal på en tur til Tukuran-vandfaldet, der af lokale kaldes ”det skjulte paradis”. Undervejs på turen vil du opleve vidunderlige udsigter og snoede veje langs bjergsiderne. Ved ankomst til Tukuran-vandfaldet foregår resten af turen til fods gennem floder og smukke landskaber. Glæd dig til synet af det smukke vandfald! Forhåbentlig har du husket dit badetøj, så du kan tage dig en frisk svømmetur. (M,F,A)
10. dag: Snorkel- og strandsafari
Denne dags program er perfekt for alle strandløver og -løvinder. Forude venter en fantastisk dag ombord på en lille båd og med besøg ved de smukkeste strande i Puerto Galera. Du får rig mulighed for at snorkle ved det fantastiske koralrev, og med lidt hjælp fra kaptajnen kan du måske også fange frokosten med harpun. (M,F,A)
11. dag: Fra Puerto Galera til Boracay
Du starter dagen med en tidlig frokost, inden du rejser videre mod fantastiske Boracay. Turen vil foregå både over land og med lokalfærge. Du ankommer til Boracay hen på eftermiddagen. (M)
12-15 dag: Afslapning på Boracay
Paradisøen Boracay er kendt for at være en af verdens smukkeste øer. Du vil blive blæst bagover af den kilometerlange hvide sandstrand, som nok har det fineste sand i hele Filippinerne. Øen står i skarp kontrast til de rolige fiskerlandsbyer på Mindoro, for på Boracay er der masser af spisesteder, dagsture og aktiviteter. Du har dagene til at udforske øen på egen hånd, eller måske er det blevet tid til at slappe af og nyde livet ved stranden. Om aftenen venter der en af verdens flotteste solnedgange, når solen går ned i horisonten bag Boracays mange sejlskibe. (M)
16. dag: Fra Boracay til Manila
Så er det blevet tid til at sige farvel til skønne Boracay. Efter morgenmaden vil du blive kørt til lufthavnen i Caticlan, hvorfra du flyver retur til Manila. Ved ankomst i hovedstaden bliver du kørt det sidste stykke til hotellet i Manila. (M)
17. dag: Hjemrejse fra Manila til Danmark
Efter nogle uforglemmelige uger på Filippinerne, er det blevet tid til at vende snuden hjemad. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Afrejsetidspunktet afhænger af dit oversøiske fly. (M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark med fantastiske rejseminder i bagagen. Ankomsttidspunktet afhænger af flyselskabet og kan skræddersyes til dine rejseplaner.

Overnatninger

3 overnatninger på Belmont Hotel i Manila
2 overnatninger på Elysia Resort i Donsol
2 overnatninger på Casa Simeon i Legaspi
3 overnatninger på simpelt homestay i Puerto Galera
5 overnatninger på Bans Beach Resort på Boracay

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet kan gennemføres fra november til maj. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne, præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker til drømmerejsen, sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig.

Januar - april

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i
 • Sandaler eller klipklapper
 • Evt. en 'drybag' til at holde dine ejendele tørre på sejlturen
 • Penge i form af kontanter, idet ATM-hæveautomater primært findes i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Manila / Manila - Donsol / Donsol - Manila // Caticlan (Boracay) - Manila / Manila - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfers og transporter ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Halvdags byrundtur i Manila
 • Tur til hvalhajerne i Donsol
 • Halvdagstur med ATV ved Legaspi
 • Dagstur til Tukuran-vandfaldet
 • Dagstur med snorkel og strand ved Puerto Galera
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Filippinerne er det god skik at give drikkepenge til guider/chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson-priser. Reservationer i højsæson (f.eks. jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top