22 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 32.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Udlev alle dine Japan-drømme med denne ultimative rundrejse i Solens Rige. Med en kombination af guidede ture og dage, hvor du går på opdagelse på egen hånd, er dette den perfekte tur for alle førstegangsbesøgende, der ønsker at opleve alt det bedste Japan har at byde på. Du skal se nærmere på Japans største metropoler, overnatte i en traditionel ryokan, besøge nogle af landets smukkeste og mest forførende byer, dykke ned i den japanske kultur og historie, på udflugt til en kunstø og spise dig vej gennem Japans gastronomiske højborg. På denne rejse kan du ligeledes fordybe dig i hands-on-oplevelser såsom sushifremstilling og en cykeltur gennem et af Japans smukke landskaber i højlandet. Forbered dig på en rejse for livet!

Rejseforslaget inkluderer en skræddersyet rejsehåndbog med forslag til oplevelser og must sees, anbefalede tog- og busrejseplaner, tips til at rejse i Japan og meget mere.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Tokyo
Ankomst til Tokyo, verdens største metropol. Denne pulserende storby er nationens økonomiske og kulturelle centrum. Brug eftermiddagen på at gå på opdagelse blandt Tokyos mange attraktioner, og nyd godt af de uendelige muligheder der findes af underholdning og gastronomi på højt plan.
3. dag: På opdagelse i Tokyo
Tokyo er en by med en levende og fremadstormende ungdomskultur i konstant bevægelse, hvor unge tokyoitter sætter trenden indenfor avantgarde-mode både i Japan og globalt. Oplev de evigt populære områder Shibuya og Harajuku, gør stop ved Meiji-helligdommen for et kort glimt af lokale shinto-traditioner og sæt så kursen mod skyskraber-distriktet Shinjuku.
4. dag: Byrundtur i Tokyo og sushikursus
I dag skal du opleve de vigtige kulturelle og historiske områder i Tokyo og se nogle af hovedstadens største seværdigheder i selskab med en guide. Glæd dig til at dykke ned i fortidens mysterier og se hvordan det traditionelle Tokyo blandes med det moderne liv i nutidens Tokyo. Sammen med din guide besøger I byens ældste buddhistiske tempel, Sensoji, det charmerende distrikt, Ueno og det eksklusive indkøbscenter, Ginza. Om aftenen får du en introduktion til sushifremstillingens kunst når du prøver kræfter med tilberedningen af denne ikoniske spise på et madlavningskursus. Det bedste er selvfølgelig når du senere på aftenen skal nyde dine egne kreationer! (F,A)
5. dag: Tokyo til Kiso-dalen
Efter en rolig start på dagen tjekker du ud fra hotellet og tager højhastighedstoget til Nagano. Herfra fortsætter du med eksprestoget til maleriske Kiso-Fukushima, hvor du let får følelsen af at være trådt tilbage i tiden til Edo-perioden. Nattehimlen er særligt smuk her, så husk at lægge nakken tilbage og se op mod stjernerne inden det er tid til at gå i seng. (A)
6. dag: Trekking i Kiso-dalen
Oplev naturens fredfyldte skønhed med en vandretur langs Nakasendo, en historisk sti der slynger sig gennem Kiso-dalen og forbinder de to gamle og charmerende postrutebyer Magome og Tsumago. Gå på opdagelse i disse velbevarede, hyggelige landsbyer og få en fornemmelse af, hvordan livet var i fortidens Japan. (M,A)
7. dag: Kiso-dalen til Takayama
Vink farvel til de stemningsfyldte, autentiske landsbyer i Kiso-dalen og fortsæt til Takayama, en charmerende bjergby rammet ind af de majestætiske Japanske Alper. Gå på opdagelse i den gamle bydel, hvor du kan beundre den enestående traditionelle arkitektur. Husk endelig at smage den lokale delikatesse, Hida-oksekødet, og nyd hver eneste udsøgte bid. (M)
8. dag: På cykeltur i Hida og på opdagelse i Takayama
Denne morgen tager du til Hida-Furukawa - kun et kvarter fra Takayama med toget. Her møder du din guide og tager på en smuk cykeltur i den lille landsby Hida. Efter en tur gennem de søvnige gader, vender I næsen mod de fredfyldte områder der omgiver landsbyen. Her vil du opleve en anden side af Japan og stå ansigt til ansigt med livet på landet og de bjergtagende smukke landskaber. Brug resten af eftermiddagen på en slentretur gennem Hida eller udforsk Takayama.
9. dag: Takayama til Kanazawa
Efter udtjekning tager du til Kanazawa, en by rig på historie, kultur og kunsthåndværk. Byen er særlig kendt for sin fremstilling af bladguld. Faktisk fremstiller byen 99% af alt bladguld produceret i Japan. At udhamre guldet til bladguld med en tykkelse på blot en titusindedel af en millimeter, er i sandhed et imponerende håndværk. Bladguld findes i alle afskygninger her, fra dekoration på spisepinde til en vigtig ingrediens i ansigtsmasker og is, og du får helt sikkert lyst til at tage masser af fantastiske souvenirs med hjem.
10. dag: På eventyr i Kanazawa
I dag skal du opleve Kanazawas højdepunkter. Dagen starter med en tur rundt i det gamle og meget velbevarede geisha-distrikt, Higashichaya, hvor geishaerne har underholdt deres velhavende kunder i århundreder. Gør et stop ved Shima Geisha-huset for at få et kort indblik i geishaernes liv. Efter et besøg på Kanazawa-slottet er der kun en kort gåtur til en af Japans tre smukkeste traditionelle landskabshaver - Kenrokuen - der er en magisk oplevelse uanset årstiden. Besøg derefter samuraidistriktet, Nagamachi, der med sine brolagte gader hensætter den besøgende til en stemning fra en svunden tid. Er du kunstelsker, så husk endelig et besøg på 21st Century Museum of Contemporary Art.
11. dag: Kanazawa til Kyoto
Sig farvel til Kanazawa og fortsæt til Kyoto, Japans kulturelle hjerte. Denne fascinerende by var tidligere et kejserligt hovedsæde og byder på mere end 2000 helligdomme og templer samt ikke mindre end 17 steder registreret på UNESCOs verdensarvsliste. Brug eftermiddagen på en slentretur gennem det historiske geisha-distrikt, Gion, og det moderne shoppingområde, Shijo.
12. dag: Fushimi Inari, Tofukuji- og Kiyomizudera-templet
Tag til Fushimi Inari for at gå ad stierne på Inari-bjerget. Bjerget er hjemsted for det smukke Fushimi Inari-tempel der med sine tusindvis af lakrøde torii-porte, der snor sig langs de mange stier op ad bjerget, er et af Japans mest populære og letgenkendelige vartegn. Fortsæt til det livlige og idylliske område der omgiver Tofukuji-templet og slut af med at gå på opdagelse ved Kiyomizudera-templet, et af Kyotos højdepunkter.
13. dag: På opdagelse i Kyoto
Dagen begynder med et besøg i Nanzenji-templet. Dette buddhistiske tempelkompleks er kendt for sin bemærkelsesværdige 350 år gamle indgangsport af træ kaldet Sanmon samt en romersk-inspireret akvædukt af røde mursten, der daterer tilbage til Meiji-perioden. Fortsæt herefter til Ginkakuji, Sølvpavillonen, før eftermiddagen tilbringes under de majestætiske cedertræer ved Hiei-bjerget mens du følger de samme stier der benyttes af de såkaldte “maraton-munke” under deres strenge, asketiske træning.
14. dag: Vandretur fra Ohara til Kibune
Start dagen i Ohara - en afsides, landlig og idyllisk del af Kyoto. Dagens vandretur fører dig først til den charmerende landsby Shizuhara, der er perfekt til et frokoststop før du fortsætter op til Kurama, en by rig på mytologi, der er kendt som det legendariske højsæde for bjergalferne. Herfra går turen videre til toppen af Kurama-bjerget før du følger en smuk og fredfyldt skovsti ned til Kibune, en stille landsby der ligger langs bredden af en brusende flod i bunden af den skovklædte dal.
15. dag: Kyoto til Naoshima
Læg Kyoto bag dig og sæt kurs mod Naoshima, en yndig lille ø i det japanske indlandshav. Hvad der gør Naoshima til noget helt specielt, er de mange kunstinstallationer og museer der er spredt ud over hele øen. Det er svært ikke at blive tryllebundet af skønheden og magien ved denne unikke perle omgivet af turkisblåt vand.
16. dag: Cykeltur rundt på Naoshima
Brug dagen på at opleve de mange museer og udendørs kunstinstallationer Naoshima har at byde på. Har du tid til overs kan du besøge Teshima, den betagende naboø med smukke rismarker, imponerende kystlinjer og ligeledes en stor mængde kunst til skue. Kunstværkerne på de to øer er unikke, og hver installation er udtænkt og fremstillet med stor omhu og opmærksomhed på detaljen. (M)
17. dag: Naoshima til Hiroshima
Hiroshima er en blomstrende og levende storby der har fundet vejen til at ære sin fortid uden at lade sig definere af den. Udover de mange seværdigheder med stor historisk betydning, byder byen på en spændende madscene med masser af lækre specialiteter - en lokal favorit er uden tvivl Hiroshima-okonomiyaki. (M)
18. dag: På opdagelse i og omkring Hiroshima
Et besøg i Hiroshima er ikke komplet uden en dagstur til Miyajima, den hellige ø der siges at være hvilested for guderne. Og øen er ganske rigtigt også hjemsted for en af de smukkeste og mest ikoniske udsigter i Japan - “den flydende torii-port” ved Itsukushima-helligdommen. Helligdommen er desuden registreret på UNESCOs verdensarvsliste.
19. dag: Hiroshima til Osaka
Næste stop på turen er Osaka - Japans gastronomiske højborg. Byen er kendt for sin lækre soulfood og er en essentiel destination for den kulinarisk interesserede. Faktisk er mottoet for byens muntre beboere “kuidaore” - “spis til du segner” - så vær forberedt på at gøre lige netop dét.
20-21. dag: På eventyr i Osaka
Osaka er en by i evig bevægelse og med masser at se og opleve. Gå ikke glip af Dotonbori, byens bankende hjerte, og Shinsaibashisuji, en af Japans længste overdækkede shoppingarkader, elsket af alle med selv den mindste shopaholic i maven. Besøg også Osaka-slottet, hvor du kan følge byens udvikling fra gammel tid op til i dag. Børn og barnlige sjæle kan tage på udflugt til Universal Studios Japan, en af de mest populære og elskede forlystelsesparker i landet. Alternativt kan du gå på opdagelse i en verden under vand, med alle dens fascinerende væsner, på Osaka Aquarium Kaiyukan. Uanset hvad du vælger, er du sikker på en mindeværdig oplevelse.
22. dag: Afrejse fra Osaka og ankomst til Danmark
Afrejse fra Osaka. Tjek ud fra hotellet og tag lufthavnsbussen fra Osaka City Air Terminal (OCAT) til Kansai International Airport på kun en time. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på Hotel Tavinos Tokyo Asakusa i Tokyo
2 overnatninger på Onyado Tsutaya i Kiso-dalen
2 overnatning på K’s House Takayama i Takayama
2 overnatninger på The Share Hotels Hatchi i Kanazawa
4 overnatninger på IMU Hotel Kyoto i Kyoto
2 overnatninger på Wright Style i Naoshima
2 overnatninger på WeBase Hiroshima i Hiroshima
3 overnatninger på Hotel Vista Osaka Namba i Osaka

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels, luksushoteller, ryokan, onsen og til tempelophold.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen med fly til og fra Japan er på egen hånd, samt den tid du har i Japan. På dagsturene vil du rejse i en mindre gruppe med andre rejsende.

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Dagsrygsæk
 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Osaka - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 21 dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • IC-kort (Suica-kort optanket med JPY 10.000)
 • Guidet heldagstur i Tokyo
 • Sushikursus i Asakusa
 • 1 dags leje af cykel eller elcykel på Naoshima
 • Skræddersyet rejsehåndbog
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Told & vejskatter
 • Parkeringsafgifter
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top