23 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 27.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne rejse kombineres historie og storby i Japan med en aktiv badeferie på Filippinernes paradisøer. Kombinationen er perfekt til dig, der godt kan lide at være aktiv på din ferie, og hvor oplevelserne gerne må være alsidige.

I Japan har du dagene til at opleve landets rige kultur og historie på egen hånd, og i Tokyo vil du få stillet din trang efter ægte storbysoplevelser. I Filippinernes Visayas-region er rejsen spækket med oplevelser til lands og til vands. Fra Moalboal skal du på ’canyoning’ gennem floder og vandfald, og på øen Bohol oplever du både den smukke natur omkring Loboc-floden og strandene i den søvnige fiskerby Anda. Destinationerne i Filippinerne er desuden perfekte, hvis du ønsker at prøve kræfter med verdensklasse dykning. Glæd dig til en rejse, der er spækket med oplevelser… og en lille smule ren afslapning.

Læs information og fakta om Japan her.
Se vores andre spændende rejseforslag til Japan her.

Læs information og fakta om Filippinerne her.
Se flere spændende rejseforslag til Filippinerne her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året, men er oplagt i det danske forår og tidlig sommer.

I Japan er særligt forår og efterår milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse i Japan på disse tidspunkter. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her når gennemsnitstemperaturen ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober, og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag stiger du ombord på flyet fra Danmark mod rejsens første destination i Japan. Du lander den efterfølgende dag, og flyrejsen vil have to mellemlandinger.
2. dag: Ankomst til Hiroshima
Ved ankomst til Hiroshima finder du selv fra lufthavnen ind til byen. Det er billigst at tage den lokale bus, men det er selvfølgelig også muligt at hoppe i en taxa efter den lange flyrejse. Du har resten af dagen på egen hånd til at udforske Hiroshima eller blot slappe af på værelset.
3. dag: På opdagelse i Hiroshima
Hiroshima er kendt for de syv floder, der løber gennem byen, og de brede boulevarder og mange træer. Hiroshima er i dag en livlig storby, men sådan har det ikke altid været. De fleste rejser hertil for at lære om atombomben, der sprang i byen i 1945. Er du også nysgerrig på historie, kan du besøge byens Atomic Bomb Dome. Kuppelkonstruktionen på den gamle tekstilfabrik var noget nær det eneste, der ikke forsvandt fra jordens overflade, da bomben sprang. I dag står den tilbage som et uhyggeligt minde om sprængningen og et symbol på fremtidig fred. Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg på museet i fredsparken Peace Memorial Park, hvor historien virkelig kommer ind under huden på dig. Selvom byens fortid må siges at være mørk, vil du dog hurtigt opleve, at indbyggerne i dag er afslappede og imødekommende, og du kommer helt sikkert til at synes godt om byen.
4. dag: Fra Hiroshima til Kyoto
Japan er kendt for sit velfungerende tog-netværk. I dag tager du dit togpas i brug og rejser med tog fra Hiroshima til Kyoto. Ved ankomst finder du selv vejen til dit hotel og check’er ind. Herefter har du resten af dagen på egen hånd i Kyoto.
5-6. dag: På opdagelse i Kyoto
Kyoto emmer af det ægte Japan. Byen er fuld af smukke templer, japanske haver og traditionelle tehuse. Nogle af byens mest kendte seværdigheder er de orange ’torii’-porte ved Fushimi Inari-Taisha samt den 500 meter lange bambussti, der ligger i den historiske bydel Arashiyama. Du må heller ikke misse Kinkaku-ji, der er kendt som den gyldne pavillon. Dette flotte tempel ligger mellem pinjetræer og spejler sig ved den smukkeste sø. Er du interesseret i japansk mad (hvem er ikke det?), bør du også besøge Nishiki-markedet, hvor du kan prøve interessante nye smagsoplevelser.
7. dag: Fra Kyoto til Tokyo
Efter nogle spændende dage i Kyoto, tager du igen toget videre. Denne gang til hovedstaden Tokyo. Ved ankomst finder du selv frem til dit hotel og har resten af dagen til fri disposition.
8. dag: På opdagelse i Tokyo
Japans hovedstad er måske en af de vildeste storbyoplevelser i verden. Byen er ikke kun en evig travl metropol, men den er også fuld af spøjse og finurlige oplevelser - og så er byen ikke som noget andet sted, du før har oplevet. Tag på sightseeing til nogle af byens mest kendte seværdigheder, f.eks. Sensoji-templet i Asakusa, parkområdet ved kejserpaladset eller det hektiske vejkryds Shibuya Crossing. Et mindre turistet alternativ kan være at gå på opdagelse i bydelen Shinokubo, hvor du finder koreanske spisesteder og de sjoveste butikker med massevis af K-pop. Du kan også tage til Golden Gai, der gemmer på over 200 bittesmå barer, der hver især har plads til ganske få gæster.
9. dag: Fra Japan til Filippinerne -Tokyo til Cebu og Moalboal
Denne morgen flyver du fra Tokyo direkte til Cebu i Filippinerne. Du finder selv til lufthavnen i Tokyo, hvilket gøres nemmest med Narita Express-toget, som er inkluderet i dit togpas. Ved ankomst til Filippinerne mødes du med en chauffør i lufthavnen og bliver kørt de sidste ca. tre timers kørsel til Moalboal på Cebu-øens vestkyst. Aftenen kan bruges på at nyde noget god mad på en af byens hyggelige spisesteder, eller du kan slappe af på et af byens små spa efter den lange rejsedag.
10. dag: På opdagelse i Moalboal
Efter morgenmaden har du hele dagen til at gå på opdagelse på egen hånd. Moalboal er kendt for at være et af verdens bedste dykkersteder, så har du dykkercertifikat, kan det klart anbefales at finde plads til et dyk eller to. Har du ikke dykkercertifikat, kan du stadig deltage i en af områdets vildeste oplevelser under vand. Moalboal kan nemlig prale af en stor bestand af sardiner. At snorkle blandt disse kæmpe grupper af fisk er en vild oplevelse – noget som kaldes ’sardine run’. Dit overnatningssted kan hjælpe med at arrangere både dykning og snorkling. (M)
11. dag: Vandfald og canyoning ved Badian
Få minutters kørsel fra Moalboal ligger byen Badian, der er kendt for sine mange vandfald. Du starter dagen med morgenmad på hotellet, inden du skal på en halvdagstur fuld af adrenalin ud til Badians flotte vandfald. Dagen byder på såkaldt ’canyoning’, hvor du bevæger dig gennem kløfter, floder og vandfald ved hjælp af rapelling, svømning og udspring. (M)
12. dag: På opdagelse i Moalboal
I dag har du endnu en dag fri til at opleve Moalboal i dit eget tempo. Der vil igen være muligheder for at arrangere dykning eller snorkling. Du kan også vælge at tage på et trek op til den flotte udsigt fra Osmeña Peak, eller du kan vælge at bruge en dag ved stranden. (M)
13. dag: Fra Moalboal til Bohol og Loboc-floden
I dag er det tid til at sige farvel til Moalboal, når du begiver dig afsted mod næste spændende destination. Efter morgenmaden henter din chauffør dig og kører dig til færgehavnen i Cebu City, hvor du skal sejle ca. to timer med færge til havnen i Tagbilaran på øen Bohol. Herfra køres du det sidste stykke til dit overnatningssted, der ligger fantastisk ved bredden af den smukke Loboc-flod. Resten af dagen kan du slappe af og lytte til de mange summende lyde i naturen ved flodbredden. (M)
14. dag: Dagstur til Bohols mange seværdigheder
Dagens program er spækket med oplevelser, for du skal nemlig afsted på en guidet tur på Bohol. Øens største attraktioner tæller de finurlige Chocolate Hills og den lille spøgelsesabe med de store øjne. På dagens tur vil du også opleve mere lokale sider af paradisøen. Din guide kan fortælle dig om øens historie og lokale kultur, og du får lov til at smage på øens forskellige delikatesser. Frokosten indtages på et skønt cruise ned ad Loboc-floden. (M,F)
15-16. dag: På opdagelse på Bohol
De næste dage har du på egen hånd til at opleve mere af Loboc-området og øen Bohol. Dit overnatningssted tilbyder et hav af aktiviteter. Det kan f.eks. anbefales at tage på en SUP-tur ned af Loboc-floden – evt. om aftenen, hvor floden lyses op af de mange ildfluer, der sværmer i træerne langs flodbredden. Er du mere til en dag på stranden, kan du også arrangere en taxa til at køre dig til de vidunderlige strande på naboøen Panglao. Særligt ved Alona Beach finder du masser af spisesteder og strandbarer. Mulighederne er mange, og valget er dit. (M)
17. dag: Fra Loboc River til Anda
Efter en god morgenmad skal du afsted mod en ny destination på Bohol. Anda er en lille, gemt perle beliggende 2-3 timers kørsel mod nordøst på øen. Ved Anda vil de næste dage byde på autentisk ø-liv kombineret med masser af sjove aktiviteter. (M)
18-20. dag: Oplev Anda på egen hånd
Glæd dig til nogle dejlige dage i roligt tempo ved Anda. Dette område af Bohol er langt fra masseturismen, og de lokale lever et ægte landsbyliv på ’island-time’. Overalt hvor du bevæger dig hen, vil du blive mødt af store smil, og det er virkelig en fornøjelse at se, hvor stolte de lokale er af deres lille paradis. Uanset om du er til lange sandstrande, gemte vandfald eller aktiviteter til vands, så er Anda et skønt sted at være. Dit overnatningssted har eget dykkercenter, så det kan varmt anbefales at tilkøbe noget verdensklasse dykning, hvis du har dykkercertifikat. (M)
21. dag: Fra Anda til Cebu
Det bliver ikke let at tage afsked med Bohol, men i dag skal du tilbage mod Cebu, hvorfra dit fly afgår retur mod Danmark. Du kan nyde en god morgenmad og den sidste svømmetur i poolen, inden du bliver hentet af din chauffør. Ved ankomst til Cebu har du en enkelt overnatning, så du kan få en god nats søvn inden din hjemrejse. Din aften i Cebu kan du med fordel bruge på at spise god mad på en af byens mange restauranter. (M)
22. dag: Hjemrejse fra Cebu til Danmark
Nyd morgenmaden på hotellet og måske en lille gåtur i byen, inden du bliver hentet og kørt til lufthavnen. De sidste uger har budt på et hav af forskellige oplevelser, og du rejser hjem med rygsækken fuld af gode minder. (M)
23. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommer du til Danmark. Ankomsttidspunktet vil afhænge af det benyttede flyselskab.

