28 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 36.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
New Zealand er fantastisk til en kør-selv tur. Naturen er enestående, befolkningen meget gæstfri, vejene gode og afstandene overkommelige. Du oplever det hele i en lejet autocamper, så du har fuld frihed til at køre lige hvorhen, du vil og være der, lige så længe du vil. Næsten.

Efter rejsen rundt i New Zealand går turen direkte videre til ren afslapning i Fransk Polyensien. Drømmen om Fransk Polynesien er slet ikke så uopnåelig, som mange tror. Du bor en nat på Tahiti og derefter fem nætter i en bungalow på øen Moorea. Dagene går med at snorkle, dykke, sejle kajak, tage på cykeltur på øen, læse en bog, sove middagslur i hængekøjen og slentre langs vandkanten i solnedgangen.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her
Få information og fakta om Fransk Polynesien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Fransk Polynesien her

Bedste rejseperiode

Rejsen kan foretages året rundt. Generelt vil vores forår og efterår være at foretrække.

Dagsprogram

Fold program ud
1.-2. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod New Zealand. Pga. tidsforskellen ankommer du først til New Zealand dag 3. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.
3. dag: Ankomst New Zealand
Du ankommer til Auckland, hvor du finder til dit hotel. Du har overnatninger i Auckland til lige at vænne dig til at være på den anden side af jorden.
4. dag: På egen hånd i Auckland
Dagen er fri til at at opleve Auckland. Byen bliver også kaldt 'City of Sails' pga. de mange både, der altid ligger i marinaen. Det er en moderne storby med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, caféer og ikke mindst gode shoppingmuligheder. Auckland har et forholdsvist lille centrum, hvor Queen Street udgør rygraden. De fleste store butikskæder, såvel som kendte mærkevarebutikker, findes langs netop denne gade. Du kan evt også tage en tur op i Skytower og få en flot panoramaudsigt over byen.
5. dag: Afhentning af autocamper - kør-selv-eventyret begynder
Du afhenter autocamperen på depotet og begynder rejsen rundt i New Zealand.
6-19. dag: Kør-selv i autocamper Auckland - Christchurch
Tiden er helt din egen, men her et par forslag til, hvad du kan opleve: Nord for Auckland finder ligger Bay of Islands. Dette smukke område er kendt for sine mange solskinstimer og dejlige strande. Der laves forskellige bådture i området, hvor du kan sejle rundt for at opleve nogle af de 144 øer, som området består af. Der er både mulighed for at se delfiner og hvaler på turene. Et af højdepunkterne i Rotorua er at tage ud og opleve et traditionelt Maori show med tilhørende 'Hangi' middag og de termiske områder. Hvor end man befinder sig, er der tegn på geotermisk aktivitet i undergrunden. Byen er berømt og berygtet for dens lugt af svovl, der hænger i luften. Wellington har mange indbydende restauranter og cafeer samt museer. Besøg f.eks. Te Papa, som er New Zealands interessante nationalmuseum. Det er også muligt at komme på en guidet tur i parlamentsbygningerne. Kaikoura er sydøens hvalhovedstad. Byen er berømt for sine fastboende kaskelothvaler, der året rundt kan spottes ud for kysten. Tag evt. med på en hvalsafari. I farvandet ud for kysten er der et enestående marineliv så rigt på næringsstoffer, at det tiltrækker nogle af de mest fantastiske skabninger på vores planet. Blandt andet de gigantiske og meget imponerende hvalhajer, der kan blive helt op til 20 meter lange! I løbet af sejlturen kan du desuden være heldig at se Dusky delfiner, de sjældne Hector delfiner, pelssæler og en bred variation af havfugle inklusiv den kongelige albatros. Den new zealandske vestkyst er barsk men utrolig smuk og oftest har du udsigt til det frådende hav på den ene side og de bregnebeklædte klipper på den anden side. Den new zealandske vestkyst er det vådeste sted i New Zealand. Nogle steder falder der op til 8 meter regn. Fox & Franz Josef gletsjerne er ganske usædvanlig idet en del af ismassive faktisk befinder sig i regnskoven. Tag på en vandretur og kom tæt på gletsjeren. Det er også muligt at flyve op i helikopter for at lande på gletsjeren. Queenstown ligger smukt placeret i bjergkæden 'The Remarkables' ned til Lake Wakatipu. Det er en by for alle aldre og sjæle. Byen har en hyggelig havnepromenade og et hav af forskellige restauranter, caféer og kasinoer samt en masse butikker inden for et forholdsvist lille område. Som sagt henvender denne by sig også til alle, der elsker et adrenalinrush. Her kan man bungy jumpe, hangglide, paraglide, rafte og prøve at sejle i jetboat. Lidt uden for byen ved Glenorchy, findes nogle af de steder, hvor Ringenes Herre blev optaget. En ridetur i de billedskønne omgivelser kan også anbefales.
20. dag: autocamperen afleveres i Christchurch
Autocamperen afleveres i Christchurch, hvorefter du tager til dit hotel i Christchurch. Resten af dagen har du til at udforske byen.
21. dag: Afrejse mod Fransk Polynesien
I dag flyver du mod det tropiske paradis, Fransk Polynesien. Her bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit pension på Tahiti. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske hovedstaden Papeete.
22. dag: Fra Tahiti til Moorea
Du bliver afhentet på din pension og køres til havnen, hvor du tager den lokale færge til Moorea. Det er en kort sejltur på 45 minutter, men du vil helt sikkert nyde vinden i håret og de fantastiske udsigter til turkisblåt hav og øerne Tahiti og Moorea. Du overnatter fem nætter på et hyggeligt lokalt guesthouse i egen hytte med toilet, opholdsrum, terrasse og køkken. Herfra kan du tage på vandreture i øens vulkanske landskab, bade i det turkisblå hav, snorkle blandt farverige fisk, sejle kajak eller blot slappe af i palmernes skygge med en god bog.
23.-26. dag: Tropeparadiset Fransk Polynesien
Moorea er en magisk vulkanø omgivet af koralrev. Øens indre er frodig med dybe dale dækket af ananasplantager, og langs kysten er her både hvide og sorte sandstrande. Dette er indbegrebet af paradis! Dagene er fri til at bruge, som du har lyst. Langt de fleste guesthouses tilbyder gratis lån af cykler, kajakker og snorkeludstyr men vi kan også varmt anbefale, at du lejer en bil nogle dage. Koralrevet omkring øen er uovertruffent, og er du dykker, er du i paradis!
27. dag: Afrejse fra Fransk Polynesien
Der er afrejse fra Tahiti via Los Angeles mod Danmark. Der er mulighed for at gøre stop i Los Angeles, såfremt du ønsker det.
28. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på Auckland City Hotel i Auckland
15 overnatninger i autocamper (Britz Venturer - se camper specs her)
1 overnatning på Breakfree on Chachel i Christchurch
1 overnatning på pension på Tahiti
6 overnatninger på pension på Moorea

