19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 24.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev to af Asiens kulturelle perler, Sydkorea og Japan, på denne 19 dages rundrejse. Her lever de ældgamle traditioner stadig, selv i den moderne storby Seoul, som står i kæmpe kontrast til kejserbyen Gyeongju. Oplev stemningen ved den demilitariserede zone ved grænsen til Nordkorea og få et kig ind i et af verdens mest lukkede lande. I Busan kan du nyde strandene og byens imponerende fiskemarked, inden du rejser med færge til Japan. Hiroshima er et must-see i Japan, og derfor skal du ikke snydes for at opleve byen, der stort set blev udslettet af en atombombe d. 6. august i 1945. Rejsen fortsætter videre til Kyoto, hvor der er god tid til at udforske byens fantastiske kulturskatte og bambusskove. Rejsen slutter i den højteknologiske metropol Tokyo, hvor der er mulighed for at tage på dagstur til f.eks. Mt. Fuji.
En anden oplevelse er de to landes fantastiske madkultur. Smag dig igennem sydkoreanernes mange variationer af kimchi (kål) og nyd en omgang frisklavet sushi på Tsukiji Fish Market i Japan.

Dette er et rejseforslag, som kan skræddersyes, så det passer præcis til dine ønsker. Du kan f.eks. tilføje et ekstra stop ved Mt. Fuji, tilkøbe dagsture eller udskifte overnatninger på hotel med onsen-, ryokan og/eller tempel-ophold.

Få information og fakta om Sydkorea her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Sydkorea her
Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Sydkorea hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Sydkorea. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud, hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver, som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne falder temperaturen med muligheder sne.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sydkorea og Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sydkorea kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Sydkorea, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Seoul
Ankomst til Seoul. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hostel i byen. Tag på opdagelse i Seoul og prøv de lokale specialiteter som bulgogi (BBQ), kimchi (kål), haemul pajeon (fiskepandekage) og skyl det ned med et glas soju (koreansk risvin) eller mek-ju (øl).
3-4. dag: På eventyr i Seoul
Sydkoreas sprudlende hovedstad er nu en af verdens hurtigst voksende storbyer med 10 mio. indbyggere. Blandt neonlys og skyskrabere gemmer der sig antikke skatte, gamle træhuse og hyggelige gader. Her er et væld af templer og museer. Et absolut must-see på rejsen til Seoul, er det storslåede Gyeongbokgung Palace, som blev bygget i 1394 og siden rekonstrueret i 1867. Giv dig god tid til at gå rundt i paladset og dets smukke haver. Nyd en gåtur langs Han-floden, som for de lokale er byens åndehul. Tag på dagstur til den nærliggende Bukhasan National Park og DMZ (den demilitariser zone der adskiller Nord- og Sydkorea). Underholdning er der masser af i byen, som byder på teater, k-pop koncerter, fantastiske gadekøkkener, lokale markeder, hyggelige kaffebarer og god shopping. (M)
5. dag: Med tog fra Seoul til Gyeongju
I dag er der afgang med tog til Gyeongju. Du sørger selv for at komme til og fra togstationen. I Gyeongju er der booket to overnatninger på Hanok (overnatning i traditionelt træhus). M)
6. dag: På opdagelse i og omkring Gyeongju
Du har hele dagen til at udforske Sydkoreas tidligere kejserby, som i dag er et UNESCO World Heritage Site. Sydkoreanerne beskriver selv Gyeongju-området som et stort historisk og kulturelt museum under åben himmel. De fleste af de historiske fund og ruiner stammer fra det gamle Shilla-dynasti, som regerede Korea-halvøen gennem næsten 1.000 år. Tag på opdagelse blandt byens templer, pagoder, gravpladser og statuer. Udenfor Gyeongju kan du besøge Seokguram grotten, fyldt med buddha skulpturer og Bulguksa templet. (M)
7. dag: Med bus fra Gyeongju til Busan
I dag går turen videre med bus mod Busan. Byen er Sydkoreas vigtigste havneby med smukke strande, buddhistiske templer, markeder og verdens største stormagasin. I Busan er der booket to overnatninger på guesthouse. (M)
8. dag: På eventyr i Busan
Du har hele dagen til at udforske Busan, og der er masser at opleve i og omkring Sydkoreas 2. største by: Nyd den imponerende udsigt over byen fra Busan Tower, tag en svømmetur med de lokale ved Haeundae Beach, gå shop-amok i Shinsegae Centum City Department Store, besøg Jagalchi fiskemarked, tag på opdagelse i Gamcheon Culture Village og nyd en sundowner (drink) og en omgang seafood ved Noran Mahura. Fik du ikke stillet din tempel-trang i Gyeongju, så besøg Beomeosa Temple og Haedong Yonggungsa Temple. Derudover finder du masser af museer, hyggelige kaffebarer og fantastiske gadekøkkener. (M)
9. dag: Med færge fra Busan til Fukuoka
Du har hele dagen på egen hånd i Busan, inden du om aftenen tager med færgen til Japan. Der er booket en privat kahyt til dig på færgen. (M)
10. dag: Ankomst til Fukuoka og med tog til Hiroshima
Du ankommer tidligt om morgenen til Fukuoka i Japan, og ved 8-tiden om morgenen forlader du færgen. Fra havnen kan du tage en færge til togstationen, hvor du indløser dit Japan Rail Pass og fortsætter rejsen videre med tog til byen Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. En gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageblevne skelet fra en industri-hal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede, samt et besøg på fredsmuseet, er stærke påmindelser om, hvilken magt mennesket har, og i hvilken retning man kan vælge at bruge den.
11. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har dagen på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være ét af Japans mest naturskønne områder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr. (M)
12. dag: Med tog fra Hiroshima til Kyoto
I dag går turen til Kyoto med tog. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto. (M)
13-14. dag: På eventyr i og omkring Kyoto
De næste dage i Kyoto har du på egen hånd. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceremoni eller besøge de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage dagsture med tog til Osaka, Nara og Kobe. (M)
15. dag: Med tog fra Kyoto til Tokyo
Turens sidste togstræk går til Tokyo, hvor du har de næste tre dage til at udforske den energiske metropol. (M)
16-17. dag: På opdagelse i Tokyo
Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker. (M)
18. dag: Afrejse fra Tokyo
Efter en spændende rundrejse i Sydkorea og Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen, tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
19. dag: Ankomst til Danmark
Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger på Hostel Haru i Seoul
2 overnatninger på Sindal Hanok Guesthouse i Gyeongju
2 overnatninger på Haeundae O'Guest i Busan
1 overnatning i dobbeltkahytte på færgen mellem Sydkorea og Japan
2 overnatninger på The Share Hotels Kiro i Hiroshima
3 overnatninger på R.Star Hostel i Kyoto
3 overnatninger på Wired Hotel Asakusa i Tokyo

Jysk Rejsebureau tilbyder alt fra turistklasse- og luksushoteller, onsen, ryokan og til tempelophold.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April, maj, september og oktober

Pakkeliste

 • Let regn- eller skaljakke
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Seoul // Tokyo - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Tog- og busbilletter ifølge program i Sydkorea
 • Færgebillet inkl. dobbeltkahyt på færge mellem Sydkorea og Japan
 • 7 dages Japan Rail Pass
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Afrejseskat for færge mellem Sydkorea og Japan, cirka KRW 12,000,- pr. person

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top