Overnatninger

2 overnatninger på Sumiya Hotel i Hiroshima
3 overnatninger på Carta Hotel Bettei i Kyoto
2 overnatninger på Hotel Tavinos Asakusa i Tokyo
4 overnatninger på The Blue Orchid Resort i Moalboal
4 overnatninger på Loboc River Resort på Bohol
4 overnatninger på Blue Star Dive Resort i Anda
1 overnatning på Bayfront Hotel i Cebu

Bemærkninger

Husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet kan gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Japan og Filippinerne, præcis som du ønsker den. Denne tur er én af vores personlige favoritter, men har du andre ønsker til drømmerejsen, sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig.

Marts - maj

Pakkeliste

 • Tøj der passer til forskellige temperaturer i Japan og Filippinerne
 • Gode sko til sightseeing i Japan
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. din egen snorkelmaske
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i
 • Penge i form af kontanter, idet hæveautomater primært findes i de større byer i Filippinerne
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører i Filippinerne

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Hiroshima / Tokyo - Cebu / Cebu - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfers og transporter ifølge program
 • 7-dages Japan Rail Pass (2. klasse)
 • Dagstur med canyoning i Moalboal
 • Dagstur med guide på Bohol
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Mindre lokalbetalinger i Filippinerne (beregn ca. 20-30 kr.)
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkevarer
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top