Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

På eventyr i det nordlige Brasilien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 30.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i det nordlige Brasilien. Her venter dig fantastiske natur- og kulturoplevelser, oplev bl.a. capoeira i Salvador, trek og udforsk den fantastiske natur i Chapada Diamantina, tag på 4WD overland adventure i Lençóis Maranhenses National Park samt på surfing og badeferie i Jericoacoara.

Eventyret starter i Salvador de Bahia, som er en by, der rummer en masse spændende historie. Det var her, slaverne fra Afrika blev bragt til for at arbejde i sukkerplantagerne, og byen emmer i dag stadig af den afrikanske kultur. Byen er fuld af liv, musik, sang og dans som vil følge dig overalt, hvor du går.
Efter oplevelserne i Salvador går turen videre til nationalparken Chapada Diamantina. Her er skal du trekke i den smukke natur, opleve enorme grotter, svømme i naturkilder og vandfald samt besøge hyggelige små landsbyer.
Den næste store oplevelse starter i Lençóis Maranhenses National Park, som byder på et vidunderligt og specielt landskab bestående af sandklitter og laguner. Du rejser langs kysten gennem små fiskesamfund og slutter af i Jericoacoara, som er en lille charmerende by, hvor der er mulighed for både afslapning på stranden og surfing.

Vi har inkluderet alt transport, ture inkl. engelsktalende guide og overnatninger på charmerende pousdaer.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Brasilien her.
Praktiske oplysninger om Brasilien.

Sæson

Brasilien kan besøges året rundt. I den nordlige del af Brasilien er der tropisk klima med høje temperaturer året rundt og regntid i perioden fra januar til maj. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Salvador, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Salvador
Ved ankomst til Salvador vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til din pousada i den historiske bydel kaldet Pelourinho. Bydelen er kendt for sin portugisiske koloniarkitektur med masser af historiske monumenter og velbevarede kirker. Derfor er bydelen i dag en del af UNESCO’s verdenskulturarv.
Størstedelen af befolkningen i delstaten Bahia nedstammer fra slaverne, der i sin tid blev sejlet tværs over Atlanten for at arbejde på plantager. Det har resulteret i en fusion af afro-brasiliansk kultur og dannelse af Candomblé-religionen som udøves i form af voodoo og slavedansen capoeira.
Trænger du til en badeferie, så kan du udvide rejsen med et par dages ophold på øerne Morro de Sao Paulo og Itaparica. Begge øer har smukke strande og en afslappet stemning, hvor du kan bo på hyggelige pousadas lige ned til vandet. Af strande i og omkring Salvador kan vi anbefale Porto da Barra Beach, Itapuã eller Stella Maris.

3. dag: På opdagelse i Salvador
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske Salvador. Besøg det autentiske marked Sao Joaquim, trav ad de brostensbelagte gader i Pelourinho, få et indblik i slavehandlen og byens historie på Museo Afro-Brasileiro, smag på de afrikanskinspirerede egnsretter og oplev capoeira ved byens største marked Mercado Modelo.
Det er muligt, at tilkøbe en guidet byrundtur. (M)

4. dag: Salvador til Lençóis (Chapada Dimantina)
I dag bliver du hentet og kørt videre til busstationen i Salvador. Her skal du videre med bus til byen Lençóis, hvor du igen indlogeres på en hyggelig pousada.
Lençóis er en hyggelig by ved Chapada Diamantina National Park, en nationalpark som kan sammenlignes med Grand Canyon i USA. Det er en blanding af høje bjerge, floder, vandfald, grotter og fantastisk natur, som du har muligheden for at nyde og opleve de næste par dage på dagsture. (M)

5. dag: På eventyr til Iraquara’s grotter og huler
Efter morgenmaden bliver du hentet af din lokale guide som tager dig på dagstur til Iraquara. Her besøger du de mange grotter og huler der findes omkring byen. Du starter med et besøg til Pratinha Cave, en enorm kalkstensgrotte, hvor du kan snorkle i en krystalklar ferskvandskilde. Herfra tager du videre til den endnu en smuk kalkstensgrotte, Lapa Doce Cave, hvis kendetegn er sine enorme søjler, stalaktitter og klippeformationer. Frokosten nydes på en lokal restaurant inden du trekker til Morro do Pai Inácio Mountain, hvor der fra toppen venter dig en fantastisk udsigt over Chapada Dimantina. Nyd solnedgangen fra toppen inden turen går tilbage til Lençóis. (M,F)