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau samarbejder med forskellige autocamperudbydere i New Zealand, f.eks. Apollo, Britz, Maui, Jucy, StarRv, mfl. Vi har derfor gode muligheder for at tilbyde alternative løsninger til din rejse. Ønsker du at opgradere til en større autocamper eller en af højere standard, så er det muligt. Det er også muligt at tilkøbe flere overnatninger og/eller opgradere overnatningerne inkluderet i rejseforslaget samt tilkøbe oplevelser som f.eks. snorkel/dykning, trekking ture, Māori oplevelser, kajakture, m.m.

Bemærk, at du de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i sin autocamper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i New Zealand. Der findes dog gratis campingpladser visse steder, som dog er helt uden faciliteter, og som desuden kræver, at camperen har toilet. Udgiften til campingpladserne er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Rejseforsikring
 • Evt. vejkort over New Zealand
 • Vandresko
 • Mindre vandresygsæk
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Evt. snorkeludstyr
 • Let regn- eller skaljakke
 • Kreditkort

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Auckland // Christchurch - Papeete / Papeete - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 16 dages leje af Britz autocamper - model Venturer, inkl. kasko- og ansvarsforsikring med 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information), fri kilometer og al nødvendigt udstyr.
 • Modtagelse i Papeete lufthavnen
 • Transport til færgeleje i Tahiti t/r
 • Færgeoverfart og transfer til dit guesthouse på Moorea t/r
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Indrejsetilladelse til New Zealand
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Udgift til campingpladser
 • Udgift til brændstof
 • Lommepenge
 • Ture og udflugter ikke nævnt i program
 • Envejsleje på camper (cirka NZD 170,-)
 • Road User Surcharge (ca. 8,00 NZD pr. 100 km)
 • Færgebillet fra Wellington til Picton (denne kan tilkøbes hjemmefra)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top