19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 37.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Eventyret starter i Salvador de Bahia, som er en by, der rummer en masse spændende historie. Det var her, slaverne fra Afrika blev bragt til for at arbejde i sukkerplantagerne, og byen emmer i dag stadig af den afrikanske kultur. Byen er fuld af liv, musik, sang og dans som vil følge dig overalt, hvor du går.
Efter oplevelserne i Salvador går turen videre til nationalparken Chapada Diamantina. Her skal du trekke i den smukke natur, opleve enorme grotter, svømme i naturkilder og vandfald samt besøge hyggelige små landsbyer.
Den næste store oplevelse starter i Lençóis Maranhenses National Park, som byder på et vidunderligt og specielt landskab bestående af sandklitter og laguner. Du rejser langs kysten gennem små fiskesamfund og slutter af i Jericoacoara, som er en lille charmerende by, hvor der er mulighed for både afslapning på stranden og surfing.

Vi har inkluderet alt transport, ture inkl. engelsktalende guide og overnatninger på charmerende pousdaer.

Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. I den nordlige del af Brasilien er der tropisk klima med høje temperaturer året rundt og regntid i perioden fra januar til maj. Lençóis Maranhenses National Park er smukkest fra juni til september. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Salvador, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Salvador
Ved ankomst til Salvador vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til din pousada i den historiske bydel kaldet Pelourinho. Bydelen er kendt for sin portugisiske koloniarkitektur med masser af historiske monumenter og velbevarede kirker. Derfor er bydelen i dag en del af UNESCO’s verdenskulturarv. Størstedelen af befolkningen i delstaten Bahia nedstammer fra slaverne, der i sin tid blev sejlet tværs over Atlanten for at arbejde på plantager. Det har resulteret i en fusion af afro-brasiliansk kultur og dannelse af Candomblé-religionen som udøves i form af voodoo og slavedansen capoeira. Trænger du til en badeferie, så kan du udvide rejsen med et par dages ophold på øerne Morro de Sao Paulo og Itaparica. Begge øer har smukke strande og en afslappet stemning, hvor du kan bo på hyggelige pousadas lige ned til vandet. Af strande i og omkring Salvador kan vi anbefale Porto da Barra Beach, Itapuã eller Stella Maris.
3. dag: På opdagelse i Salvador
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske Salvador. Besøg det autentiske marked Sao Joaquim, trav ad de brostensbelagte gader i Pelourinho, få et indblik i slavehandlen og byens historie på Museo Afro-Brasileiro, smag på de afrikanskinspirerede egnsretter og oplev capoeira ved byens største marked Mercado Modelo. Det er muligt at tilkøbe en guidet byrundtur. (M)
4. dag: Salvador til Lençóis (Chapada Dimantina)
I dag bliver du hentet og kørt videre til busstationen i Salvador. Her skal du videre med bus til byen Lençóis, hvor du igen indlogeres på en hyggelig pousada. Lençóis er en hyggelig by ved Chapada Diamantina National Park, en nationalpark som kan sammenlignes med Grand Canyon i USA. Det er en blanding af høje bjerge, floder, vandfald, grotter og fantastisk natur, som du har muligheden for at nyde og opleve de næste par dage på dagsture. (M)
5. dag: På eventyr til Iraquara’s grotter og huler
Efter morgenmaden bliver du hentet af din lokale guide som tager dig på dagstur til Iraquara. Her besøger du de mange grotter og huler der findes omkring byen. Du starter med et besøg til Pratinha Cave, en enorm kalkstensgrotte, hvor du kan snorkle i en krystalklar ferskvandskilde. Herfra tager du videre til den endnu en smuk kalkstensgrotte, Lapa Doce Cave, hvis kendetegn er sine enorme søjler, stalaktitter og klippeformationer. Frokosten nydes på en lokal restaurant inden du trekker til Morro do Pai Inácio Mountain, hvor der fra toppen venter dig en fantastisk udsigt over Chapada Dimantina. Nyd solnedgangen fra toppen inden turen går tilbage til Lençóis. (M,F)
6. dag: Trekkingtur til Cachoeira da Fumaça, Brasiliens højeste vandfald
Du bliver hentet om morgenen af din lokale guide og kørt til Capão dalen, hvorfra du trekker seks kilometer til toppen af Cachoeira da Fumaça, som er Brasiliens højeste vandfald med et fald på 340 meter. Du har god tid til at nyde udsigten inden du begiver dig tilbage til Lençóis. (M,F)
7. dag: Chapada Diamantina og Vale do Capão
Dagen byder på besøg til de to imponerende kalkstengrotter Poço Encantado og Poço Azul. I Poço Azul kan du leje snorkeludstyr og nyde en svømmetur i det krystalklare vand med sigt op til 60 meter. Efter en svømmetur nyder du en traditionel frokost inden turen går tilbage til Lençóis. (M,F)
8. dag: Lençóis tilbage til Salvador
Fra Lençóis går turen tilbage til Salvador med bus. Her sørger du selv for at komme fra busstation til din pousada. (M)
9. dag: Afrejse fra Salvador med fly til São Luis
Du bliver afhentet på din pousada og kørt til Salvador lufthavn og flyver til byen São Luis de Maranhão. Her bliver du igen hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i byen. São Luís er hovedstaden i delstaten Maranhão, og det er den eneste brasilianske by grundlagt af franskmændene, senere invaderet af hollænderne og koloniseret af portugiserne. Den ligger på øen Upaon-Açu (Ilha Grande - navnet givet af Tremembé-indianerne) i det sydlige Atlanterhav, mellem bugterne São Marcos og São José de Ribamar. Nyd en gåtur i den historiske bymidte enten selv eller på en byvandring med guide. (M)
10. dag: På eventyr i Lençóis Maranhenses National Park
Med din lokale guide og en firehjulstrækker går dagens tur via Emotion Trail gennem Lençóis Maranhenses National Park. Her får du muligheden for at se nogle af de mest specielle landskaber i nordøst Brasilien. Lençóis Maranhenses National Park er et økosystem dannet af hvide sandklitter med laguner fyldt op med regnvand. Området dækker 1500 kvadratmeter og på trods af meget regn, er der stort set ingen vegetation. Dette område er endnu ikke særlig kendt af turister og er fantastisk smukt. Du bruger det meste af dagen i parken og nyder en smuk solnedgang inden du bliver kørt tilbage til din pousada i Barreirinhas. (M)
11. dag: Speedbådstur på Rio Preguiças
Efter morgenmaden skal du på speedbådstur på Rio Preguiças floden, hvor du blandt andet har mulighed for at se de smukke sandklitter, gøre stop ved Vassouras øen, besøge hyggelige små fiskesamfund, flere flotte fyrtårn, m.m. Herefter går turen tilbage til Barreirinhas. (M)
12. dag: På eventyr i Parnaíba-deltaet
Afgang fra Barreirinhas efter morgenmaden i en firehjulstrækker til havnen, hvor rejsen fortsætter på færge til Parnaíba. Første stop er i Tutoia for at besøge skibenes strandkirkegård og derefter fortsættes rejsen på asfaltvej til havnen i Tatus. Herfra går turen med båd til hjertet af Parnaíba-deltaet. Frokosten (ikke inkluderet) nydes i Casa de Caboclo, hvorfra sejlturen fortsætter til en klitformation øst for Feijão Bravo i Caju Bay. Der gøres stop for at se klitterne og der vil være mulighed for at tage en svømmetur i en lagune eller i floden. Inden solnedgang kan du se de farverige Guará-fulg flyve i flok i deltaet. Der overnattes på pousada i Parnaíba. (M)
13. dag: I firehjulstrækker til Barra Grande
Nyd formiddagen på egen hånd i Parnaíba inden du ved middagstid fortsætter rejsen mod Barra Grande. Der gøres flere stop undervejs på turen bl.a. ved Árvore Penteada og klitterne ved Piaui. Om eftermiddagen ankommer du til Barra Grande, hvor du kan nyde resten af dagen ved stranden. (M)
14. dag: Dagstur i stenbyen, Chaval
I dag venter der dig en dagstur til Chaval som huser smukke hulemalerier, der kan dateres op til 9000 år tilbage i tiden. En guide vil tage dig med rundt i den smukke natur blandt smukke monolitter. Frokost (ikke inkluderet) vil være på en lokal restaurant, hvor du også kan tage en dukkert i en naturlig pools udskåret i klipperne. Om eftermiddagen går turen igen tilbage til Barra Grande. (M)
15. dag: Barra Grande til Jericoacoara
Nyd en dejlig morgenmad ved Barra Grande, inden turen fortsætter med firehjulstrækker på den sidste del af Emotion Trail ad asfalteret vej. Undervejs gøres der stop ved Ilha do Amor island, hvor du kan nyde en svømmetur ved Tatajuba og spise friskfanget fisk til frokost under palmetræerne ved Lagoa da Torta. Om eftermiddagen går turen til Guriu Beach med sine smukke mangroveskov, hvor du sejler det sidste stykke med færge til Jericoacoara. Byen er kendt for sine skønne strande og spektakulære solnedgange. Her skal du overnatte i pousada og slappe af de næste par dage. (M)
16-17. dag. Surf og total afslapning i Jericoacoara
Du har dagen i Jericoacoara på egen hånd, hvor du har mulighed for at se endnu mere af det smukke landskab eller blot nyde atmosfæren i denne by, der har sit helt eget tempo. Der er også mulighed for at arrangere rideture, få yoga undervisning og surfe både i vand og på sand. (M)
18. dag. Afrejse fra Jericoacoara til Fortaleza
I dag bliver du hentet fra hotellet og kørt til lufthavnen i Fortaleza, hvor turen går hjem mod Danmark. (M)
19. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter 17 dages fantastisk rundrejse i det nordlige Brasilien.

Overnatninger

2 overnatninger på Pousada do Pilar i Salvador
4 overnatninger på Pousada Tatu do Bem i Lençóis (Chapada Dimantina)
1 overnatning på Pousada do Pilar i Salvador
1 overnatning på Brisamar Hotel & Spa i São Luis
2 overnatninger på Pousada Encantes do Nordeste i Barreirinhas
1 overnatning på Pousada Vila i Parnaíba
2 overnatning på Pousada BGK i Barra Grande
3 overnatninger på Pousada do Norte i Jericoacoara

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Juni - september

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Salvador / Salvador - São Luis // Fortaleza - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Bus- og færgebilletter ifølge program
 • Ture som beskrevet i programmet, gruppeture med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top