12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i den charmerende by Cuzco, hvor du har et par dage til at akklimatisering inden dit 4 dages Inca Trail trek. Cuzco er et stort højdepunkt på din rejse i Peru. Byen tager pusten fra de fleste, ikke kun pga. beliggenheden i 3.400 meters højde, men fordi den rummer masser af kultur, inkaruiner, smukke koloniale kirker og byggerier, farverige markeder og masser af gode restauranter og cafeer. Der er inkluderet en trekkingtur til Rainbow Mountains og en dagstur til Den Hellige Dal mens du er i Cuzco.
Fra Cuzco påbegynder du det legendariske Inca Trail trek til det imponerende og mytiske inkaruinkompleks Machu Picchu. Oplev de majestætiske Andesbjerge og få indblik i inkaernes sagnomspundne historie. Inkastiens velbevarede trapper og tunneller samt udsigten til snedækkede bjergtinder i det fjerne er med til at gøre oplevelsen fuldendt. Synet af Machu Picchu, når du går gennem solporten ved solopgang, er den ultimative belønning efter fire dages vandring.
Efter fire dages fantastisk vandring går turen tilbage til Cuzco. Her kan du nyde frisklavede smoothies på byens marked, drikke en øl på en tagcafé eller shoppe souvenirs inden turen går tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her

Bedste rejseperiode

Peru er delt ind i 3 zoner: Kystzonen, bjergzonen og regnskovszonen. I kystzonen er det højsæson fra april til december. I Andesbjergene og regnskoven er klimaet delt ind i regntid og tørtid. Det bedste besøgstidspunkt er i tørtiden fra og med april til og med november. Husk at temperaturen falder drastisk om natten i bjergene.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Peru, hvor du, afhængigt af det valgte flyselskab, lander næste morgen.
2. dag: Ankomst til Cuzco
I dag ankommer du til Cuzco, som er smukt beliggende i Andesbjergene i ca. 3.400 meters højde. På en klar dag er indflyvningen til Cuzco helt fantastisk. I Cuzco bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse.
3. dag: Den Hellige Dal
I dag går turen mod Den Hellige Dal, som ligger lidt uden for Cuzco. Første stop er ved det store indianermarked i Pisac. Her kommer de lokale kvinder i deres farverige kjoler langvejs fra for at sælge deres varer. Du finder et stort udvalg af souvenirs bl.a. farverige ponchoer, huer, handsker og selvfølgelig panfløjter og andre musikinstrumenter. Sidste stop er ved den imponerende inkafæstning i Ollantaytambo, inden turen går tilbage til Cuzco. (M)
4. dag: Rainbow Mountain
I dag skal du på trekking tur til de fantastiske farvekontraster ved Rainbow Mountain. Turen starter tidligt om morgenen med en køretur på et par timer. Herefter fortsætter du til fods med guiden og de andre i gruppen. Efter et par timer i den fantastiske natur går turen tilbage til Cuzco, hvor du ankommer om eftermiddagen. (M,F)
5. dag: På eventyr i og omkring Cuzco
Du har hele dagen på egen hånd til at opleve Cuzco. Ved Plaza de Armas, Cuzcos hyggelige torv som omgives af imponerende kirker fra kolonitiden, er der altid liv og aktivitet. Her finder I mange restauranter, caféer og souvenirbutikker. Du kan også nyde en smoothie på byens marked, hvor du kan opleve de lokale handle. Omkring Cuzco finder du gode vandre- og cykelruter til små landsbyer, ruiner og markeder. (M) Om eftermiddagen er der informationsmøde om trekket til Machu Picchu, hvor du kan få svar på dine sidste spørgsmål du måtte have, inden du skal afsted i morgen. (M)
6. dag: Cuzco (3.350m) - Yuncachimpa (3.300m)
Du bliver hentet på dit guesthouse i Cuzco tidligt om morgenen og kørt til Ollantaytambo (ca. 2 timers køretur). Fra Ollantaytambo kører du videre til KM 82, som er det officielle startsted for inkasti-trekket. Inden du får lov til at komme ind på inkastien, skal pas vises. Husk, det er vigtigt, at du medbringer det samme pas, som din tur er reserveret med. I dag skal du vandre ca. 12 km. Den første strækning er relativ let og en god opvarmning til de næste par dages trekking. I landsbyen Miskay holdes der frokostpause ved flodbredden og guiden vil fortælle om det spændende arkæologiske kompleks Llactapata. Om eftermiddagen ankommer du til landsbyen Wayllabamba (3100m), og herfra fortsætter vi opad til lejren Yuncachimpa (3.300m). Fra lejren har du en fantastisk udsigt til de omkringliggende bjerge og ikke mindst Mt. Veronicas snedækkede tinde (5.750m). (F,A) Trekkingtid: 7 timer Sværhedsgrad: Let - moderat
7. dag: Yuncachimpa (3.300m) - Chaquicocha (3.650m)
Denne morgen starter du tidligt med at vandre. Dagens trek er det hårdeste på turen, og det er vigtigt, at du går i et roligt tempo. Du skal vandre ca. 15 km og bl.a. krydse det berømte og berygtede Warmi Wañusca pas i 4.200 meters højde også kendt som ”Dead Woman passet”. Inkastien fører dig først igennem det eventyrlige skovområde i Llulluchapampa dalen, inden opstigningen ad stejle trin mod Warmi Wañusca passet starter. I et roligt tempo går du mod toppen, hvor du mødes med gruppen og holder en tiltrængt pause. Det er en god ide at medbringe energisnacks og chokolade, der kan give lidt ekstra energi undervejs. Herfra går det nedad igen ad stejle trin ned mod Pacaymayu floden og over Runkurakay passet. Undervejs gøres stop ved Runkuray ruinen, som man mener, inkaerne har brugt til udkigspost. Fra toppen af passet er der en fantastisk udsigt til Vilcabamba bjergene. Dagen sluttes af ved Chaquicocha (3.650m), hvor du spiser aftensmad og slår lejr for natten efter en smuk, men hård dag i Andesbjergene. (M,F,A) Trekkingtid: 8 timer Sværhedsgrad: Moderat - hård
8. dag: Chaquicocha (3.650m) - Wiñay Wayna (2650m)
Du kan glæde dig til endnu en smuk dag i Andesbjergene, hvor der skal tilbagelægges 9 km. Du skal krydse to mindre pas og igennem et smukt landskab med tågeskov, orkideer, bregner og et rigt fugleliv. Dette stykke af Inkastien er helt fantastisk med delvist huggede tunneller og perfekt placerede sten. Du passerer endnu et spændende arkæologisk område ved Phuyupatamarca (som betyder byen over skyerne) med meget velbevarede inkaruiner. Efter frokosten starter den lange nedstigning til det imponerende Wiñay Wayna. Denne inkaruin er bygget ind i den stejle klippe med udsigt ned over Urubamba-floden. Herfra er der en kort tur til vores sidste lejr. Denne aften har alle grupper lejr samme sted, og det er ikke helt så hyggeligt som de to første campingområder. Til gengæld er der lidt flere faciliteter, og du kan tilkøbe dig et varmt bad og drikkevarer og snacks fra en lille kiosk. Efter aftensmaden tager gruppen afsked med kokken og bærere, og her vil der være en lille ceremoni, hvor der kan gives drikkepenge. (M,F,A) Trekkingtid: 5-6 timer. Sværhedsgrad: Let
9. dag: Wiñay Wayna (2.650m) - Machu Picchu (2.430m) og med tog fra Aguas Calientes til Cuzco
Denne morgen står du allerede op kl. 04.00 og spiser morgenmad, inden du forlader lejren for at nå til Inti Punku (solporten) inden solopgang. Herfra får du det første glimt af Machu Picchu, og det er et helt enestående oplevelse at se den imponerende ruin, der majestætisk troner sig op mellem to bjergtoppe. Fra Solporten går du ned til selve ruinområdet, og her vil guiden give en spændende rundvisning og et indblik i stedets store historiske og religiøse betydning. Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra får du en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet og Machu Picchu. Turen derop tager ca. 1 time, men det er en hård tur af små stejle trin, og du skal være i god form for at nå toppen. Der må kun komme et begrænset antal besøgende derop om dagen, så hvis du kunne tænke dig denne mulighed, skal du reservere en plads og betale for det hjemmefra, samtidig med din reservation af denne tur. Bemærk at turen kan blive aflyst i regnsæsonen, hvis ruten bliver for glat. Om eftermiddagen mødes gruppen i byen Aguas Calientes, der ligger for foden af bjerget (der er bustransport fra Machu Picchu til Aguas Calientes). Her kan du nyde en frokost og besøge de termiske bade, inden du om eftermiddagen eller tidligt om aftenen (tidspunkt oplyses af guiden og er afhængig af togselskabet) tager toget tilbage til Ollantaytambo og transporteres tilbage til dit guesthouse i Cuzco. (M) Trekkingtid: 2-3 timer (5 km) Sværhedsgrad: Let
10. dag: Afslapning i Cuzco
Nyd dagen på egen hånd i Cuzco. (M)
11. Afrejse fra Cuzco
Efter to fantastiske uger i Peru er det blevet tid til at flyve tilbage til Danmark. Afrejsetidspunktet afhænger af, hvilket flyselskab du flyver hjem med og oplyses i det, du booker din rejse. (M)
12. Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af hvilket flyselskab du flyver med.