6. dag: Trekkingtur til Cachoeira da Fumaça, Brasiliens højeste vandfald
Du bliver hentet om morgenen af din lokale guide og kørt til Capão dalen, hvorfra du trekker seks kilometer til toppen af Cachoeira da Fumaça, som er Brasiliens højeste vandfald med et fald på 340 meter. Du har god tid til at nyde udsigten inden du begiver dig tilbage til Lençóis. (M,F)

7. dag: Chapada Diamantina og Vale do Capão
Dagen byder på besøg til de to imponerende kalkstengrotter Poço Encantado og Poço Azul. I Poço Azul kan du leje snorkeludstyr og nyde en svømmetur i det krystalklare vand med sigt op til 60 meter. Efter en svømmetur nyder du en traditionel frokost inden turen går tilbage til Lençóis. (M,F)

8. dag: Afrejse fra Salvador til São Luis
I dag går turen tilbage til Salvador busstation, hvorefter du bliver kørt videre til Salvador lufthavn og flyver til byen São Luis de Maranhão. Her bliver du afhentet og kørt til dit hotel. (M)

9. dag: På eventyr i Lençóis Maranhenses National Park
Fra São Luis fortsætter din rejse med guide via Emotion Trail gennem Lençóis Maranhenses National Park. Her får du muligheden for at se nogle af de mest specielle landskaber i nordøst Brasilien. Lençóis Maranhenses National Park er et økosystem dannet af hvide sandklitter med laguner fyldt op med regnvand. Området dækker 1500 kvadratmeter og på trods af meget regn, er der stort set ingen vegetation. Dette område er endnu ikke særlig kendt af turister og er fantastisk smukt. Du bruger det meste af dagen i parken og nyder en smuk solnedgang inden du bliver kørt til din pousada i Barreirinhas. (M)

10. dag: Speedbådstur på Rio Preguiças til Atins
I dag fortsætter rejsen af Emotion Trail til den hyggelige kystky, Atins. Efter morgenmaden skal du på speedbådstur på Rio Preguiças floden, hvor du blandt andet har mulighed for at se de smukke sandklitter og besøge hyggelige små fiskesamfund. Herefter går turen videre til byen Atins, hvor du kan nyde stranden og en svømmetur. (M)

11. dag: Atins til Parnaíba
Om morgenen fortsætter turen mod Parnaíba i 4WD, hvor du ankommer om eftermiddagen. Turen går via Caburé Beach og smukke sandklitter, Paulino Neves. (M)

12. dag: Parnaíba til Jericoacoara
Dagen starter med en sejltur på Parnaíba delta (Brave Feijão), hvor der gøres stop ved Igarapé dos Poldros, Baia do Feijão, Ilha das Canárias og Morro Branco. Ved middagtid går turen med 4WD på den sidste del af Emotion Trail ad asfalteret vej omringet af de smukke sandklitter og to færger til den charmerende kystby, Jericoacoara. Byen er kendt for sine skønne strande og spektakulære solnedgange. Her skal du overnatte i pousada og slappe af de næste par dage. (M)

13. dag. Buggy til Blue Lagoon
Dagen starter med en buggy-tur til Blue Lagoon, hvorefter du har dagen på egen hånd i Jericoacoara. (M)

14. dag. Surf og total afslapning i Jericoacoara
Du har dagen i Jericoacoara på egen hånd, hvor du har mulighed for at se endnu mere af det smukke landskab eller blot nyde atmosfæren i denne by, der har sit helt eget tempo.
Der er også mulighed for at arrangere rideture, få yoga undervisning og surfe både i vand og på sand. (M)

15. dag. Afrejse fra Jericoacoara til Fortaleza
I dag bliver du hentet fra hotellet og kørt til lufthavnen i Fortaleza, hvor turen går hjem mod Danmark. (M)

16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter 16 dages fantastisk rundrejse i det nordlige Brasilien.

Overnatning:
2 overnatninger på pousada i Salvador
4 overnatninger på pousada i Lençóis (Chapada Dimantina)
1 overnatning på hotel i São Luis
1 overnatning på pousada i Barreirinhas
1 overnatning på pousada i Atins
1 overnatning på pousada i Parnaíba
3 overnatninger på pousada i Jericoacoara

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Brasilien præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde dine drømme.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 30.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Salvador / Salvador - São Luis // Fortaleza - Danmark
 • Transport ifølge program som beskrevet i programmet
 • Overnatninger
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Ture som beskrevet i programmet, gruppeture med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskatter
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Aktiviteter end nævnt i programmet
 • Drikkevarer og drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: