Søg
Søg
Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og samtidig opleve nogle af verdens smukkeste strande og laguner, så er Cook-øerne lige noget for dig
For de aktive er det også muligt at vandre tværs over Rarotonga med en lokalguide og lære alt om øens historie og den lokale kultur
På Rarotonga kan du i perioden juli-november opleve de imponerende pukkelhvaler
Alt på Cook-øerne foregår ”on island-time”, så du vil helt sikkert koble af fra hverdagens stress, mens du befinder dig i, hvad mange beskriver som, Paradis på jorden
Du vil overalt blive mødt af imødekommende lokale og et
Flyturene mellem øerne er en oplevelse i sig selv - der er ikke andet end at læne sig tilbage i sit flysæde og nyde udsigten
Cook-øerne er også velegnet for børnefamilier
På både Rarotonga og Aitutaki kan du gå direkte fra stranden og ud til koralrev, hvor du kan snorkle
Udforsk en af verdens smukkeste laguner på AItutaki
Tag til søndagsgudstjeneste og nyd de lokale synge med på salmerne iført deres pæneste tøj
Tag på Punanga Nui Market på Rarotonga og smag på lokale specialiteter, som Ika (marineret fisk med kokosmælk)
Wigmore's Papua vandfaldet på Rarotonga
Nyd de endeløse bounty-strande og det simple liv på Aitutaki
Der er rig mulighed for at dykke på både Aitutaki og Rarotonga både for nybegyndere og mere erfarne dykkere
Der findes masser af ture på Cook Islands - alt fra kulturoplevelser til adventure
Tag på overland trek med den legendarisk Pa og hans familie
Hæng ud med de lokale ved Muri Beach på Rarotonga
Det er nemt at komme omkring på Rarotonga: tag busen eller lej en bil/scooter/cykel
Udforsk Rarotonga på cykel enten på egen hånd eller på en guidet tur

Ø-hop på Cook-øerne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 15 dage

Tag på unikt ø-hop til Rarotonga og Auitutaki på Cook-øerne. Her finder du smukke bounty-strande, fantastisk snorkling, afslappet stillehavsstemning, en utrolig imødekommende lokalbefolkning og unikke vandreture.

Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og samtidig opleve nogle af verdens smukkeste strande og laguner, så er Cook-øerne lige noget for dig. Øerne Rarotonga og Aitutaki har nogle af Stillehavets smukkeste strande og laguner, hvor du sammen med lokale kan udforske koraller og fisk. Tag på Punanga Nui Market på Rarotonga og smag på lokale specialiteter, som Ika (marineret fisk med kokosmælk). Tag dit pæne tøj på og nyd de smukke salmer og den unikke stemning til en søndagsgudstjeneste i den lokale kirke. Lej cykel, scooter eller bil og udforsk Rarotongas mange smukke strande og hyggelige landsbyer. For de aktive er det også muligt at vandre tværs over Rarotonga med en lokalguide og lære alt om øens historie og den lokale kultur. Overalt vil du blive mødt af de imødekommende lokale med "kia orana" (hej på Cook) og det er nemt at falde i snak med dem.

Jysk Rejsebureau laver rejser til stort set alle Cook-øerne, så drømmer du om at komme til Aitu, Mauke, Mitiaro, Manihiki eller Mangaia kan vi også være behjælpelige med dette.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Cook-øerne her

Sæson

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Generelt er den bedste tid at besøge Cook-øerne fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Tag til søndagsgudstjeneste og nyd de lokale synge med på salmerne iført deres pæneste tøj

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Cook-øerne. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.

2. dag: Ankomst til Rarotonga
Ankomst til Rarotonga, hvor du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til Castaway Resort.
Castaway Resort er et mindre boutique resort med en smuk bounty-strande og en afslappet stemning. Fra stranden kan du se pukkelhvaler (juli - november), snorkle blandt farverige fisk på koralrevet og nyde en af øens smukkeste solnedgange. Værelserne er udstyret med mindre køkken, eget toilet/bad og egen terrasse.

3-6. dag: På egen hånd på Rarotonga
Dagene har du på egen hånd på Rarotonga, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen. (M)

På Rarotonga finder du hovedstaden Avarua, hvor der hver lørdag er marked. Her kan du handle med de lokale og smage på lokale specialiteter som Ika (marineret fisk med kokosmælk). Befolkningstallet for Cook-øerne ligger på cirka 15.000, hvoraf 11.000 bor på Rarotonga. Øen måler 32 km i omkreds, så det er nemt at komme rundt og udforske de hyggelige landsbyer i lejebil, på scooter eller cykel. Indland finder du bjerge, jungle og vandfald – Jysk Rejsebureau anbefaler at tage på overland vandretur med en lokalguide. Øen er omringet af koralrev og laguner, så der er rig mulighed for snorkling og dykning. Tag til søndagsgudstjeneste og nyd de lokale synge med på salmerne iført deres pæneste tøj.

7. dag: Afrejse fra Rarotonga til Aitutaki
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Aitutaki. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Aitutaki Village. Aitutaki Village er et mindre resort, som ligger ud til øens lagune, med en smuk bounty-strand. Nyd de lokale retter på resortets hyggelig restaurant. Resortet ligger i uforstyrret idyl og stedet emmer af god stemning. Tag en svømmetur i det turkisblå vand, udforsk lagunen på paddle boards eller havkajak eller nyd en god bog under palmerne på stranden. (M)

8-11. dag: På egen hånd på Aitutaki og lagoon cruise
Dagene har du på egen hånd, til at opleve den unikke natur på Aitutaki. (M)

Aitutaki er bedst kendt for sin lagune, som går for at være en af verdens smukkeste. Her lever man det simple ø-liv og du vil overalt blive mødt af imødekommende lokale og et "kia orana" (hej på Cook). Der sker ikke meget på øen, og alt foregår ”on island-time”, så du vil helt sikkert koble af fra hverdagens stress, mens du befinder dig i, hvad mange beskriver som, Paradis på jorden. Under dit ophold på øen kommer du på et lagoon cruise, som er et must, da det er den eneste måde at opleve øens skønhed på: det turkisblå vand, koralrev, tropiske fisk og bounty-øer. Under bådturen rundt i lagunen lærer du også om landets historie og sagn. For de mere eventyrlystne er der også mulighed for at komme på fisketure, prøve kræfter med wind-/kitesurfing eller udforske det fantastiske undervandsliv på dykkerture.

12. dag: Afrejse fra Aitutaki til lufthavnshotel på Rarotonga
Du bliver hentet og kørt til lufthavnen og flyver tilbage til Rarotonga. Fra lufthavnen kan du gå til The Islander Hotel. (M)

13-14. dag dag: Afrejse fra Rarotonga
Der er afrejse fra paradiset Cook-øerne mod Danmark. Der er mulighed for at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det.

15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatning:
10 nætter i egen villa/bungalow
1 nat på lufthavnshotel

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Det er muligt at opgradere til bedre eller lavere standard på overnatningerne samt tilkøbe ture.


Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Rarotonga / Rarotonga - Aitutaki / Aitutaki - Rarotonga - Danmark
 • Modtagelse i Rarotonga lufthavnen
 • Alle transfers fra lufthavn til resort t/r på Rarotonga (Castaway Resort) og Aitutaki (Aitutaki Village)
 • 5 overnatninger på Castaway Resort i beach studio inkl. morgenmad
 • 5 overnatninger på Aitutaki Village i studio garden inkl. morgenmad
 • Lagoon Cruise på Aitutaki transfer t/r, frokost, snorkeludstyr og håndklæde (gruppetur)
 • 1 overnatning på The Islander Hotel (lufthavnshotel) i Cabana

Prisen er eksklusiv

 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Lommepenge
 • Ture og udflugter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: