KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og samtidig opleve nogle af verdens smukkeste strande og laguner, så er Cook-øerne lige noget for dig. Øerne Rarotonga og Aitutaki har nogle af Stillehavets smukkeste strande og laguner, hvor du sammen med lokale kan udforske koraller og fisk. Tag på Punanga Nui Market på Rarotonga og smag på lokale specialiteter, som Ika (marineret fisk med kokosmælk). Tag dit pæne tøj på og nyd de smukke salmer og den unikke stemning til en søndagsgudstjeneste i den lokale kirke. Lej cykel, scooter eller bil og udforsk Rarotongas mange smukke strande og hyggelige landsbyer. For de aktive er det også muligt at vandre tværs over Rarotonga med en lokalguide og lære alt om øens historie og den lokale kultur. Overalt vil du blive mødt af de imødekommende lokale med "kia orana" (hej på Cook) og det er nemt at falde i snak med dem.

Jysk Rejsebureau laver rejser til stort set alle Cook-øerne, så drømmer du om at komme til Aitu, Mauke, Mitiaro, Manihiki eller Mangaia kan vi også være behjælpelige med dette.

Få information og fakta om Cook-øerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Cook-øerne her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Generelt er den bedste tid at besøge Cook-øerne fra maj til november. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Cook-øerne. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst til Rarotonga
Ankomst til Rarotonga, hvor du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til Castaway Resort. Castaway Resort er et mindre boutique resort med en smuk bounty-strande og en afslappet stemning. Fra stranden kan du se pukkelhvaler (juli - november), snorkle blandt farverige fisk på koralrevet og nyde en af øens smukkeste solnedgange. Værelserne er udstyret med mindre køkken, eget toilet/bad og egen terrasse.
3-6. dag: På egen hånd på Rarotonga
Dagene har du på egen hånd på Rarotonga, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen. (M) På Rarotonga finder du hovedstaden Avarua, hvor der hver lørdag er marked. Her kan du handle med de lokale og smage på lokale specialiteter som Ika (marineret fisk med kokosmælk). Befolkningstallet for Cook-øerne ligger på cirka 15.000, hvoraf 11.000 bor på Rarotonga. Øen måler 32 km i omkreds, så det er nemt at komme rundt og udforske de hyggelige landsbyer i lejebil, på scooter eller cykel. Indland finder du bjerge, jungle og vandfald – Jysk Rejsebureau anbefaler at tage på overland vandretur med en lokalguide. Øen er omringet af koralrev og laguner, så der er rig mulighed for snorkling og dykning. Tag til søndagsgudstjeneste og nyd de lokale synge med på salmerne iført deres pæneste tøj.
7. dag: Afrejse fra Rarotonga til Aitutaki
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Aitutaki. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Aitutaki Village. Aitutaki Village er et mindre resort, som ligger ud til øens lagune, med en smuk bounty-strand. Nyd de lokale retter på resortets hyggelig restaurant. Resortet ligger i uforstyrret idyl og stedet emmer af god stemning. Tag en svømmetur i det turkisblå vand, udforsk lagunen på paddle boards eller havkajak eller nyd en god bog under palmerne på stranden. (M)
8-11. dag: På egen hånd på Aitutaki og lagoon cruise
Dagene har du på egen hånd, til at opleve den unikke natur på Aitutaki. (M) Aitutaki er bedst kendt for sin lagune, som går for at være en af verdens smukkeste. Her lever man det simple ø-liv og du vil overalt blive mødt af imødekommende lokale og et "kia orana" (hej på Cook). Der sker ikke meget på øen, og alt foregår ”on island-time”, så du vil helt sikkert koble af fra hverdagens stress, mens du befinder dig i, hvad mange beskriver som, Paradis på jorden. Under dit ophold på øen kommer du på et lagoon cruise, som er et must, da det er den eneste måde at opleve øens skønhed på: det turkisblå vand, koralrev, tropiske fisk og bounty-øer. Under bådturen rundt i lagunen lærer du også om landets historie og sagn. For de mere eventyrlystne er der også mulighed for at komme på fisketure, prøve kræfter med wind-/kitesurfing eller udforske det fantastiske undervandsliv på dykkerture.
12. dag: Afrejse fra Aitutaki til lufthavnshotel på Rarotonga
Du bliver hentet og kørt til lufthavnen og flyver tilbage til Rarotonga. Fra lufthavnen kan du gå til The Islander Hotel. (M)
13-14. dag dag: Afrejse fra Rarotonga
Der er afrejse fra paradiset Cook-øerne mod Danmark. Der er mulighed for at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det.
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

5 overnatninger på Castaway Resort i beach studio
5 overnatninger på Aitutaki Village i studio garden
1 overnatning på The Islander Hotel (lufthavnshotel) i Cabana

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Maj - november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Rarotonga / Rarotonga - Aitutaki / Aitutaki - Rarotonga - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top