Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 36.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Lima, hvor du har en dag på egen hånd inden turen går med bus til Huaraz. Huaraz er udgangspunkt for trekkingture i Huascaran National Park. Her finder du alt fra 1-14 dages trekkingture og vi kan tilbyde dig et væld af ruter. Vi har valgt det moderate 4-dages Santa Cruz trek som går til Cordillera Blanca. Her venter dig uspoleret natur, sneklædte bjergtoppe, enorme gletsjere, smaragdblå søer og åbne landskaber.
Fra Huaraz går turen med tilbage til Lima og derfra med fly til Cuzco, hvor der venter dig en fantastisk kulturoplevelse på en to dages tur til Den Hellige Dal og Machu Picchu ruinen.
Efter du har oplevet solopgangen over Machu Picchu går turen med fly til Iquitos dybt inde i Amazonjunglen. Her kommer du til at opleve regnskovens rige dyre- og planteliv samt indianerstammer på nærmeste hold. Fra Iquitos flyver du tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her

Bedste rejseperiode

Peru er delt ind i 3 zoner: Kystzonen, bjergzonen og regnskovszonen. I kystzonen er det højsæson fra april til december. I Andesbjergene og regnskoven er klimaet delt ind i regntid og tørtid. Det bedste besøgstidspunkt er i tørtiden fra og med april til og med november. Husk at temperaturen falder drastisk om natten i bjergene.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima
Afgang fra Danmark mod Lima, Perus hovedstad, hvor du som regel ankommer sent på eftermiddagen afhængig af flyselskabet. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, der ligger i den hyggelige bydel Miraflores.
2. dag: Med bus fra Lima til Huaraz
Du bliver afhentet på dit hotel og kørt til busstationen, hvor der venter dig en 8 timers bustur til Huaraz i Andesbjergene. I Huaraz bliver du afhentet og kørt til dit guesthouse. (M)
3-4. dag: Akklimatisering i Huraraz
Du har dagene på egen hånd i Huaraz. Nyd stemningen på Plaza de Armas eller besøg den smukke kirke Iglesia La Soledad. (M)
5. dag: Huaraz - Cashapampa (2.900m) - Llamacorral (3.650m)
Du bliver hentet tidligt om morgenen på dit hotel i Huaraz og kører mod landsbyen Cashapampa. Her kan du slappe lidt af mens bagagen bliver arrangeret på muldyrene. Det er også her du mødes med din trekkingguide, som vil fortælle om programmet for de næste 4-dage. Hele trekket er 48 km og går over flere høje bjergpas undervejs. Dagens trek går ad Santa Cruz dalen til lejren Llamacorral i 3.650 meters højde. (M,F,A)
6. dag: Llamacorral (3.650m) - Taullipampa (4.000m)
I dag fortsætter trekkingturen igen i Santa Cruz dalen. Undervejs passerer du de smukke bjergsøer Ichiccocha og Jatuncocha. Ved Quisuar kan du vælge at lave en de-tour til Alpamayo Base Camp (4,115m). Denne rute går til Arhuaycocha dalen, hvor der er udsigt til Mount Quitaraju (6.040m), Mount Alpamayo (5.947m), Mount Artezonraju (6.023m), m. fl. Ved Taullipampa (4.000m) slås der lejr, smukt placeret for foden af det 5.830 meter høje Mount Taulliraju. (M,F,A)
7. dag: Taullipampa (4.000m) - Huaripampa (3.600m)
Dagens trek er klart den hårdeste dag med mange op og nedstigning. Dagens første stigning går i zigzag op af bjergsiden Talliraju og den turkisfarvede gletsjer, Taullicocha. Herefter fortsætter trekket til Punta Union i 4.750 meters højde, hvor du kan nyde en smuk udsigt over dalen med bjergsøer omgivet af sneklædte bjergtoppe som f.eks. Mount Chacraraju (6.112m), Mount Artezonraju (6.025m), Mount Pyramid (5.885m), Mount Huandoy (6.395m), Mount Santa Cruz (6.259m), Mount Rinrihirca (5.810m), m.fl. Du befinder dig nu på østsiden af Cordillera Blanca og begynder nedstigning ad den Huaripampa dalen. Ruten går via Morococha søen, enge og skove indtil du rammer lejren ved Huaripampa (3.600m). (M,F,A)
8. dag: Huaripampa (3.600m) - Huaraz og med natbus til Lima
Du fortsætter nedstigningen til den lille landsby, Colcabamba i 3.350 meters højde. Herfra går turen opad til Vaqueria (3.700m), hvor gruppen igen mødes med bilen og kører tilbage til Huaraz gennem Llangunuco dalen. Der gøres stop ved de smukke bjergsøer Orconcocha og Chinancocha. I Huaraz tager du afsked med din trekkingguide. Om aftenen hopper du på en natbus til Lima. (M,F)
9. dag: Med fly fra Huaraz til Cuzco
Du ankommer om morgenen til Lima med natbussen fra Huaraz, Du bliver kørt til lufthavnen og flyver til Cuzco. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Du har eftermiddagen på egen hånd til at opleve Cuzco. Ved Plaza de Armas, Cuzcos hyggelige torv som omgives af imponerende kirker fra kolonitiden, er der altid liv og aktivitet. Her finder I mange restauranter, cafeer og souvenirbutikker. Du kan også nyde en smoothie på byens marked, hvor du kan opleve de lokale handle. Omkring Cuzco finder du gode vandre- og cykelruter til små landsbyer, ruiner og markeder, så du kan overveje at tage et par dage mere i byen.
10. dag: Den Hellige Dal og Aguas Calientes
I dag går turen mod Den hellige dal, som ligger lidt uden for Cuzco. Første stop er ved det store indianermarked i Pisac. Her kommer de lokale kvinder i deres farverige kjoler langvejs fra for at sælge deres varer. Du finder et stort udvalg af souvenirs bl.a. farverige ponchoer, huer, handsker og selvfølgelig panfløjter og andre musikinstrumenter. Herefter fortsætter turen til den imponerende inkafæstning i Ollantaytambo, hvor du får en spændende rundvisning og indblik i historien. Fra Ollantaytambo går turen med tog igennem bjergene langs Urubambafloden til Aguas Calientes, hvor den sagnomspundne Machu Picchu ruin ligger. Ved ankomst til togstationen skal du selv gå hen til dit overnatningssted, som ligger ca. 10 min. fra stationen. (M,F)
11. dag: Solopgang over Machu Picchu og tog til Cuzco
Tidligt om morgenen bliver du mødt af din engelsktalende guide, som tager dig med bussen det korte stykke vej op til Machu Picchu. Din guide giver dig en rundvisning og fortæller om stedets store historiske og religiøse betydning. Machu Picchu blev grundlagt i år 1462 af Inkaerne, og står i dag som et arkitektonisk mesterværk omgivet af bjerge og regnskov. Byen blev forladt mindre end 100 år efter, formodentlig pga. en epidemi, og låg gemt i regnskoven i århundrede indtil til Hiram Bingham fandt den i 1911. Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra kan du få en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet. Turen derop tager ca. en time, men det er en hård tur af små stejle trin og du skal være i god form for at nå toppen. Der må kun komme et begrænset antal besøgende derop om dagen, så hvis du kunne tænke dig denne mulighed, skal du reservere en plads, og betale hjemmefra. Om eftermiddagen kører du med bus tilbage til Aguas Calientes, hvorfra du skal med toget tilbage til Ollantaytambo og herfra med bus det sidste stykke til Cuzco. I Cuzco bliver du hentet og kørt til dit hotel. (M)
12. dag: Med fly fra Cuzco til Iquitos
Du bliver afhentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvor du flyver til Iquitos dybt inde i Amazonregnskoven. Her bliver du hentet og kørt til dit hotel i byen. (M)
13-15. dag: På eventyr blandt de vilde dyr i Amazonas
Over halvdelen af Peru er dækket med regnskov, men kun en meget begrænset del af denne regnskov er tilgængelig. Amazonas har et overvældende dyre og planteliv som det er relativt let at komme i nærheden af. I modsætning til Brasilien har Perus myndigheder formået at bevare en god balance mellem natur og turisme. Om morgenen mødes du af din engelsktalende guide, som vil tage dig med til lodgen dybt inde i regnskoven. Her skal du bo de næste tre nætter og der er alle aktiviteter og måltider inkluderet. Sammen med din naturguide vil du udforske Amazonas på vandreture gennem regnskoven og sejlture langs Amazonfloden. Du får også et unikt indblik i, hvordan de lokale indianerstammer lever, samt oplever det unikke dyre- og planteliv der findes i denne uberørte del af Amazonas. Du kommer til at høre, se og dufte regnskoven både om dagen og natten. Der er forskellige aktiviteter hver dag, hvor der er fokus på f.eks. flora og fauna, fugle, indianerstammer, aftensafari, abearter, m.m. (M,F,A)
16. Afrejse fra Iquitos
Efter nogle fantastiske uger i Peru er det blevet tid til at flyve tilbage til Danmark. Tidspunktet afhænger af hvilket flyselskab du flyver hjem med. (M)
17. Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af hvilket flyselskab du flyver med.

Overnatninger

1 overnatning på Hotel Mariel i Lima
3 overnatninger på Selina i Huaraz
3 overnatninger i telt på Santa Cruz Trek
1 overnatning på natbus fra Huaraz til Lima
1 overnatning på Hostal Inkarri i Cuzco
2 overnatning på Hotel Wiracocha Inn i Aquas Calientes
1 overnatning på Hostal Inkarri i Cuzco
1 overnatning på Hotel Acosta i Iquitos
3 overnatninger på Helicona Amazon River Lodge

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til boutiquehoteller og luksuslodges.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter på udvalgte ugedage, tag kontakt til en rejsekonsulent for ydereligere detaljer.

Gruppestørrelse

Rejsen er sammensat af flere forskellige gruppeture, med undtagelse af 4-dages trekket fra Huaraz som er et privat trek. De andre gruppeture består af en en international grupper med engelsktalende guide. Antallet af deltagere er forskelligt fra tur til tur. Det er muligt at lave alle turene som private ture mod et tillæg.

April - november

Pakkeliste

  • Mindre vandrerygsæk
  • Lange og korte trekkingbukser
  • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
  • Solhat eller kasket
  • Skiundertøj
  • Vandrestøvler
  • Fleecetrøje eller varm trøje
  • Let regn- eller skaljakke
  • Regn- eller skalbukser
  • Solbriller
  • Solcreme
  • Lommelygte eller pandelampe
  • Evt. lagenpose og egen sovepose
  • Evt. egen vandflaske
  • Myggespray

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Lima // Huaraz - Cuzco / Cuzco - Iquitos / Iquitos - Danmark (inkl. bagage)
  • Transport ifølge program
  • Overnatninger ifølge program
  • Måltider ifølge program
  • 4-dages Santa Cruz Trek inkl. transport, entré til Huascaran N.P., guide, kok, campingudstyr og engelsktalende guide
  • 2-dages tur til Sacred Valley og Machu Picchu med engelsktalende guide
  • 4-dages amazontur på Heliconia Amazon River Lodge med ture og oplevelser samt engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Måltider som ikke er nævnt i programmet
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Entré til bestigning af Wayna Picchu (valgfrit - men skal bestilles samtidig med turen, hvis du ønsker denne ekstra oplevelse).

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top