8 dage
Ekskl. fly
Fra 9.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Trekket er en oplevelsesrig blanding af små landsbyer med rige kulturelle oplevelser og flotte bjergudsigter - blandt andet Ganesh Himal, Langtang, Annapurna og Manaslu. Det højeste punkt undervejs er i 4.100 meter, hvorfra der er en fantastisk udsigt til Ganesh Himal bjergkæden. Bjergkæden er opkaldt efter Ganesh, den sagnomspundne hinduistiske gud med elefanthoved.

Få information og fakta om Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Kathmandu - Sole Bazaar (700m)
Du kører med bus fra Kathmandu til Sole Bazaar (cirka. 6-7 timers kørsel) - en lille landsby, hvor du kan opleve en blandet og spændende kultur. Overnatningen er under stjernehimlen i dit telt ved flodbredden. (M, F, A)
2. dag: Sole Bazaar - Kispang (1.900m)
Du starter dagen tidligt i Sole Bazaar og påbegynder din vandretur. Via stejle stier, hvor du undervejs kommer forbi flere små bjerglandsbyer, ankommer du til Kispang, hvor du overnatter. Fra Kispang har du på klare dage udsigt over Himalayas bjerge, og du har mulighed for at gå på opdagelse i den lille landsby. (M, F, A) Trekkingtid: Cirka 5-6 timer.
3. dag: Kispang - Gonga (2.800m)
Dagens vandring går videre op af bjergskråninger og gennem rododendron-skove til Gonga. Ved Gonga overnatter du i den friske bjergluft omgivet af flotte skovområder. (M, F, A) Trekkingtid: Cirka 7 timer.
4. dag: Gonga - Rupchet (3.800m)
Dagens rute består af en stejl stigning op igennem skovområder til Rupchet. Du slår lejr i et alpint område, hvor du kan nyde en flot udsigt over Langtang bjergkæden. (M, F, A) Trekkingtid: Cirka 5 timer.
5. dag: Rupchet – Singla Top (4.100m) – Thulo Chour (2.300m)
På femte vandredag når du hovedmålet for din trekkingtur. Det går stejlt opad i cirka to timer, til du når Singla Top i 4.100 meters højde. Herfra er der en fantastisk bjergudsigt over Himalayas tinder. Du kan blandt andet se Ganesh Himal (7.406m), Langtang (7.300m) og Manaslu (8.163m). Du har 30-45 minutter til at nyde den fantastiske panoramaudsigt over bjergene, inden du returnerer til Rupchet, hvor morgenmaden venter. Herfra forsættes nedstigningen via Gonga til Thulo Chour, hvor du sover for natten. (M, F, A) Trekkingtid: Cirka 8-9 timer.
6. dag: Thulo Chour - Salme (1.700m)
I dag forsætter den gradvise nedstigning igennem flotte skovområder og landterrasser til byen Salme. (M, F, A) Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.
7. dag: Salme - Deurali (1.300m)
Dagens vandring fører dig gennem op- og nedstigninger – gennem skovområder og landsbyer – til den større landsby Deurali. Byens beboere er af Tamangfolket, som er en af Himalayas store stammegrupper. I byen kan du blandt andet vælge at besøge det lokale buddhistiske kloster. (M, F, A) Trekkingtid: Cirka 5-6 timer.
8. dag: Deurali - Kathmandu
Med bus fra Deurali køres der ad sceniske veje tilbage til Kathmandu (transporttid på cirka 6 timer). Du siger på gensyn til Himalayas bjerge og returner til landets hovedstad.

Overnatninger

Du overnatter i telt på hele trekket.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at man kun kan have 1 taske med per 2-3 deltagere på grund af det antal bærerer, som assisterer på trekket. Det er muligt, mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Turen kan ikke anbefales til børn under 12 år.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Dette trek kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

På trekket rejser du individuelt eller i små grupper med maksimum 8 personer. Du kan mod merpris sikre dig at turen bliver arrangeret som privattur. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.

September - november og marts - april

Pakkeliste

 • Rygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Trekkingstøvler
 • Badetøj og let håndklæde
 • Toiletsager
 • Gode sandaler
 • Let regnfrakke
 • Let lommelygte/pandelygte
 • Solbriller, solcreme og myggebalsam
 • Medicin
 • Fotoudstyr
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske og lommekniv
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Lokal transport til trekkingturens startsted
 • Trekkingtilladelse
 • Fuld forplejning inkl. kogt vand som drikkevand
 • Overnatninger i telt
 • Bærer (1 som kan have 1 rygsæk pr. 2-3 personer)
 • Engelsktalende guide
 • Prisen inkluderer lån af udstyr som telte, liggeunderlag, vandflaske, dunjakke og sovepose. Du er velkommen til at medbringe dit eget personlige udstyr.
 • Prisen inkluderer desuden overnatninger, måltider og forsikringer til guide og bærere.

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejseforsikring
 • Eget trekkingtøj, trekkingstøvler og sovepose
 • Personligt trekkingudstyr; f.eks pandelygte, batterier, ekstra pærer, handsker og gamacher Uforudsete udgifter
 • Drikkepenge til guide og bærere

Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Der kan mod merpris opgraderes fra lokaltransport til jeeptransport mellem Kathmandu og trekking start og stoppunkter. Tilkøb af dette vil give en mere komfortabel transport sammen spare tid i transport. Spørg din rejsekonsulent for nærmere detaljer.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx forår og efterår) er normalvis højere end denne pris.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top