Søg
Søg
Filippinerne

Grupperejser til Filippinerne

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Filippinerne. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Filippinerne kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Filippinerne nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
Aktive rundrejser med dansk rejseleder
NYHED
fra: 21.995,-
SUP, Popototan, Coron, Filippinerne

Stand Up Paddle Surfing i Filippinerne

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau ud og oplev et område af Filippinerne der er helt uberørt og få en helt unik mulighed for at Stand Up Paddle board (SUP) mellem paradisøer med en professionel SUP guide.

Varighed: 16 dage

NYHED
fra: 22.995,-
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne

Kitesurfing Camp i Filippinerne

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau og Surf Agency på den ultimative kitesurfing oplevelse til vores øde ø “Secret Island”. Secret Island ligger i det krystalblå sydkinesiske hav og vi tilbyder nu en helt unik mulighed for at du kan komme på 2 ugers kitesurfing camp på en ægte paradis ø, hvor det kun er dig og max 16 andre kitesurfere på hele øen. Du vil bo i små åbne bungalows på stranden, der er kokosnødder til at slukke tørsten og et fiskerigt koralrev lige ud for kysten.

Varighed: 16 dage

Backpacker Adventure
NYHED
fra: 24.995,-
Glade munkebørn ved et kloster i Myanmar.

Myanmar, Vietnam og Filippinerne

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Oplev alt fra uspoleret bjerglandsbyer, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og ø-hopping på denne rejse gennem Asien.

Varighed: 3 mdr.

fra: 24.995,-
Højskole, Coron, Filippinerne

Backpackerhøjskole i Filippinerne

Tag på backpackerhøjskole, på en uberørt ø i Filippinerne, med social, personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et unikt fællesskab med masser af spændende og sjove aktiviteter, hvor selvudvikling er i fokus. Efter opholdet kan du rejse hjem til Danmark eller videre ud i verden, enten alene eller med dine nye venner.

Varighed: 25 dage

fra: 26.995,-
Dykkerkursus på Koh Tao

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Filippinerne

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Oplev alt fra usploret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.

Varighed: 3 mdr.

Til top
Find os på: