13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Sydkorea er meget mere end Gangnam-Style og K-pop. Landet byder på fantastisk natur, masser af historie, fantastiske storbyer og lækre strande. Dette rejseforslag tager dig fra Seoul via Gyeongju til Busan. Herfra flyver du videre til Sydkoreas Hawaii på øen Jeju. Undervejs bor du på hyggelige hostels, og det er muligt at opgradere til overnatninger på templer og hanok (traditionelle træhuse). Drømmer du om at forlænge din rejse, kan der arrangeres færge til Japan, Kina og Rusland.

Få information og fakta om Sydkorea her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Sydkorea her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Sydkorea hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Sydkorea. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud, hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver, som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne falder temperaturen med muligheder sne.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sydkorea er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sydkorea kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Sydkorea, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Seoul
Ankomst til Seoul. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hostel i byen. Tag på opdagelse i Seoul og prøv de lokale specialiteter som bulgogi (BBQ), kimchi (kål), haemul pajeon (fiskepandekage) og skyl det ned med et glas soju (koreansk risvin) eler mek-ju (øl).
3-4. dag: På eventyr i Seoul
Sydkoreas sprudlende hovedstad er nu en af verdens hurtigst voksende storbyer med 10 mio. indbyggere. Blandt neonlys og skyskrabere gemmer der sig antikke skatte, gamle træhuse og hyggelige gader. Her er et væld af templer og museer. Et absolut must-see på rejsen til Seoul, er det storslåede Gyeongbokgung Palace, som blev bygget i 1394 og siden rekonstrueret i 1867. Giv dig god tid til at gå rundt i paladset og dets smukke haver. Nyd en gåtur langs Han-floden, som for de lokale er byens åndehul. Tag på dagstur til den nærliggende Bukhasan National Park og DMZ (den demilitariser zone der adskiller Nord- og Sydkorea). Underholdning er der masser af i byen, som byder på teater, k-pop koncerter, fantastiske gadekøkkener, lokale markeder, hyggelige kaffebarer og god shopping. (M)
5. dag: Med tog fra Seoul til Gyeongju
I dag er der afgang med tog til Gyeongju. Du sørger selv for at komme til og fra togstation. I Gyeongju er der booket to overnatninger på guesthouse. (M)
6. dag: På opdagelse i og omkring Gyeongju
Du har hele dagen til at udforske Sydkoreas tidligere hovedstad, som i dag er et UNESCO World Heritage Site. Tag på tempeljagt blandt byens templer, pagoder, gravpladser og statuer. Udenfor Gyeongju kan du besøge Seokguram grotten, fyldt med buddha skulpturer, og Bulguksa templet. (M)
7. dag: Med bus fra Gyeongju til Busan
I dag går turen videre med bus mod Busan. Byen er Sydkoreas vigtigste havneby med smukke strande, buddhistiske templer, markeder og verdens største stormagasin. I Busan er der booket to overnatninger på guesthouse. (M)
8. dag: På eventyr i Busan
Du har hele dagen til at udforske Busan, og der er masser at opleve i og omkring Sydkoreas 2. største by: Nyd den imponerende udsigt over byen fra Busan Tower, tag en svømmetur med de lokale ved Haeundae Beach, gå shop-amok i Shinsegae Centum City Department Store, besøg Jagalchi fiskemarked, tag på opdagelse i Gamcheon Culture Village og nyd en sundowner (drink) og en omgang seafood ved Noran Mahura. Fik du ikke stillet din tempel-trang i Gyeongju, så besøg Beomeosa Temple og Haedong Yonggungsa Temple. Derudover finder du masser af museer, hyggelige kaffebarer, gadekøkner og lokale mikrobryggerier. (M)
9. dag: Med fly fra Busan til Jeju
Du bliver afhentet på dit guesthouse og kørt i lufthavnen, hvor du flyver til øen Jeju, som er Sydkoreas svar på Hawaii. Her bliver du igen afhentet og kørt til dit guesthouse. (M)
10-11. dag: På opdagelse på Jeju Island
Jeju byder på et væld af aktiviteter som trekking, zip-line, mountainbike, dykning, snorkling, kitesurfing og rideture. Landskabet byder på te-plantager, vulkaner, strande, vandfald og lava-tunneller. (M)
12. dag: Afrejse fra Jeju
Efter en masse unikke oplevelser i Sydkorea går turen hjemad. Du bliver afhentet på dit guesthouse og kørt til lufthavnen, hvor du påbegynder din hjemrejse til Danmark. (M)
13. dag: Ankomst til Danmark
Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger på Hostel Haru i Seoul
2 overnatninger på Sindal Hanok Guesthouse i Gyeongju
2 overnatninger på Haeundae O'Guest i Busan
3 overnatninger på Bed Radio Dongmoon på Jeju Island

Jysk Rejsebureau tilbyder alt fra turistklasse- og luksushoteller, hanok, minbak og til tempelophold.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April, maj, september og oktober

Pakkeliste

 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte/pandelygte
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Seoul // Jeju - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Togbillet Seoul til Gyeongju
 • Busbillet Gyeongju til Busan
 • Flybillet Busan - Jeju (inkl. bagage)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top