2-6 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Økonomi:
Dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • USA: 400-600 kr.
 • Cook-øerne: 500-700 kr.
 • New Zealand: 500-700 kr.
 • Singapore & Malaysia: 300-500 kr.

Gå ikke glip af: De fantastiske nationalparker og storbyer i USA, de smukke bounty strande på Cook-øerne, den fantastiske natur i New Zealand, nyd den kulturen i Singapore og Malaysia (kan bruges som gateway videre rundt i Asien).

Se hvad Cook Islands har at byde på her

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

MALAYSIA & SINGAPORE
Malaysia har både noget af jordens ældste regnskov, samt det er, det ene af to lande i verden, hvor du kan møde vilde orangutanger. Se også store havskildpadder ligge æg på stranden og nyd Singapores storbycharme.
Læs mere om Singapore
Læs mere om Malaysia

NEW ZEALAND
New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventure-oplevelser. Her i det fjerne sydhavsocean kan du komme på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og river rafte.
Læs mere om New Zealand

COOK-ØERNE
Mindre ø-gruppe i Stillehavet bestående af 15 øer, hvoraf 12 er beboede. Hovedøen hedder Rarotonga, og her er der mulighed for at cykle, vandre, dykke og nyde de smukke bountystrande. Det er også muligt at flyve til nogle af landets andre øer. Jysk Rejsebureau anbefaler at kombinere Rarotonga med øen Aitutaki. Cook-øerne er tæt knyttede til New Zealand, og derfor bruger man også NZD som møntfod.
Læs mere om Cook-øerne

USA
Hvis du gerne vil se lidt forskelligt på din rejse, så er en roadtrip i bil eller campervan en fantastisk måde at opleve USA på. Det giver en dejlig frihed til at opleve nationalparker, seværdigheder og storbyer i dit helt eget tempo. Der er også mulighed for at prøve livet som cowboy på et forrygende ranchophold.
Læs mere om USA

Rejserute

Danmark Singapore / Singapore Christchurch Auckland Rarotonga / Rarotonga Los Angeles / Los Angeles Danmark

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Ture, treks og oplevelser
 • Bil- og camperleje
 • Bus- og togbilletter
 • Overnatninger
 • Visum

Prisbemærkning

Frapris pr. barn under 12 år 15.395,-
Frapris pr. spædbarn under 2 år 2.295,-

Jysk Rejsebureau hjælper også med rejserådgivning til rejsen og kan tilmed arrangere aktiviteter, transport samt overnatninger på turen, som ønskes booket hjemmefra.


Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top