9 dage
Ekskl. fly
Fra 8.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne tur bringer dig uden for den gængse turiststrøm. Trek gennem grønne te-plantager i de tågede Knuckles bjerge. Rapel fra vandfald eller prøv canyoning i regnskovens naturlige rutjebaner. Raft på Kelani River og få adrenalinen i sving. Du bor i skønne omgivelser, og kombinerer aktiviteterne med afslutning på en af øens skønne strande.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Velkommen til Sri Lanka
Sri Lanka er et af de skønneste lande i denne del af Asien med en virkelig charmerende befolkning. Ved ankomst bliver du mødt af vores lokale repræsentant fra, og kørt til Negombo - cirka 20 minutter fra lufthavnen. Efter du har tjekket ind og slappet lidt af, kan du tage ud på opdagelse i havnebyen Negombo, hvor du kan opleve lidt stemning fra den hollandske kolonitid, templer og kirker. Du kan også nyde stemningen på det livlige fiskemarked og den hektiske bazar.
2. dag: Negombo – Kandy
Efter morgenmad og en kop varm srilankansk kaffe går turen mod de smukke bjerge. Du ankommer til Kandy, et af UNESCOS World Heritage Sites og bliver om eftermiddagen introduceret til den flotte by på en byrundtur. Du får set den smukke sø og det hellige tempel, der efter sigende huser en af Buddhas tænder. Sidst på aftenen inviteres du til at opleve byens kulturelle show med dansere der bevæger sig til lyden af trommeslag krydret med fyrværkeri og ildshow. (M)
3. dag: Kandy – Dagstrek – Kandy
I dag skal du ud i det blå med din færdigpakkede morgenmad. Målet er Knuckles bjergkæden med de tågedækkede bjergtoppe og grønne teplantager. Du bliver kørt knap 50 kilometer ud til startpunktet for dit trek, som bringer dig gennem pygmæskov, krydderimarker og langs de grønne teplantager, hvor kvinder i farverige klæder hilser dig velkommen. Hvis du er heldig, støder du på forskellige hjorteracer, Makakaber og diverse firbensarter. Du kan inden tilbageturen til Kandy nyde et afkølende bad i et smukt vandfald. Trekket er ca. 16 kilometer i alt. (M,F)
4. dag: Kandy – Kitulgala
Efter gårsdagen aktive dag starter dagen langsomt, hvor du kan nyde en af områdets lokale tesorter, mens du vågner. Du kører herefter til Kitulgala, hvor du skal overnatte i et af områdets simple eco lodges, hvor du får følelsen af at være i ét med dine omgivelser. Nyd eftermiddagen og glæd dig til aftenens middag, som serveres på lodgen. (M,A)
5. dag: Kitulgala – White Water Rafting
I dag mærker du adrenalinens sus, mens du padler gennem flodstrømningerne. Turen er for de eventyrlystne, og går gennem spændende og udfordrende rapids, men der bliver også tid til at nyde den smukke natur og livet langs floden. Turen tager ca. fire timer. Du kan slappe af og nyde området om eftermiddagen. (M,A)
6. dag: Kitulgala – Rapelling fra vandfald eller canyoning i regnskoven
Du er i Sri Lankas absolutte adventure område og det skal udnyttes. I dag er det op til dig hvad der skal ske, du har nemlig to muligheder. Du kan enten rapelle fra et 32 meters høj vandfald eller tage på canyoning i regnskoven naturlige rutsjebaner. Hvad end du vælger er der garanti for adrenalin og for at få testet din selvtillid. (M,A)
7. dag: Kitulgala – Bentota
Fra action og eventyr i bjergene til sol og strand ved havet. Efter en uge med masser af aktiviteter er det nu tid til at slappe af ved den skønne brede strand ved Bentota. (M)
8. dag: Bentota
Start dagen i dit eget tempo f.eks. med en svømmetur i det skønne hav. Senere på dagen er der arrangeret en halv dags flodsafari, hvor du nyder de smukke omgivelser og kan få en naturlig omgang fiskespa. (M)
9. dag: Bentota – lufthavnen:
Efter morgenmaden er det tid til at rejse hjem eller videre på din tur. (M)

Overnatninger

1 overnatning på standard hotel i Negombo
2 overnatninger på standard hotel i Kandy
3 overnatninger på ecolodge i Kitulgala
2 overnatninger på standard hotel i Bentota

Overnatningerne er baseret på ovenstående hotelstandarder på Sri Lanka, men kan tilrettes efter ønsker. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til comforthoteller på denne tur.

Bemærkninger

Turen er velegnet til større børn fra 12 år og opefter.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse med egen guide/chauffør. Dog må det forventes, at man er en del af en gruppe eksempelvis på besøget ved Temple of the Tooth, raftingturen i Kithulgala mm.

DECEMBER - APRIL

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer til hotel i Negombo ved ankomst I Sri Lanka samt fra Bentota til lufthavnen ved afrejse
 • Engelsktalende chauffør/guide undervejs på rejsen
 • Byrundtur i Kandy med engelsktalende guide inkl. besøg i Tandens Tempel og kulturopvisning om aftenen
 • Trekkingtur i Knuckles Range med engelsktalende guide
 • White Water Rafting ved Kitulgala med engelsktalende instruktør
 • Rapelling eller canyoning i Kithulgala
 • Halvdags River safari i Bentota River med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Sri Lanka er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top