25 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 31.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Der findes næppe smukkere og mere alsidig natur end New Zealands. De store oplevelser ligger rundt om hvert et hjørne og der er ikke mange timers kørsel fra lækre sandstrande til vulkaner og sneklædte bjerge. I New Zealand får man det hele inden for en overskuelig afstand.

Når du skal af sted på en kør-selv rejse, synes mange det kan være svært at vurdere, om det er bedst at køre i en ganske almindelig personbil, eller om du skal vælge en autocamper. Og vi kan sagtens forstå, at valget kan være svært, da der er fordele og ulemper ved begge dele. En personbil vil for de fleste være den trygge, genkendelige løsning, da du er vant til at køre en tilsvarende størrelse bil derhjemme. En personbil er nem at komme rundt i - også i byerne - og den er billigere i benzin end en autocamper. Til gengæld er du mere afhængig af hoteller og restauranter, dér hvor du kommer frem. En autocamper kan derimod være en stor fordel hvis du rejser med dine børn eller hvis du søger den ultimative frihed. I en autocamper kan du nemlig gøre det hjemligt under rejsen, du kan holde ind hvor du har lyst og tage en kop kaffe og spise en bid frokost, og der åbner sig mange, spændende muligheder for overnatninger på campingpladser, der har en fantastisk beliggenhed. Økonomisk set er der i sidste ende ikke den store forskel på, om du vælger det ene fremfor det andet.

Dette rejseforslag giver dig begge oplevelser, så du slipper for at skulle tage en svær beslutning. Du kommer på den måde til både at opleve en kør-selv rejse, hvor der på forhånd er arrangeret en rute med overnatninger på specifikke destinationer samt en helt anden slags kør-selv rejse, hvor du har fuldkommen frihed til at planlægge din rute og din hverdag lige som du har lyst til.

Denne rejse starter i Auckland, på nordøen, og herfra bevæger du dig, i personbil, forbi Coromandel, Rotorua og Taupo, for til sidst at gøre stop i New Zealands hovedstad, Wellington. Det er også her du afleverer din lejebil og flyver til Christchurch på sydøen.
Fra Christchurch kører du sydøen rundt i autocamper i to uger. Her er der ingen rute planlagt, så der er helt frie tøjler til at lave lige præcis dén tur du drømmer om.

Der er inkluderet en kajaktur ved Coromandel i rejseforslaget, som er et must-do. Du kan lokalt leje mountainbikes eller tage på vandretur i New Zealands smukke natur. Vi vejleder gerne om unikke ture og oplevelser på rejsen.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Bedste rejseperiode

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra november - april.

Dagsprogram

Fold program ud
1.-2. dag: Afrejse og en route
I dag er der afrejse fra Danmark. På grund af den lange afstand og tidsforskellen, ankommer du først til New Zealand på dag 3. Ankomsttidspunktet kan varierer meget, alt efter hvilken flyforbindelse vi finder til dig.
3. dag: Ankomst til Auckland
Efter en lang rejse til den anden side af jorden, ankommer du endelig til New Zealand. Ved ankomst kan du tage direkte ind på dit hotel, slappe af og komme dig ovenpå en lang flyvetur. Alt efter hvornår du ankommer, kan du begive dig ud på den første sightseeing i byen.
4. dag: Auckland på egen hånd
Auckland er en skøn by og et rigtig godt sted at starte din rejse rundt i New Zealand. Byen er den største i landet, og faktisk bor der flere mennesker i Auckland end der gør på hele sydøen. Det siger ikke så lidt. Tiden i Auckland er på egen hånd, og du kan bruge den på bl.a. en tur op i det ikoniske Sky Tower, tage en havnerundtfart, eller måske en tur helt ud til Waiheke Island. Auckland marina er også et rigtig hyggeligt sted at spise frokost eller middag. Mulighederne er mange.
5. dag: Auckland til Coromandel
I dag henter du din lejebil og begiver dig ud af storbyen. Første stop på din kør-selv ferie er halvøen Coromandel, der ligger ca. to timers kørsel øst for Auckland. Coromandel har både smukke skove med gode vandreruter, hyggelige fiskerbyer og nogle af New Zealands smukkeste strande. Tag f.eks. op til Hot Water Beach, hvor den varme undergrund gør, at du faktisk kan grave din egen hot pool på stranden.
6. dag: Kajaktur ved Coromandel
Coromandel er hele vejen rundt præget af en fantastisk smuk kyst, med spektakulære klippeformationer og klart, blåt vand. Kysten ses bedst fra vandsiden, så derfor har vi arrangeret en hel dag i havkajak, hvor du får rig mulighed for at nyde den smukke natur og samtidig være lidt aktiv. Turen tager ca. 6 timer.
7. dag: Coromandel til Rotorua
Du kører fra Coromandel til byen Rotorua, som er svær at komme udenom når du er i New Zealand. Der er her, at du for alvor kan opleve maori kulturen, og samtidig er Rotorua beliggende midt i det største, geotermiske område i New Zealand. Det betyder, at der rundt omkring i byen er små, boblende mud pools og større, nærmest kogende søer i smukke farver. Dagen i Rotorua er på egen hånd, og du kan besøge maori landsbyen, hvor du kan få en guidet rundtur og bl.a. opleve hvordan landbyen bruger den varme undergrund til at lave et hangi måltid. Skulle du have lyst til noget, der er mere actionpræget, kan du også køre ud til Whakarewarewa skoven, der ligger syd for Rotorua, hvor du kan leje mountainbikes og køre rundt i den smukke skov i eget tempo.
8. dag: Rotorua til Taupo
I dag sætter du kursen mod byen Taupo og New Zealand største sø, Lake Taupo, Her skal du tilbringe de næste to nætter. Søen er på størrelse med Singapore, og står du i byen, ved bredden af søen, kan du faktisk ane de sneklædte tinder i Tongariro Nationalpark i horisonten, på den anden side af søen. Det er smukt!
9. dag: Tongariro Crossing
Dagen i dag er egentlig på egen hånd, så du kan bruge den på lige hvad du har lyst til. Vi vil dog anbefale, at du kører mod Tongariro Nationalpark, og, hvis vejret tillader det, vandrer Tongariro Crossing, der er New Zealands ubestridt bedste dagsvandretur. Tongariro Nationalpark har en gold og rå natur, der oftest minder mest om et fascinerende månelandskab. Her kan du vandre mellem vulkaner og smukke søer. Selve Tongariro Crossing er små 20 km lang og du skal huske dine vandresko hjemmefra, da det frarådes at tage turen i andet. Er vejret eller energien ikke til så lang en vandretur, er der masser af andre, kortere ture du kan gå, som stadig giver dig en fantastisk oplevelse i parken. Efter din dag i Tongariro, kører du tilbage til dit overnatningssted ved Lake Taupo.
10. dag: Taupo til Wellington
Du sætter kursen sydpå og kører til New Zealands hovedstad, Wellington. Turen tager ca. fire timer og ved ankomst kører du direkte hen og afleverer din lejebil. På den måde skal du ikke bruge tid og penge på parkering i centrum af byen, som alligevel nemmest opleves på gåben. Din tid i Wellington er på egen hånd, men vi anbefaler at du besøger Te Papa Tongarewa, som er New Zealand Nationalmuseum. Her kan du lære om landets og maoriernes historie, og komme lidt mere ind under huden på den new zealandske natur. Du overnatter på et centralt beliggende hotel.
11. dag: Wellington til Christchurch og afhentning af autocamper
Du finder selv ud til Wellington Lufthavn og flyver den korte tur til Christchurch. Umiddelbart efter din ankomst henter du din autocamper, som skal være dit hjem de næste to uger. Autocamperen er med plads til to personer, og er udstyret med et lille køkken med komfur, håndvask og køleskab, så du kan lave mad indenfor.
12.- 23. dag: På egen hånd i autocamper
I de næste mange dage kører du rundt på egen hånd på sydøen. Der er hverken planlagt aktiviteter eller overnatninger hjemmefra, så nu har du den ultimative frihed og kan skabe din egen rejse, alt efter hvad du har lyst til at opleve. Vi står selvfølgelig klar med gode råd til hvor du kunne overveje at køre hen, for at få nogle fantastiske oplevelser. Her er nogle af vores egne favoritoplevelser på sydøen:
 • Hvalsafari ved Kaikoura
 • Vandring og havkajak i Abel Tasman Nationalpark
 • Opleve gletsjerne ved Frans Josef og Fox
 • Vandring ved Wanaka
 • Springe faldskærm ved Queenstown
 • Opleve smukke Milford Sound eller Doubtful Sound
 • Kigge på stjerner ved Lake Tekapo
 • Vandre i bjergene i Mount Cook Nationalpark
 • 24. dag: Hjemrejse
  Du afleverer din camper på udlejerens kontor i lufthavnen, og så er det på tide at sige på gensyn til skønne New Zealand. Da du flyver mod urets retning på hjemrejsen, er du allerede tilbage i Danmark dagen efter.
  25. dag: Ankomst til Danmark
  I dag ankommer du igen i Danmark efter en fantastisk rejse til smukke New Zealand

