16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 28.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet en tur, hvor du får oplevet det bedste af Cambodja - både de fantastiske tempelområder, de charmerende byer og også den mere dystre del af landets historie i Phnom Penh. Vi har selvfølgelig også inkluderet et par dage på en skøn strand, så du kan slappe af og fordøje de indtryk, du har fået på turen.

Få information og fakta om Cambodja her
Se vores andre fantastiske turforslag til Cambodja her

Bedste rejseperiode

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen er lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 39 grader om dagen.
I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark mod Siem Reap
I dag starter din rejse mod Cambodja og de næste par ugers eventyr
2. dag: Ankomst Siem Reap
Velkommen til byen, der er gateway til det imponerende tempelkompleks Angkor. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel, hvor du kan slappe lidt af og lande inden du får dit første glimt af tempelområdet Roluos, der huser nogen af de tidlige templer Bakong, Lolei og Preah Ko. Templerne ligger blandt rismarker og sukkerpalmer og du kan nyde naturen på ladet af en oksekærre. Du bliver velsignet af nogle buddhistiske munke, der udfører en ceremoni med ønsket om en god rejse - en helt særlig oplevelse. Om aftenen er det tid til en middag på Viroth's, hvor du kan glæde dig til et lækkert lokalt måltid Overnatning på Rokkhak River resort (A)
3. dag: På cykeltur i tempelområdet
Efter morgenmaden er det tid til en cykeltur på et par timer. Første stop er den gamle by Angkor Thom, hvor du cykler gennem den sydlige gate som er en imponerende stenindgang udsmykket med med elefanter og fire kæmpeansigter, som er indhugget i stenene. På hver side af indgangen er der rækker med 54 guder og dæmoner, der holder den hellige slange Naga. Turen fortsætter til det storslåede Bayon tempel, der ligger midt i byen og vi kan anbefale at du her står af cyklen og går en tur i området på opdagelse efter små skjulte templer, der ikke er ret besøgte. Du kommer tilbage til hotellet til siestatid i middagsheden - har du lyst kan du udforske byens farverige markeder og "Artisan d' Angkor", som er et marked der understøtter lokale kunstnere. Du kan bl.a. se lakarbejde, silkemalerier og stenhuggere i aktion. Vi kan anbefale en tur i Theams's Gallery. Dagen slutter i tuk tuk til Angkors templer. Vi kan anbefale at du ser Ta Prohm templet, hvor junglen vokser blandt ruinerne. Her er mange gode muligheder for mindeværdige billeder. Du kan også besøge Banteay Kdei - et buddhistisk kloster fra det 12. århundrede og se solnegangen fra Pre Rup inden du vender tilbage til hotellet. Overnatning på Rokkhak River resort (M)
4. dag: Udforsk Angkor Wat og omgivelserne omkring
Dagen starter tidligt i dag kl 04.30, så du kan opleve solopgangen ved Angkor Wat - det er en uforglemmelig oplevelse, når de første solstråler langsomt rammer de 5 ikoniske tårne. Du får serveret din morgenmad på Angkor Café lige ved monumentet, så du er klar til at udforske det store tempelkompleks bygget i Kong Suryavarmans regeringsperiode i det tidlige 12. århundrede. Templet er fyldt med smukke udskæringer i stenene og det siges, at det har taget mere end 30 år at bygge det. Angkor Wat er aftegnet i Cambodjas flag og siges at symbolisere Khmer folkets sjæl. Dagen fortsætter mod nord til Kbal Spean - et af de tidligste pilgrimsteder i landet. Her skal du på et kort trek (ca. 3 km) op gennem tæt jungle inden du bliver belønnet med en smuk udsigt over området og Kulen bjergene. Her er også nogle bemærkelsesværdige stenudskæringer af hinduguder, dyr og andre symboler. Hvis der er vand i vandfaldet kan du nyde et forfriskende dyp inden du kan glæde dig til en picnicfrokost. Husk godt fodtøj til turen. Du får også besøgt områdets center for biodiversitet og sidst på dagen det smukke lyserøde tempel Banteay Srey. På vej tilbage til Siem Reap er der stop på landmine museet - et museum lavet af en tidligere børnesoldat fra borgerkrigen. Museet fungerer nu som et uddannelsescenter og en virksomhed, der støtter børn hvis liv er blevet påvirket af krigen. Overnatning på Rokkhak River Resort (M, F)
5. dag: Fra Siem Reap til Preah Vihear - et World Heritage Site
Efter morgenmaden skal du nordpå mod Thailands grænse. Undervejs stopper du ved det øde beliggende Koh Ker tempelområde - et område med storslåede skulpturer og den højeste pyramide bygget i Angkor æraen. Frokosten nydes på en lokal restaurant ved ankomst til Preah Vihear, hvor du også tjekker ind for natten. Om eftermiddagen skal du op på ladet af en pick-up truck, der kører dig til Preah Vihear templet, hvor du har en enestående udsigt over junglen og de imponerende vidder. Overnatning på Preah Vihear Boutique Hotel (M,F)
6. dag: Homestay i Banteay Chhmar
I dag skal du tidligt op og afsted efter morgenmaden. Efter en køretur på ca. 4 timer ankommer du til dit lokale homestay, hvor du skal sove i nat. Du får et lille kig ind i livet i en Khmer by og hører lidt om, hvordan landsbyen bruger turismen som udviklingsmulighed. Efter frokost udforskes det ret ukendte tempel Banteay Chhmar, hvor junglen gror blandt smukke gamle ruiner. Middagen indtages ved lygternes skær i tempelområdet. Overnatning i homestay (M,F,A)
