KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
43 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 27.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Har du hang til bjerge, lange hvide sandstrande, eukalyptustræer, gletschere, kænguruer, dybe fjorde, brusende hav, vandreture, frihed i minicamper - kombineret med et kig til Sydneys fantastiske Operahus? Så er dette rejsen for dig!

Dette kør-selv forslag kombinerer det bedste af Australien og New Zealand - og det er naturen og friheden, som er i fokus.

Du lander i Cairns, hvor der er god tid til at udforske Great Barrier Reef og regnskoven. Efter tre dage i Cairns henter du en camper og har 12 dage til at nå Brisbane. Herfra flyver du til Sydney, hvor du har fire dage, inden du flyver videre til New Zealand, hvor høje bjerge, dybe fjorde, vulkaner og gletschere venter på at blive udforsket de kommende 21 dage i camper. Du slutter turen af med tre dage i Auckland inden turen går tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Australien og New Zealand
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien og New Zealand

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien og New Zealand er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien og New Zealand.

Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra september-april.

Dagsprogram

Fold program ud
1.-2. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Australien. Pga. tidsforskellen ankommer I først til Cairns dag tre. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med jeres rejsekonsulent om mulighederne.
3. dag: Ankomst til Cairns
Ankomst til Cairns. Du finder selv til dit centralt beliggende hotel, hvor du har to overnatninger. Cairns er Queenslands mest besøgte by og er udgangspunkt for et hav af spændende naturoplevelser.
4.-5. dag: På opdagelse i Cairns
Du har dagene til fri disposition. Du kan evt. vælge at tage på en dagstur til verdens største koralrev; Great Barrier Reef eller måske en tur mod nord og Cape Tribulation, hvor du finder noget af verdens ældste regnskov. Har du en drøm om at dykke på Great Barrier Reef, kan dette naturligvis sagtens lade sig gøre - så forlænger du blot dit ophold i Cairns med nogle ekstra dage. Læs mere om dykkermuligheder her eller tag en snak med din rejsekonsulent.
6.-16. dag: På eventyr mellem Cairns og Brisbane i camper
De næste 12 dage står i frihedens tegn. I din camper kører du sydpå mod Brisbane. Der er 1.700 km fra Cairns til Brisbane. Hele kysten byder på en perlerække af byer, nationalparker og skønne strande men husk også indimellem at gøre nogle afstikkere ind i landet. Du bør unde dig selv en sejltur blandt de 74 øer i Whitsunday Islands og verdens største sandø, Fraser Island, er også næsten et “must”. Har du brug for mere inspiration og rejs-selv-ruter, så book et møde med en af Jysk Rejsebureaus Australiens eksperter her
17. dag: Aflevering af camper og fly til Sydney
Efter du har afleveret din camper i Brisbane tager du i lufthavnen og flyver til Sydney. Du finder selv til dit centralt beliggende hostel i Sydney, hvor du har tre overnatninger.
18.-19. dag: På opdagelse i Sydney
Du har de næste dage til rådighed til at udforske Sydney. Sydney er hovedstad i New South Wales - og Australiens største by. Her bor mere end 4 millioner mennesker, og byen er en fortryllende og fantastisk oplevelse. Operahuset er naturligvis en stor oplevelse for de fleste, som besøger Sydney og er et absolut “must see”. Tag på en guidet rundtur herinde og høre om opførelsen af dette arkitektoniske mirakel. I samme område ligger Harbour Bridge. Her fortæller et lille museum om opførelsen af broen, og man kan tage de 200 trappetrin til toppen og kigge ind over byen. For de eventyrlystne kan broen bestiges. Ved siden af Operahuset ligger Botanisk Have, hvor ivrige motionister løber eller cykler dagen lang. Lav en madpakke og nyd frokosten herfra i skyggen af et træ med udsigt over havnen, operahuset og broen. Det er helt fantastisk.
20.-39. dag: Fly Sydney til Christchurch - afhentning af camper
Fra Sydney flyver du til Christchurch i New Zealand, hvor du samler en camper op. Hvordan du bruger de næste 21 dage, vil vi lade være op til dig. New Zealands er et sandt skatkammer af enestående naturoplevelser og med camperen har du den fulde frihed til selv at tage på opdagelse. Et par af vores foretrukne højdepunkter vil vi dog godt afsløre:
 • Svøm med delfiner ved Kaikora
 • Tag på vandretur i Abel Tasman National Park
 • Brug et par dage i verdens adrenalincentrum, Queenstown
 • Tag en sejltur på enten Milford eller Doubtful Sound
 • Lav et foto-stop ved den turkise sø, Lake Tekapo og den maleriske lille kirke, Church of The Good Shepherd
 • Tag på vandretur ved Tongariro
 • Sejl hajkajak ved Coromandal
Har du brug for mere inspiration og rejs-selv-ruter, så book et møde med en af Jysk Rejsebureaus New Zealands eksperter her
40. dag: Aflevering af camper i Auckland
Du afleverer camperen i Auckland og tager efterfølgende til hostel i centralt i byen.
41. dag: På opdagelse i Auckland
Dagen er fri til at at opleve Auckland. Byen bliver også kaldt 'City of Sails' pga. de mange både, der altid ligger i marinaen. Det er en moderne storby med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, caféer og ikke mindst gode shoppingmuligheder. Auckland har et forholdsvist lille centrum, hvor Queen St. udgør rygraden. De fleste store butikskæder, såvel som kendte mærkevarebutikker, findes langs netop denne gade. I kan tage op i Skytower og få en flot panoramaudsigt over byen.
42. dag: Afrejse fra New Zealand
Hvis du har lyst, kan du evt. lave et stop på vejen hjem - måske i Dubai for shoppe lidt og tage et kig på verdens højeste bygning?
43. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr.

