Søg
Søg
Dykkerkursus på Great Barrier Reef i Australien
Great Barrier Reef
Great Barrier Reef, Australien
Australien, Whitsundays
Great Barrier Reef.

PADI dykkerkursus på Great Barrier Reef

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.425,-

Varighed: 5 dage

Dette fem dages PADI dykkerkursus på Great Barrier Reef er en oplevelse i særklasse. Mød den fortryllende verden under vandoverfladen på verdens største koralrev.

Great Barrier Reef i Australien byder på en magisk undervandsverden. Og netop denne kombination af et dykkerkursus og liveaboard er hel unik og derfor også meget populær. Foruden selve dykkene vil der være rig mulighed for afslapning på båden og snorkelture ved det smukke og farverige koralrev, som er verdens største koralrev.

Liveaboard er den ideelle måde at opleve verdens største koralrev Great Barrier Reef på, da du får mest mulig tid til dykningen og kan komme ud til de bedste dykkersteder.

Sæson

Kurset afholdes dagligt hele året rundt – med undtagelse af søndage.

Detaljeret beskrivelse

De første to dage tilbringer du på et moderne træningscenter i Cairns, hvor du lærer dykkerteorier og bestå en teoriprøve. De sidste tre dage bliver du indlogeret i en kahyt på en moderne dykkerbåd og sætter kursen mod Great Barrier Reef. Du får i alt ni dyk. De første fire dyk er træningsdyk og en del af din PADI uddannelse. De sidste fem dyk, som inkluderer et natdyk, er højdepunktet på kurset og en enestående og mindeværdig oplevelse. Alle disse dyk foretages sammen med din erfarne dykkerinstruktør.

Dykkerbådene:
Dykkene foretages fra specialdesignede dykkerbåde, der er komfortablt indrettet. Bådene er 25 meter lange og rummer 14 kahytter med to enkeltsenge i hver samt 2 kahytter med dobbeltseng. Alle kahytter har central aircondition og er lyse og luftige. På båden er der to store dæk – det ene bruges til opbevaring af dykkerudstyr og det andet er udelukkende til solbadning og afslapning.

Overnatning:
2 overnatninger i dobbelt/twin kahyt på dykkerbåden

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Målgruppe:
Kurset er designet til rejsende, der er i god fysisk form og kan lide at være aktive. De fleste rejsende på denne tur er i alderen 25-45 år, men alle er velkomne.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde en bred vifte af dykkerture og kurser i Australien. Blandt andet Padi Advanced dykkerkursus og forskellige Great Barrier Reef dykkerture af 3-7 dages varighed.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.425,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Padi Open Water Certificat
 • Dykkermanual
 • 2 pas-billeder
 • 9 dyk (inklusiv et natdyk)
 • Dykkerudstyr
 • Måltider ombord på båden
 • Overnatninger i dobbelt/twin kahyt
 • Dykkerforsikring
 • Transfer fra/til dit overnatningssted i Cairns

Prisen er eksklusiv

 • 2 overnatninger på dag 1. og 2., hvor du tager teorien på land i Cairns.
 • En obligatorisk helbredsundersøgelse på ca. 55 AUD samt et gebyr på ca. 50 AUD som inkluderer miljø- og havneafgift. Begge beløb betales direkte ved turens start. Beløbene er med forbehold og kan ændres uden varsel.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: