Søg
Søg
Angkor Wat
Klongtur, Bangkok
Tuktuk, Bangkok, Thailand
Cambodja
Siem Reap til Bangkok, Cambodja.
Angkor Wat, Cambodia.
Cykeltur omkring Siem Reap
Pool, Koh Yao Yai
Phuket - Phi Phi, Thailand
Koh Yao Yai Village
Koh Yao Yai Village
Bangtao Beach, Phuket
Spar 1000,-

Tag med til Bangkok, Angkor Wat, Phuket og Koh Yao

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

Oplev kontrasten fra pulsen i storbyen Bangkok til roen ved de magiske UNESCO beskyttede templer omkring Angkor Wat. Tag med på cykeltur i de landlige omgivelser omkring Siem Reap inden du flyver sydpå til skønne Koh Yao og Phuket.

På denne tur kan du kombinere en af Asiens mest spændende storbyer, Bangkok med et af
verdens syv vidundere, Angkor Wat og slutte din ferie af med badeferie både på en stille fredfyldt trope ø og en ø hvor der er lidt mere aktivitet. Efter vores opfattelse en tur der kombinerer det bedste af alle verdener.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her


Sæson

Du kan rejse hele året rundt men november - april er normalt den tørreste årstid og det bedste tidspunkt at besøge dette område af Thailand og Cambodja.

Munk ved Angkor Way, Cambodja

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afgang fra København
Idag er der afgang mod Bangkok. Du vil typisk have 1-2 mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst Bangkok
Ved ankomst til Bangkok står en chauffør klar til at køre dig til dit guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder du et servicecenter, der er behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Resten af dagen kan du slappe af ovenpå rejsen eller gå på opdagelse i Bangkok. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser. Hvis du vil spise i nærheden af dit guesthouse kan vi anbefale naborestauranten Harmonique.
Overnatning på guesthouse (M)

Dag 3 - 4: Egen hånd i Bangkok:
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Udforsk den spændende by, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Har du behov for inspiration anbefaler Jysk Rejsebureau bl.a. en cykeltur bag byens facade eller en spændende Mahachai trainspotting dagstur. Her kommer du væk fra det travle Bangkok til et forbløffende livligt og grønt opland, hvor du oplever det lokale dagligliv.
Overnatning på guesthouse (M)

Dag 5: Med fly til Siem Reap
Du finder selv ud til lufthavnen til din afgang til Cambodja. Du bliver hentet i lufthavnen i Siem Reap og kørt hen på dit hyggelige hotel, hvor du kan bruger dagen på at slappe af ved poolen eller gå en tur ind til det lokale marked.
Overnatning på hyggeligt hotel (M)

Dag 6: Angkor Wat
Der er tidlig afgang med tuk tuk, så du kan nå solopgangen ved templerne. Det første stop er ved Srah Sarong eller "Kings Bath", hvor du kan nyde solen stå op over vandet og templerne. Du kan bagefter gå over vejen og være en af de første, der oplever jungle templet Ta Phrom lige når det åbner. Den arkæologiske park omkring Angkor er et af de mest betydningsfulde sights i Syd Øst Asien strækkende sig over 400 km2 med ruiner fra de forskellige hovedstæder i Khmer riget fra det 9.-15. århundrede. Dagen i dag giver dig områdets highlights. Efter Ta Phrom besøger du den sydlige del af Angkor Thom hvor du kan gå ad en sti gennem junglen til et skjult tempel og måske nyde din medbragte morgenmad ( forhør dig på hotellet om de vil pakke en morgenmadsboks). Du besøger også Bayon, Baphoun, Terrace of Elephants og Leper King templerne. Du kan, når det passer dig, indlægge en frokostpause og måske et hvil inden turen går til hovedtemplet Angkor Wat - det mest kendte bygningsværk fra Khmer tiden. Dagen slutter med en uforglemmelig solnedgang over tempelområdet.
Overnatning på hyggeligt hotel (M)

Dag 7: Oplev lokallivet omkring Siem Reap på cykel
I dag skal du cykle gennem området omkring Siem Reap samt være med til at forberede et måltid, som du kan skænke til de lokale munke. De buddhistiske munke lever langt fra deres familier og det er ikke tilladt for dem at have almindelige jobs, de er derfor afhængige af lokalområdets velgørenhed. Du tilbereder maden med en lokal kok ud og pakker den,
så den er klar til at donere til munkene. Du kan efter donationen få en snak med dem om deres levevis og buddhisme. Efter frokost cykler du tilbage til hotellet.
Overnatning på hyggeligt hotel (M,F)

Dag 8: Fly til Phuket
Du kan få hotellet til at arrangere en taxa eller praje en tuk tuk til lufthavnen. Ved ankomst bliver du hentet i lufthavnen og sejlet ud til den smukke ø Koh Yao Yai, hvor du kan nyde livet på en rolig paradis ø de næste par dage.
Overnatning i villa (M)

Dag 9 - 11: Koh Yao Yai
Hvis du trænger til, der skal ske lidt aktiviteter mens du er på Koh Yao Yai, kan du lokalt arrange en snorkel tur til et af de skønneste snorkelsteder i området, en kajak tur i mangroverne eller måske en tur på mountainbike. Du kan også vælge at lade roen indfinde sig og nyde livet i din hytte med en god bog, forkæle dine sanser i hotellets spa og snuppe en svømmetur i hotellets smukke infinity pool. Obs pga lavvande udfor hotellet er stranden her ikke den bedste at bade fra.
Overnatninger i villa (M)

Dag 12: Med båd til Phuket
Efter et par dage i fred og ro går turen nu mod mere hektiske Phuket. Du skal bo på den rolige Bangtao Beach, hvor der er et godt udbud af små hyggelige restauranter og barer.
Overnatning på resort (M)

Dag 13 - 14: På egen hånd på Phuket
Du kan gå en tur på stranden, afprøve dine talenter på et paddle board eller tage ind til en af de mere besøgte strande og få klaret det sidste shopping. Vi kan anbefale en middag på Bliss Beach Club eller at du lejer en scooter/tager en taxa og nyder en sundowner på det smukke Sri Panwas rooftop bar Baba Nest.
Overnatning på resort.(M)

Dag 15: Hjemrejse fra Phuket
Din tur slutter idag måske du kan nå et sidste dyp i havet inden du hentes på hotellet og skal med flyet hjem mod Danmark (M)

Dag 16: Ankomst Danmark

Overnatning:
3 nætter på guesthouse i Bangkok
3 nætter på boutique hotel i Siem Reap
4 nætter i villa på Koh Yao
3 nætter på resort på Phuket

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk der er visumpligt til Cambodja - Husk pasbillede og pt 35 USD i kontanter (du kan tjekke de gældende regler på um.dk)

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Visum til Cambodja er ikke inkluderet

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

På din tur i Cambodja kan der være andre deltagere på udflugterne. Du kan få garanteret turen som privat tur mod mindre tillæg - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet ud til Bangkok og hjem fra Phuket.
  • Flybillet Bangkok - Siem Reap
  • Flybillet Siem Reap - Phuket
  • Alle transfers og overnatninger som nævnt i programmet

Prisen er eksklusiv

  • Visum udgifter
  • Rejseforsikring
  • Transfer fra Bangkok til lufthavn
  • Transfer fra Siem Reap til lufthavn
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Thailand: 04-06-2019 18:00:00 : 12224
Herning
4. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 06-06-2019 18:00:00 : 12897
Aalborg
6. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 11-06-2019 18:00:00 : 13428
Kolding
11. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: