Søg
Søg
Filippinerne

Grupperejser til Filippinerne

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Filippinerne. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Filippinerne kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Filippinerne nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
Aktive rundrejser med dansk rejseleder
SPAR 4000,-
(Førpris: 22.995,-)
fra: 18.995,-
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne

Kitesurfing Camp i Filippinerne

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau og Surf Agency på den ultimative kitesurfing oplevelse til vores øde ø “Secret Island”. Secret Island ligger i det krystalblå sydkinesiske hav og vi tilbyder nu en helt unik mulighed for at du kan komme på 2 ugers kitesurfing camp på en ægte paradis ø, hvor det kun er dig og max 16 andre kitesurfere på hele øen. Du vil bo i små åbne bungalows på stranden, der er kokosnødder til at slukke tørsten og et fiskerigt koralrev lige ud for kysten.

Varighed: 16 dage

SPAR 2.000,-
(Førpris: 21.995,-)
fra: 19.995,-
SUP, Popototan, Coron, Filippinerne

Stand Up Paddle Surfing i Filippinerne

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau ud og oplev et område af Filippinerne der er helt uberørt og få en helt unik mulighed for at Stand Up Paddle board (SUP) mellem paradisøer med en professionel SUP guide.

Varighed: 16 dage

Backpacker Adventure
NYHED
fra: 24.995,-
Glade munkebørn ved et kloster i Myanmar.

Myanmar, Vietnam og Filippinerne

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Oplev alt fra uspoleret bjerglandsbyer, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og ø-hopping på denne rejse gennem Asien.

Varighed: 3 mdr.

fra: 26.995,-
Dykkerkursus på Koh Tao

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Filippinerne

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger. Oplev alt fra usploret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.

Varighed: 3 mdr.

Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 08-05-2018 18:00:00 : 10719
Filippinerne: 18-10-2018 18:00:00 : 10720
Se mere her
Til top
Find os på: