15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Salvador de Bahia, som er en by, der rummer en masse spændende historie. Det var her, slaverne fra Afrika blev bragt til for at arbejde i sukkerplantagerne, og byen emmer i dag stadig af den afrikanske kultur. Byen er fuld af liv, musik, sang og dans, som vil følge dig overalt, hvor du går.
Fra Salvador går turen videre til nationalparken Chapada Diamantina, hvor du skal trekke i den smukke natur, opleve enorme grotter, svømme i smaragdblå kilder og vandfald samt besøge hyggelige små landsbyer.
Praia do Forte er næste stop på rejsen, som er en lille charmerende fiskerlandsby. Her kan du nyde stemningen i gaderne med små fiskerhuse og farverige kirker, snorkle blandt farverige fisk, dase ved stranden samt opleve havskildpadder og hvaler (sæsonbestemt).
Den næste store oplevelse venter i det nordlige Pantanal, ét af de bedste områder i Sydamerika til at spotte vilde dyr. Her bor du på en charmerende farm midt i det enorme sumpområde. Du får mulighed for at opleve områdets natur og vilde dyr fra hesteryg eller på en safari i kano.
Fra Pantanal går turen tilbage til Danmark med rygsækken fuld af oplevelser og indtryk. Det er muligt at forlænge rejsen og gøre stop ved f.eks. Iguazú, Amazonas og Rio de Janeiro.

Vi har inkluderet al transport, ture inkl. engelsktalende guide og overnatninger på charmerende pousdaer, lodges og hoteller.

Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. I den nordlige del af Brasilien er der tropisk klima med høje temperaturer året rundt og regntid i perioden fra januar til maj. For Pantanal er regntiden fra januar til marts. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Salvador, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Salvador
Ved ankomst til Salvador vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til din pousada ikke langt fra den historiske bydel kaldet Pelourinho. Bydelen er kendt for sin portugisiske koloniarkitektur med masser af historiske monumenter og velbevarede kirker. Derfor er bydelen i dag en del af UNESCO’s verdenskulturarv. Størstedelen af befolkningen i delstaten Bahia nedstammer fra slaverne, der i sin tid blev sejlet tværs over Atlanten for at arbejde på plantager. Det har resulteret i en fusion af afro-brasiliansk kultur og dannelse af Candomblé-religionen, som udøves i form af voodoo og slavedansen capoeira.
3. dag: På opdagelse i Salvador
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske Salvador. Besøg det autentiske marked Sao Joaquim, trav ad de brostensbelagte gader i Pelourinho, få et indblik i slavehandlen og byens historie på Museo Afro-Brasileiro, smag på de afrikansk inspirerede egnsretter og oplev capoeira ved byens største marked Mercado Modelo. Det er muligt at tilkøbe en guidet byrundtur. (M)
4. dag: Salvador til Lençóis (Chapada Dimantina)
I dag bliver du hentet og kørt til busstationen i Salvador. Her skal du videre med bus til byen Lençóis, hvor du igen indlogeres på en hyggelig pousada. Lençóis er en hyggelig by ved Chapada Diamantina National Park, en nationalpark som kan sammenlignes med Grand Canyon i USA. Det er en blanding af høje bjerge, floder, vandfald, grotter og fantastisk natur, som du har muligheden for at nyde og opleve de næste par dage på dagsture. (M)
5. dag: På eventyr til Iraquaras grotter og huler
Efter morgenmaden bliver du hentet af din lokale guide, som tager dig på dagstur til Iraquara. Her besøger du de mange grotter og huler, der findes omkring byen. Du starter med et besøg i Pratinha Cave, en enorm kalkstensgrotte, hvor du kan snorkle i en krystalklar ferskvandskilde. Herfra tager du videre til endnu en smuk kalkstensgrotte, Lapa Doce Cave, hvis kendetegn er sine enorme søjler, stalaktitter og klippeformationer. Frokosten nydes på en lokal restaurant, inden du trekker til Morro do Pai Inácio Mountain, hvor der fra toppen venter dig en fantastisk udsigt over Chapada Dimantina. Nyd solnedgangen fra toppen inden turen går tilbage til Lençóis. (M,F)
6. dag: Trekkingtur til Cachoeira da Fumaça, