Søg
Søg
Tag med vennerne på camper-eventyr i New Zealand
New Zealand
Bungy Jump, Queenstown, New Zealand
Thunder Creek Falls, Haast Pass, New Zealand
Gletcher, Franz Josef, New Zealand
Abel Tasman National Park, New Zealand
Tongariro, New Zealand
Vandring, New Zealand
Working Holiday visum til New Zealand
Solopgang, Milford Sound, New Zealand
Milford Sound, New Zealand
Kør selv i New Zealand
Rafting, Queenstown, New Zealand
Waitomo, New Zealand
Ninety Mile Beach, New Zealand
Rotorua, New Zealand

Roadtrip i New Zealand med vennerne

Frapris pr. pers. v. 3 pers.

DKK 11.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 28 dage

Tag på roadtrip i New Zealand med dine bedste venner. Naturen er smuk, new zealænderne gæstfri og her er alt, hvad hjertet kan begære af adrenalin-kicks: bungy jump, paragliding, rafting, zorbing, kajak og meget mere.

New Zealand er perfekt til en kør-selv tur med dine bedste venner. Størrelsen er overskuelig, vejene er gode, det er nemt at finde rundt - og der venter en masse fede oplevelser i den pragtfulde natur.

Vi har sørget for de to første overnatninger i Auckland, så I lige kan vænne jer til at være på den anden side af jorden.

Efter et par dage i New Zealands største by, henter I en lejecamper og bruger de næste par uger på at udforske og opleve New Zealand. Ruten er helt op til jer - I skal blot aflevere camperen i Christchurch, inden hjemrejsen. Stop når I vil og bliv lige så længe, I har lyst til. Tiden er jeres egen!

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Sæson

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra september-april.

Detaljeret beskrivelse

1.-2. dag: Danmark - Auckland
Der er afrejse fra Danmark mod New Zealand. Pga. tidsforskellen ankommer I først til New Zealand dag tre. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med jeres rejsekonsulent om mulighederne.

3. dag: Ankomst til Auckland
I ankommer til Auckland, hvor I finder til jeres hostel. I har to overnatninger i Auckland til lige at vænne jer til at være på den anden side af jorden.

4. dag: På opdagelse i Auckland
Dagen er fri til at at opleve Auckland. Byen bliver også kaldt 'City of Sails' pga. de mange både, der altid ligger i marinaen. Det er en moderne storby med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, caféer og ikke mindst gode shoppingmuligheder. Auckland har et forholdsvist lille centrum, hvor Queen St. udgør rygraden. De fleste store butikskæder, såvel som kendte mærkevarebutikker, findes langs netop denne gade. I kan tage op i Skytower og få en flot panoramaudsigt over byen.

5. dag: Afhentning af camper - kør-selv-eventyret begynder
I afhenter jeres camper på depotet og begynder rejsen rundt i New Zealand.

6.-26. dag: Kør-selv i camper
Tiden er helt jeres egen, men her et par forslag til, hvad I kan opleve:

Bay of Island
Nord for Auckland finder ligger Bay of Islands. Dette smukke område er kendt for sine mange solskinstimer og dejlige strande. Der laves forskellige bådture i området, hvor du bliver sejlet rundt for at opleve nogle af de 144 øer, som området består af. Der er både mulighed for at se delfiner og hvaler på turene.

Rotorua
Et af højdepunkterne i Rotorua er at tage ud og opleve et traditionelt Maori show med tilhørende 'Hangi' middag og de termiske områder. Hvor end man befinder sig, er der tegn på geotermisk aktivitet i undergrunden. Byen er berømt og berygtet for dens stank af svovl, der hænger i luften.

Wellington
Wellington har mange indbydende restauranter og cafeer samt museer. Besøg f.eks. Te Papa, som er New Zealands interessante nationalmuseum. Det er også muligt at komme på en guidet tur i parlamentsbygningerne.

Abel Tasman National Park
Abel Tasman National Park er New Zealands mindste - men måske smukkeste - nationalpark. Tag evt. på telttur i parken og prøv kræfter med nogle af de mange vandreture. Kajakture er også et af de store højdepunkter her.

Kaikoura
Kaikoura er sydøens hvalhovedstad. Byen er berømt for sine fastboende kaskelothvaler, der året rundt kan spottes ud for kysten. Tag med på en cirka 2 ½ times hvalsafari. I farvandet ud for kysten er der et enestående marineliv så rigt på næringsstoffer, at det tiltrækker nogle af de mest fantastiske skabninger på vores planet. Blandt andet de gigantiske og meget imponerende hvalhajer, der kan blive helt op til 20 meter lange! I løbet af sejlturen kan du desuden være heldig at se Dusky delfiner, de sjældne Hector delfiner, pelssæler og en bred variation af havfugle inklusiv den kongelige albatros.

West Coast
Den new zealandske vestkyst er barsk med utrolig smuk og oftest har du udsigt til det frådende hav på den ene side og de bregnebeklædte klipper på den anden side. Den new zealandske vestkyst er det vådeste sted i New Zealand. Nogle steder falder der op til 8 meter regn. Fox & Franz Josef gletsjerne er ganske usædvanlige idet en del af ismassiverne faktisk befinder sig i regnskoven. Tag på en vandretur og kom tæt på gletsjeren. Det er også muligt at flyve op i helikopter for at lande på gletsjeren.

Queenstown
Queenstown ligger smukt placeret imellem bjergkæden 'The Remarkables' ned til Lake Wakatipu. Det er en by for alle aldre og sjæle. Byen har en hyggelig havnepromenade og et hav af forskellige restauranter, caféer og kasinoer samt en masse butikker inden for et forholdsvist lille område. Som sagt henvender denne by sig også til alle, der elsker et adrenalinrush. Her kan man bungy jumpe, hangglide, paraglide, rafte og prøve at sejle i jetboat. Lidt uden for byen ved Glenorchy, findes nogle af de steder, hvor Ringenes Herre blev optaget. En ridetur i de billedskønne omgivelser kan også anbefales.

27. dag: Camperen afleveres i Christchurch
Camperen afleveres i Christchurch, og I påbegynder hjemrejsen mod Danmark - hvis ikke rejsen går videre til f.eks. Fiji eller Australien?

28. dag: Ankomst Danmark
I ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr.

Overnatning:
2 overnatninger på hostel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Camperen benyttet i forslaget her har maks. plads til 3 personer. Er I flere end 3, så ring til os. Så regner vi en pris til jer.

Forhør dig om andre campertyper og forlængelse af lejeperiode hos en rejsekonsulent.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 3 pers.

DKK 11.395,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Auckland // Christchurch - Danmark
  • 2 overnatninger i delt værelse på hostel i Auckland
  • 23 dages leje af budgetcamper inkl. forsikring og fri km fra Auckland - Christchurch

Prisen er eksklusiv

  • Overnatninger udover nævnte
  • Udflugter
  • Mad og drikke
  • Lommepenge
  • Selvrisikoannulleringsforsikring på camperleje
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 8.895,-
Hollyford Track, Little Homer Falls, New Zealand

Vandretur på Hollyford Track

Tre dages guidet vandretur i det smukke Fiordland. For dig som vil ud i den fantastiske new zealandske natur - men vil sove godt om natten. Turen inkluderer også en scenisk flyvetur over Milford Sound.

Varighed: 3 dage
fra: 2.065,-
Kajaktur på Doubtful Sound

Kajaktur på Doubtful Sound

Bjergene rejser sig lodret op af vandet og vandfaldene drøner ud over klippesiderne. Oplev det hele tæt på vandoverfladen - kom med på kajakeventyr på Doubtful Sound!

Varighed: 2 dage
fra: 6.795,-
Abel Tasman National Park, New Zealand

Oplev Abel Tasman til fods

Tre dages vandretur i Abel Tasman, hvor du overnatter på gode lodges og din bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne.

Varighed: 3 dage
fra: 1.875,-
Mt. Aspiring, New Zealand

Siberia Experience

Oplev den enestående natur dybt inde i Mt Aspiring National Park. Du flyver ind i dalen. På et øde sted lander du og begynder vandreturen tilbage - ud mod civilisationen igen - indtil du møder en jetboat, som sejler dig det sidste stykke tilbage til din bil.

Varighed: ½ dag
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: