16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur kan du kombinere en af Asiens mest spændende storbyer, Bangkok med et af
verdens syv vidundere, Angkor Wat og slutte din ferie af med badeferie både på en stille fredfyldt trope ø og en ø hvor der er lidt mere aktivitet. Efter vores opfattelse en tur der kombinerer det bedste af alle verdener.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse hele året rundt men november - april er normalt den tørreste årstid og det bedste tidspunkt at besøge dette område af Thailand og Cambodja.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra København
Idag er der afgang mod Bangkok. Du vil typisk have 1-2 mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomst til Bangkok står en chauffør klar til at køre dig til dit hotel, der har en meget central og bekvem beliggenhed og en hyggelig pool. Resten af dagen kan du slappe af ovenpå rejsen eller gå på opdagelse i Bangkok. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fede oplevelser. Hvis du vil spise i nærheden af dit hotel kan vi anbefale et af de talrige gadekøkkender der er i området. Overnatning på hotel (M)
3.-4. dag: Egen hånd i Bangkok:
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Udforsk den spændende by, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Har du behov for inspiration anbefaler Jysk Rejsebureau bl.a. en cykeltur bag byens facade eller en spændende Mahachai trainspotting dagstur. Her kommer du væk fra det travle Bangkok til et forbløffende livligt og grønt opland, hvor du oplever det lokale dagligliv. Har du tid kan vi anbefale du besøger et af de mere ukendte markeder - Hua Takhe Old Market. Overnatning på hotel (M)
5. dag: Med fly til Siem Reap
Du finder selv ud til lufthavnen til din afgang til Cambodja. Du bliver hentet i lufthavnen i Siem Reap og kørt hen på dit hyggelige hotel, hvor du kan bruger dagen på at slappe af ved poolen eller gå en tur ind til det lokale marked. Overnatning på hyggeligt hotel (M)
6. dag: Angkor Wat
Der er tidlig afgang med tuk tuk mod Angkor Wat. Den arkæologiske park omkring Angkor er et af de mest betydningsfulde sights i Syd Øst Asien strækkende sig over 400 km2 med ruiner fra de forskellige hovedstæder i Khmer riget fra det 9.-15. århundrede. Dagen i dag giver dig områdets highlights. Efter hovedtemplet er det tid at besøge smukke Ta Phrom og til slut besøger du den sydlige del af Angkor Thom hvor du kan gå ad en sti gennem junglen til et skjult tempel. Du besøger også Bayon, Baphoun, Terrace of Elephants og Leper King templerne. Efter de mange kulturelle indtryk er det tid til en sejltur på Tonle Sap søen - her kan du nyde en solnedgangstur inden du skal retur mod dit hotel, hvor du kan fordøje dagens indtryk. Overnatning på hyggeligt hotel (M)
7. dag: Oplev lokallivet omkring Siem Reap på cykel
I dag skal du cykle gennem området omkring Siem Reap samt være med til at forberede et måltid, som du kan skænke til de lokale munke. De buddhistiske munke lever langt fra deres familier og det er ikke tilladt for dem at have almindelige jobs, de er derfor afhængige af lokalområdets velgørenhed. Du tilbereder maden med en lokal kok ud og pakker den, så den er klar til at donere til munkene. Du kan efter donationen få en snak med dem om deres levevis og buddhisme. Efter frokost cykler du tilbage til hotellet. Overnatning på hyggeligt hotel (M,F)
8. dag: Fly til Phuket
Du kan få hotellet til at arrangere en taxa eller praje en tuk tuk til lufthavnen. Ved ankomst på Phuket bliver du hentet i lufthavnen og sejlet ud til den smukke ø Koh Yao Yai, hvor du kan nyde livet på en rolig paradis ø de næste par dage. Overnatning på dejligt resort(M)
9.-12.dag: Koh Yao Yai
Hvis du trænger til, der skal ske lidt aktiviteter mens du er på Koh Yao Yai, kan du lokalt arrange en snorkel tur til et af de skønneste snorkelsteder i området, en kajak tur i mangroverne eller måske en tur i den lokale jungle. Du kan også vælge at lade roen indfinde sig og nyde livet imed en god bog, forkæle dine sanser i hotellets spa og snuppe en yogatime på stranden. Overnatning på dejligt resort(M)
13. dag: Med båd til Phuket
Efter et par dage i fred og ro går turen nu mod mere hektiske Phuket. Du skal bo på den rolige Nai Yarn Beach, hvor der er et godt udbud af små hyggelige restauranter og hvor du ikke er langt fra lufthavnen. Overnatning på resort (M)
14.dag: På egen hånd på Phuket
Du kan gå en tur på stranden, afprøve dine talenter på et paddle board eller tage ind til en af de mere besøgte strande og få klaret det sidste shopping. Overnatning på resort.(M)
15. dag: Hjemrejse fra Phuket
Din tur slutter idag måske du kan nå et sidste dyp i havet inden du hentes på hotellet og skal med flyet hjem mod Danmark (M)
16. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark

Overnatninger

3 overnatninger på hotel Centre Pointe Silom i Bangkok
3 overnatninger på Ladear Angkor Boutique Hotel i deluxe dobbelt værelse i Siem Reap
5 overnatninger på Santhiya Koh Yao Yai i supreme deluxe seaview værelse
2 overnatninger på resort på Nai Yang Beach Resort, Phuket

Bemærkninger

Husk der er visumpligt til Cambodja - Husk pasbillede og pt 35 USD i kontanter (du kan tjekke de gældende regler på um.dk)

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

På din tur i Cambodja kan der være andre deltagere på udflugterne. Du kan få garanteret turen som privat tur mod mindre tillæg - forhør dig hos din rejsekonsulent.

November - april

Prisen er inklusiv

 • Flybillet ud til Bangkok og hjem fra Phuket (inkl. bagage)
 • Flybillet Bangkok - Siem Reap (inkl. bagage)
 • Flybillet Siem Reap - Phuket (inkl. bagage)
 • Alle transfers og overnatninger som nævnt i programmet
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Visum udgifter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Transfer fra Bangkok til lufthavn
 • Transfer fra Siem Reap til lufthavn

Prisbemærkning

Visum til Cambodja er ikke inkluderet

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top