18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Turen er skræddersyet til dig, der elsker eventyr og gerne vil ud og opleve Cambodjas knap så besøgte hjørner. Du skal bl.a. rundt og opleve landet på et 5-dages eventyr i tuk tuk, hvor du kan høre lydene og dufte duftene langt bedre end i en lukket turistbus. Du skal også bo lokalt på homestays og overnatte i junglen i en hængekøje, hvor nattens lyde luller dig i søvn. Tilsidst skal du nyde det afslappende ø-liv, hvor du kan fordøje de mange nye indtryk og slappe af med udsigt over havet og en drink i hånden.

Få information og fakta om Cambodja her.
Se vores andre spændende rejseforslag til Cambodja her.

Bedste rejseperiode

Rejsen kan gennemføres hele året. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt, og temperaturen er lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. I den varmeste periode fra marts til maj kan temperaturen nå helt op på 39 grader om dagen. I perioden fra maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang mod Siem Reap, Cambodja
I dag starter dit eventyr, når du boarder dit fly mod Cambodja.
2. dag: Ankomst i Siem Reap og lokal middag
Vi har sørget for en blød start på rejsen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hostel, hvor du kan slappe af og finde dagsrytmen i en ny tidszone. Du bliver hentet sidst på eftermiddagen og er inviteret med til middag i et Khmer hjem, hvor du kan nyde barbeque dinner, mens solen går ned over rismarkerne. Overnatning: The Twizt på sovesal. (A)
3. dag: Besøg Angkor Wat og nyd sunset cruise på Tonle Sap
Du bliver hentet i tuktuk fra morgenstunden og kørt til Angkor Wat komplekset. Her ser du selve Angkor Wat men også de lidt mindre og fine templer Ta Prohm, Bayon Baphoun, Terrace of Elephants og Terrace of the Leper King. Dagen slutter med solnedgangscruise og en kold øl/vand på Tonle Sap søen - den største ferskvands sø i Sydøstasien. Overnatning: The Twitz på sovesal. (M)
4. dag: Tonle Sap og homestay
I dag skal du med tuktuk til fiskerlandsbyen Kampong Khleang Village - en lille times køretur. Forestil dig træhuse på 10 meter høje pæle, som er omgivet af vand i regntiden. Her ved de alt om traditionelt fiskeri. Du spiser frokost i landsbyen, inden du om eftermiddagen skal på sejltur på søen og kan nyde solnedgangen og de flydende landsbyer. Dagen sluttes af med middag i dit homestay. Overnatning: Homestay. (M,F,A)
5. dag: Videre med tuktuk til Sambor Prei Kuk
Er du morgenfrisk, er det en stor oplevelse at besøge fiskemarkedet meget tidligt (helst ved 4-tiden ). Ellers starter dagen med morgenmad, inden tuktuk-eventyret fortsætter. Du skal i dag køre cirka 80 km, og undervejs besøge et buddhistisk tempel og en lokal skole. Har du mod på det, kan du prøve selv at sidde bag rattet i tuktuken på en stille vej. Inden du når dagens mål Samor Prei Kuk, kan du opleve en af verdens længste broer bygget i brosten i det 12. århundrede. Overnatning: Homestay. (M,F,A)
6. dag: Lokale stop på vej til Teuk Chha
I dag skal du se på templer, og du får besøgt en silkefarm, der har fokus på, at få de lokale kvinder fra landsbyen i arbejde. Du gør også stop ved et resort, hvor du kan nyde en tur i poolen. Sidst på dagen ankommer du til dit homestay, hvor din aftensmad tilberedes af din lokale værtsfamilie. Overnatning: Homestay. (M,F,A)
7. dag: På vej til Phnom Penh
Efter morgenmaden skal du hjælpe til i landsbyen. Her får du et indblik i og giver en hånd med i de forskellige projekter, der er i landsbyen. Efter frokost triller du ud på din sidste tur i tuktuk'en på vej mod Phnom Penh, hvor du skal sige farvel til dit tuktuk-crew og kan nyde afslapning ved poolen. Overnatning: Dorm i Onederz hostel. (M,F)
8. dag: Phnom Penh på egen hånd
Du kan bruge dagen på en slentretur langs floden med en god kop kaffe, eller du kan tage på spændende sightseeing i byen. Vi kan anbefale et besøg på byens travle morgenmarked, hvor der tilbydes alverdens lækkerier, eller du kan tage en tur til det smukke franske kvarter, hvor du mærker historiens vingesus og ser de smukt restaurerede huse. Templet Wat Phnom, der gav navn til byen, er bestemt også et besøg værd samt en tur til byens største marked Psah Thmei. Har du energi til mere i dag, er et besøg i de mere dystre omgivelser i S21 fængslet, der bl.a. dannede rammer om Khmer Rouges rædselsregime, et vigtigt sted at besøge for at forstå landets historie og nutiden. Overnatning: Dorm i Onederz hostel. (M)
