Her ser du de ture og oplevelser vi tilbyder i New Zealand - de er eksklusiv fly og kan købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau. Du kan sammensætte turene og oplevelserne som du ønsker.

Indhent et tilbud, book et møde eller kontakt en rejsekonsulent for at få sammensat din rejse med fly, overnatninger og oplevelser.

Viser 6 oplevelser

Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday visum til New Zealand

Med et Working Holiday Visum kan du kombinere din ferie til New Zealand med et arbejdsophold. Det er en fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker og få nogle spændende oplevelser.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 3.198,-
Hollyford Track, Little Homer Falls, New Zealand

Vandretur på Hollyford Track

Fire dages guidet vandretur i det smukke Fiordland. For dig som vil ud i den fantastiske new zealandske natur - men vil sove godt om natten. Turen inkluderer også en scenisk flyvetur over Milford Soun
Læs mere
4 dage
OKTOBER - APRIL
fra 17.695,-
Cykeltur ad Otago Rail Trail

Cykeltur langs Otago Rail Trail

Oplev den skønne natur i Otago-regionen på denne 5 dages selvguidede cykeltur. Vi sørger for cykler og overnatninger - du sætter tempoet.
Læs mere
5 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 6.395,-
Abel Tasman National Park, New Zealand

Oplev Abel Tasman til fods

Tre dages vandretur i Abel Tasman, hvor du overnatter på gode lodges og din bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne.
Læs mere
3 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 6.995,-
Solopgang, Milford Sound, New Zealand

Overnatningstur på Milford Sound

Med det flotte sejlskib The Milford Mariner kan du glæde dig til at sejle ad den spektakulære fjord Milford Sound. Gå på opdagelse i det fantastiske sceneri i gummibåde eller kajakker eller nyd udsigt
Læs mere
2 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 3.095,-
Smuk natur i Mount Aspiring Nationalpark

Siberia Experience

Oplev den enestående natur dybt inde i Mt Aspiring National Park. Du flyver ind i dalen med helikopter. På et øde sted lander du og begynder vandreturen tilbage - ud mod civilisationen igen - indtil d
Læs mere
1 dag
NOVEMBER - APRIL
fra 2.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top