Overnatninger

3 overnatninger på Cairns Central YHA i Cairns
11 overnatninger i camper i Australien, fra Cairns til Brisbane
3 overnatninger på Wake Up i Sydney
20 overnatninger i camper i New Zealand, fra Christchurch til Auckland
2 overnatninger på Haka Lodge i Auckland

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau samarbejder med forskellige autocamperudbydere i Australien og New Zealand, f.eks. Apollo, Britz, Maui, Jucy, mfl. Vi har derfor gode muligheder for at tilbyde alternative løsninger til din rejse. Ønsker du at opgradere til en større autocamper eller en af højere standard, så er det muligt. Det er også muligt at tilkøbe flere overnatninger og/eller opgradere overnatningerne inkluderet i rejseforslaget samt tilkøbe oplevelser som f.eks. snorkel/dykning, trekking ture, Māori- eller Aboriginal oplevelser, kajakture, m.m.

Bemærk, at du de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i din camper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i Australien og New Zealand. Udgiften til campingpladserne er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

November - april

Pakkeliste

 • International kørekort
 • Vandrestøvler
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Let regn- eller skaljakke
 • Insektspray
 • Kreditkort

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Cairns // Brisbane - Sydney / Sydney - Christchurch // Auckland - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 12 dages leje af minicamper inkl. standard kasko- og ansvarsforsikring (med selvrisiko) og fri kilometer fra Cairns - Brisbane. Forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information.
 • 21 dages leje af minicamper inkl. standard kasko- og ansvarsforsikring (med selvrisiko) og fri kilometer fra Christchurch - Auckland. Forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Indrejsetilladelse til New Zealand
 • Envejslejegebyr og leje af udstyr på camperleje i Australien, cirka AUD 160,-
 • Envejslejegebyr og leje af udstyr på camperleje i Australien, cirka NZD 45,-
 • Udgifter til campingpladser i Australien og New Zealand
 • Udgift til brændstof
 • Måltider og drikkevarer
 • Selvrisikoannulleringsforsikring på camperleje
 • Ture og oplevelser

Prisbemærkning

Det er muligt at tilkøbe en ekstra forsinrking til camperlejen, som nedsætter selvrisikoen til 0. Prisen for denne forsikring er cirka AUD 30,- pr. lejedag for Australien og cirka NZD 30,- pr. lejedag i New Zealand.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top