9. dag: Chi Phat i Kardemomme-bjergene
Det er tid til eventyr igen. Du mødes med din chauffør fra morgenstunden og kører fem timer til Andong Tuek. Her venter en guide, der tager med på bådturen ind til Chi Pat. Du sejler et par timer ind i junglen og kan sidde og slappe af og nyde naturen. Ved ankomst serveres en simpel frokost, og du får en kort introduktion til de næste dages oplevelser. Efter frokost kan du gå cirka 2 km til landsbyens badested ved floden, inden du bliver hentet og bagpå en motorcykel kører gennem små landsbyer og farme til Bald Mountain, hvor der er en fantastisk udsigt til solnedgangen. Overnatning: Chi Pat homestay. (M,F,A)
10. dag: Trek og overnatning i junglen i hængekøje
Nyd den tidlige morgen hvor du sejler gennem morgendisen og kan spise din medbragte morgenmad til solopgangen. Efter et par timer skifter du transportmiddel til en traditionel robåd, hvor du i stilhed sejler videre og kan nyde det rige fugleliv. Båden ligger til i Damnakkhos, hvor dit trek starter. Du trekker gennem junglen til nattens camp, der ligger tæt ved floden og et smukt engområde. Før du skal spise frokost, kan du ved den nærliggende sø måske være heldig at se dyrene, der er nede for at drikke. Uanset om du er heldig at spotte dyr eller ej, er det en stor oplevelse at følges med din guide, som kan fortælle om de spor, I ser undervejs. Tilbage i campen er det tid til lidt aftensmad, inden du kan krybe til køjs i din hængekøje. Overnatning: Hængekøje i junglen. (M,F,A)
11. dag: Morgenmad i junglen og trek tilbage til Chi Pat
Du vækkes helt sikkert tidligt af junglens lyde, og er du heldig, kan du spotte dyrene ved søen. Efter morgenmad i campen trekker du tilbage mod Chi Pat, hvor du ankommer om eftermiddagen og kan tage et velfortjent bad. Overnatning: Chi Pat homestay. (M,F,A)
12. dag: Tid til strandferie
Efter flere dages eventyr er det tid til afslapning ved havet. Du sejler tilbage til Andong Tuek, hvorfra du bliver kørt til Sihanoukville. Herfra tager du med færge til Koh Rong Samloem, hvor der venter et par dage med afslapning på de lækre strande. Overnatning: Big Easy KRS i dormværelse. (M)
13-17. dag: Koh Rong Samloen på egen hånd
Koh Rong Samloen er en rigtig paradis-ø med lækkert vand, hvide strande og frodig jungle. Du kan besøge en af de to små landsbyer eller tage på vandretur til øens fyrtårn, hvor du sikkert får følgeskab af nysgerrige aber eller kan spotte en af de mægtige næsehornsfugle. Havet omkring øen byder også på gode muligheder for både dykning og snorkling. Måske er du heldig at spotte en af de søde søheste. Overnatning: Big Easy KRS i dormværelse. (M)
18. dag: Rejs videre på egen hånd eller begynd hjemrejse
Om du vil rejse videre på eventyr i Cambodja eller er klar til at vende næsen hjemad, kan vi hjælpe dig med planlægningen af din videre færd. I denne pris er inkluderet flybilletter hjem fra Phnom Penh, men dette kan vi tilpasse efter dit ønske. Tag evt. en snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

Overnatninger

2 overnatninger i mixed dorm på The Twizt i Siem Reap
3 overnatninger i homestay på tuktuk-turen
2 overnatninger i dorm på Onederz hostel i Phnom Penh
2 overnatninger i homestay i Chi Pat
1 overnatning i hængekøje i junglen
5 overnatninger i dorm på Big Easy KRS på Koh Rong Samloem

Bemærkninger

Overnatningerne i byerne og på Koh Rong Samloem kan naturligvis upgraderes efter ønske og budget.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen er baseret på 2 personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Behageligt og luftigt tøj til varmt klima
 • Komfortable vandresko/sandaler
 • Badetøj
 • Personlig medicin og myggespray
 • Solcreme, solbriller og hat/kasket
 • Personlig rejseforsikring
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Siem Reap // Phnom Penh - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top