7. dag: Stop på silkevæveri på vej til Battambang
Du gør et kort stop på et lille silkevæveri på vej til den gamle koloniby Battambang. Her kan du nyde resten af dagen i den gamle bydel blandt de smukke, gamle huse, de små kunstgallerier og hyggelige butikker. Overnatning på Bambu Hotel (M)
8. dag: Med bambustog i Battambang
Efter morgenmaden skal du på en 8 km togtur i det lokale bambustog lavet af de lokale til at transportere varer og mennesker - det er en meget primitiv transportform men en stor oplevelse at sidde og nyde udsigten over rismarker og landskabet. Dagen byder også på et enkelt tempelbesøg inden du skal besøge den lokale kunstskole, som både støtter og uddanner lokale. I aften skal du spise på en restaurant, der er etableret af "Cambodian Children Trust". Her tager man socialt ansvar og uddanner samt ansætter udsatte unge, ligesom overskuddet går til fonden. Maden er udviklet af en af Asiens bedste kokke David Thompson samt den kendte australske restauratør John Fink. Overnatning på Bambu Hotel (M)
9. dag: På cykel i Battambang
Du starter dagen med en spadserertur ned, hvor cyklerne gøres klar til dagens tur. Din morgenkaffe nydes på det lokale marked Psar Nath inden du krydser floden og kan opleve de lokale munke bede morgenbøn og samle mad ind. Tilbage på den anden side af floden er det tid til dagens cykeltur. Du besøger den historiske gade 2.5 med gallerier og restauranter, et thaitempel og et lille marked. Du skal også besøge Wat Kor Village, der blandt andet huser det ældste Khmer træhus i byen. Turen fortsætter langs floden og du er tilbage på hotellet først på eftermiddagen. Senere på dagen skal du besøge Phnom Sampeau - et højt bellggende tempel, hvorfra du kan nyde udsigten. Området huser også en ubehagelig reminder om Cambodjas tragiske historie - "the killing caves". Inden du tager tilbage til Battambang får du oplevelsen af millioner af flagermus, der forlader grotterne og flyver ud for at jage. Overnatning på Bambu hotel (M)
10. dag: Videre til Phnom Penh
Der er tidlig afgang mod Phnom Penh. På vejen er der stop i Kampong Chhang, kendt for lokal keramik og i Oudong, en tidligere hovedstad. Du får serveret dejlig Khmer picnicfrokost undervejs. Overnatning på Penh House & Jungle Addition Hotel(M)
11. dag: Phnom Penh
I dag skal du opleve højdepunkterne i Phnom Penh på bagsædet af en cykeltaxa. Første stop er Wat Phnom - templet der lægger navn til byen. Næste stop er kongepaladset, der blandt andet huser Sølvpagoden, hvor gulvet er belagt med 5000 sølvplader. Du kommer også forbi nationalmuseet inden du skal nyde en frokost på en restaurant drevet af tidligere gadebørn - er du frisk på at smage lokale specialiteter kan du sætte tænderne i friturestegt tarantel. Efter frokost får du indblik i et projekt, der lærer unge i byen om dans, musik og kunst, hvor formålet er at bevare landets kultur. Dagen slutter i den mørkere ende af landets historie på Tuol Sleng museet - det tidligere S-21 fængsel - et besøg her giver en god forståelse af Cambodja som det er idag. Overnatning på Penh House & Jungle Addition Hotel(M,F)
12. dag: Afgang til hav og strand på Koh Rong
Efter tidlig morgenmad er der afgang mod Koh Rong. Du kører ca. 5 timer til Sihanoukville inden du skal med båd videre til Koh Rong. Nyd en tur i havet og en afslappende eftermiddag på dit resort Overnatning på Royal Soksan Beach Resort (M)
13. - 14. dag: På egen hånd på Koh Rong
Hvis du gerne vil opleve lidt af øen mens du er her, kan vi anbefale en kajaktur, en badetur til White Beach eller måske et jungletrek fra Koh Toch stranden til Long Beach. Du kan fra Koh Toch stranden også gå til Long Set Beach (også kaldet 4k stranden) - stranden lever op til enhver drøm om en postkortværdig bountystrand. Overnatning på Royal Soksan Beach Resort (M)
15. dag: Retur til Phnom Penh
Dagen i dag er rejsedag - du kan nyde formiddagen og slikke de sidste solstråler inden turen går tilbage mod Phnom Penh og dit fly hjem.
16. dag Ankomst Danmark
Velkommen hjem efter et par oplevelsesrige uger i Cambodja

Overnatninger

3 overnatninger i Siem Reap på Rokkhak River Resort i deluxe værelse
1 overnatning i Preah Vihear på Preah Vihear Boutique i deluxe værelse
1 overnatning i Banteay Chhmar homestay
3 overnatninger i Battambang på Bambu Hotel i standardværelse
2 overnatninger i Phnom Penh på Penh House & Jungle Addition Hotel i deluxe room
3 overnatninger på Koh Rong på Royal Soksan Beach Resort i Pavilion Garden Room

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer

Hele året

Pakkeliste

 • Behageligt og luftigt tøj til varmt klima
 • Komfortable vandresko/sandaler
 • Badetøj
 • Personlig medicin og myggespray
 • Solcreme, solbriller og hat/kasket
 • Personlig rejseforsikring
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Siem Reap // Phnom Penh - Danmark (inkl. bagage)
 • Tranfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top