3 dage
Ekskl. fly
Fra 6.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne vandretur i Abel Tasman National Park er for dig, som gerne vil vandre men samtidig vil forkæle dig selv og bo på nogle af de gode lodges, der findes i nationalparken. Abel Tasman er New Zealand mindste - men måske smukkeste - nationalpark.

Der vandres i tre dage i den smukke natur, og du skal blot tænke på at nyde den! Din bagage fragtes hver dag til nattens overnatningssted, så du kun skal bære din dagsrygsæk med plads til vandflaske og kamera. Du overnatter på to forskellige lodges, som begge ligger vanvittigt smukt midt i naturen. Alle måltider er også inkluderet - på lodgerne venter der naturligvis en lækker hjemmelavet middag efter dagens vandring. Har du ikke mod på helt så megen vandring, er det på nogle af strækningerne muligt at tage med en vandtaxa eller en færge til nattens overnatningssted. Du behøver ikke engang besluttet dette hjemmefra - det finder du bare ud af fra dag til dag.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her


Bedste rejseperiode

Turen afgår dagligt året rundt.

Dagsprogram

1. dag: Nelson/Motueka - Torrent Bay
Du bliver hentet fra morgenstunden i Nelson eller Motueka - alt efter hvor du har overnattet. Herfra kører du vil Marahau, hvor vandreturen starter. Denne første del af turen er en fin introduktion til de næste dage - her er relativt fladt med smukke udsigter til hvide sandstrande. Undervejs spises der frokost og der er god tid til fotostops og til at nyde naturen. Natten tilbringes ved Torrent Bay. (M,F,A)
2. dag: Torrent Bay - Awaroa
Fra Torrent Bay fortsætter du mod Awaroa. Ved Falls River krydser du en hængebro inden du når frem til Bark Bay, hvor frokosten nydes. Er vejret, formen og lysten til det, er det muligt, du fortsætter helt til Onetahuti ved Tonga Bay allerede om formiddagen og istedet tager en lidt længere frokostpause ved Onetahuti, hvor du både kan nå at bade og nyde solen på den kridhvide strand. Fra Tonga Bay krydser du ind gennem landet til næste bugt; Awaro Bay og Meadowbank Homestead. (M,F,A)
3. dag: Awaroa - Nelson/Motueka
Det er kun muligt at krydse flodmundingen ved Awaroa ved lavvande. Når vandet trækker sig tilbage, belønnes fuglene til gengæld med et sandt tag-selvbord at fisk og muslinger, så du kan være heldig både at se østersfangere, hejrer osv. Ved Totaranui hopper du ombord på en båd og sejler hele vejen tilbage langs kysten. Der gøres stop ved Anchorage Beach, hvor du kan bade, tage på en gåtur eller bare slappe af på stranden inden sejlturen fortsætter mod Kaiteriteri og videre mod Motueka eller Nelson. (M,F,A)

Overnatninger

1 overnatning på lodge i Torrent Bay
1 overnatning på lodge i Awaroa

Bemærkninger

Bemærk, at turen sommetider gennemføres i modsat rækkefølge.

Din bagage transporteres mellem de to forskellige lodger, så du skal kun bære en dagsrygsæk med det nødvendige.

Det er visse steder muligt at korte vandreturene af og istedet tage en færge eller vandtaxa. Dag 2 er den “hårdeste” vandredag - her er det muligt at vandre op til 18 km.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er flere ugentlige afgange - tag en snak med din rejsekonsulent.

Gruppestørrelse

Min. 4, maks. 26 personer.

November - april

Pakkeliste

 • Komfortable vandresko/støvler
 • Regnfrakke
 • Fleecejakke
 • Skiftetøj
 • Solcreme og solbriller
 • Myggespray
 • Evt. badetøj
 • Lommepenge til køb af drikkevarer og snacks ombord
 • Kameraudstyr

Prisen er inklusiv

 • Engelsktalende guide på hele turen
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport af bagage
 • Sejltur

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark-New Zealand t/r
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Lommepenge
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top