KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 10.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur får du 2 nætter i Athen, 1 nat i bjergene udenfor Athen med vandretur og guide, 3 nætter på den skønne bilfri ø, Hydra, og 1 nat i den charmerende tidligere hovedstad, Nafplio. Alle overnatninger er med morgenmad og transfers samt færgebilletter er inkluderet.

Rejsen starter i Grækenlands hovedstad, Athen, hvor historiens vingesus kan mærkes på hvert et gadehjørne. Nyd en tur på Akropolis, en slentretur i Plaka med de krogede, små bilfri gader, og det smukke olympiske stadion, Panathinaiko. Vi har sørget for en guide, der tager dig på vandretur i de smukke Parnitha-bjerge, kun en times kørsel udenfor Athen, hvor du overnatter på et lokalt refugie. Du kan slappe af på den bilfri ø, Hydra, inden du til sidst har en overnatning i charmerende Nafplio.

Få information og fakta om Grækenland her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Grækenland her

Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropisk middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække. Athen kan besøges året rundt, men kan bedst anbefales udenfor de varmeste sommermåneder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Athen
Velkommen til Athen, antikkens hovedstad. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du kan finde dig til rette. Ankommer du tidligt, kan du nå en eftermiddagstur til Akropolis, og måske nyde solnedgangen herfra. Overnatning på centraltbeliggende 3* hotel i Athen
2. dag: Athen på egen hånd
Du kan nyde en gåtur langs den 3 km lange antikke promenade, der krydser gennem den gamle bydel. Nyd synet af de ældre mænd, der diskuterer verdenssituationen blandt søjlerester og falmede mosaikker, og slut af ved Thisio-området, hvor der er et stort udvalg af caféer og restauranter. Vi kan varmt anbefale et besøg på den gamle traditionsfyldte bar, Brettos, i Plaka - bydelen på bjergsiden af Akropolis med små, krogede, bilfri gader. Overnatning på centraltbeliggende 3* hotel i Athen(M)
3. dag: Mt. Parnitha
Efter morgenmad mødes du i dag med din chauffør, der kører dig til bjergene. Her kan du slappe af og nyde de smukke omgivelser, og naturligvis vandre en tur med din guide. Nationalparken byder på smukke fyrretræsskove og et varieret dyre- og fugleliv. Overnatning på enkelt refugie i bjergene (M)
4.dag: Videre til den bilfri ø, Hydra
Nyd en stille morgen inden turen går mod Hydra. Hydra er en hyggelig bilfri ø med små bugter og klart vand, der indbyder til en svømmetur. Den lokale transport rundt på øen foregår på heste, æsler og muldyr, og her er masser af muligheder for vandreture på egen hånd. Overnatning på 3* hotel (M)
5.-6. dag: Hydra på egen hånd
Nyd dagene på Hydra, enten på stranden, eller med at vandre på en af de gamle æselstier, hvor du kan se forladte klostre, små kirker og nyde de dejlige udsigter over havet. Spis en lækker græsk middag på en af byens hyggelige tavernaer. Overnatning på 3* hotel (M)
7.dag: Nafplio
I dag går turen tilbage til fastlandet med færge og videre med bil til den gamle hovedstad, Nafplio, som er en af Grækenlands fineste byer, der oser af charme og romantik. Nafplio ligger lige ved vandet nedenfor Palamidi-fortet, og byder på små, smalle gader, elegante gamle bygninger, ligesom her er utallige små, hyggelige tavernaer. Overnatning på 3* hotel (M)
8.dag: Hjemrejse
Du køres i dag i lufthavnen, så det passer med dit hjemrejsefly.

Overnatninger

2 overnatninger på centraltbeliggende 3* hotel i Athen
1 overnatning på primitivt refugie i bjergene - hvis privatværelse er udsolgt, indkvarteres du på flersengsværelse.
3 overnatninger på 3* hotel på Hydra
1 overnatning på 3* hotel i Nafplio

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutique- og luksushoteller på turen, bortset fra i bjergene, hvor der kun er ét overnatningssted.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Pakkeliste

 • Evt. guidebog
 • Mindre vandrerygsæk
 • Godt fodtøj

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Athen t/r (inkl. bagage)
 • 7 overnatninger ifølge program
 • Transfers og udflugter ifølge program
 • Alle færgebilletter
 • Guide i Parnitha
 • Tryghedsgaranti
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Hotelskat, der afregnes lokalt og ca. udgør 3 EUR/nat

Prisbemærkning

Ring til os for børnerabat

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top