Overnatninger

4 overnatninger på turistklassehotel i Cuzco
3 overnatninger i telt på Inka Trail
2 overnatninger på turistklassehotel i Cuzco

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til boutiquehoteller og luksuslodges.

Bemærkninger

For at være sikker på at din sovepose har den rette kvalitet, anbefaler vi, at du køber en med fra Danmark eller lejer en lokalt.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag, undtagen februar måned, hvor inkastien er lukket.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse, hvor du rejser på egen hånd. Dagsturen til Den Hellige Dal og Rainbow Mountains samt 4-dages Inca Trail foregår som gruppeture. Det er internationale grupper med engelsktalende guide. Det er muligt, at lave alle turene som privat mod merbetaling.

April - november

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Solhat eller kasket
 • Skiundertøj
 • Vandrestøvler
 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Regn- eller skalbukser
 • Solbriller
 • Solcreme
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Cuzco t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge programmet
 • Dagstur til Den Hellige Dal med engelsktalende guide
 • Trekkingtur til Rainbow Mountain med engelsktalende guide
 • 4-dages Inka Trail inkl. transport, entré til inkastien og Machu Picchu, guide, kok, campingudstyr og engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Porter til at bære personlige ejendele (valgfrit - men skal bestilles ved reservation, hvis det ønskes). 2 personer kan dele en porter der må bære op til 12 kilo
 • Entré til Rainbow Mountain
 • Entréer på dagsturen i Den Hellige Dal
 • Drikkevarer (udover kogt vand og te/kaffe på trekket)
 • Drikkepenge. I Peru er det en god skik at give drikkepenge til guide/kok/bærere efter endt tur
 • Sovepose og liggeunderlag (kan lejes lokalt)
 • Entré til bestigning af Wayna Picchu (valgfrit - men skal bestilles samtidig med turen, hvis du ønsker denne ekstra oplevelse)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top