  Overnatninger

  2 overnatninger på Auckland City Hotel i Auckland
  2 overnatninger på The Church Hahei på Coromandel
  1 overnatning på Regent of Rotorua Boutique Hotel i Rotorua
  2 overnatninger på Anchorage Resort i Taupo
  1 overnatning på Atura Hotel i Wellington
  13 overnatninger i autocamper (Britz Venturer - se camper specs her)

  Det er muligt både at op- eller nedgradere autocamper og/eller overnatninger - tag kontakt til en rejsekonsulent for at høre om muligheder.

  Bemærkninger

  Jysk Rejsebureau samarbejder med forskellige autocamperudbydere i New Zealand, f.eks. Apollo, Britz, Maui, Jucy, StarRv, mfl. Vi har derfor gode muligheder for at tilbyde alternative løsninger til din rejse. Ønsker du at opgradere til en større autocamper eller en af højere standard, så er det muligt. Det er også muligt at tilkøbe flere overnatninger og/eller opgradere overnatningerne inkluderet i rejseforslaget samt tilkøbe oplevelser som f.eks. snorkel/dykning, trekking ture, Māori oplevelser, kajakture, m.m.

  Bemærk, at du de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i din autocamper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i New Zealand. Der findes dog gratis campingpladser visse steder, som dog er helt uden faciliteter, og som desuden kræver, at camperen har toilet. Udgiften til campingpladserne er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen.

  Information

  Hvad betyder frapris?

  Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

  Hvad er med / ikke med?

  Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

  Kan rejseforslaget ændres?

  Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

  Afrejsedatoer

  Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

  November - april

  Pakkeliste

  • Internationalt kørekort
  • Vandresko eller -støvler
  • Mindre vandrerygsæk
  • Lommelygte eller pandelygte
  • Let regn- eller skaljakke
  • Evt. vejkort over New Zealand

  Prisen er inklusiv

  • Flyrejse Danmark - Auckland // Wellington - Christchurch / Christchurch - Danmark (inkl. bagage)
  • Overnatninger ifølge program
  • Ture og oplevelser ifølge program
  • Måltider ifølge program
  • 6 dages billeje med kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information) og fri kilometer.
  • 14 dages leje af Britz autocamper - model Venturer, inkl. kasko- og ansvarsforsikring med 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information), fri kilometer og al nødvendigt udstyr.
  • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
  • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
  • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

  Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Indrejsetilladelse til New Zealand
  • Måltider ikke nævnt i program
  • Udgift til campingpladser
  • Udgift til brændstof
  • Road User Surcharge (ca. 8,00 NZD pr. 100 km)

  Prisbemærkning

  Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

  Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

  Det med småt

  Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

  Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

  Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

  Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

  Rejsekonsulenter

  Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

  Se alle vores gratis foredrag

  Tilmeld dig her
  Til top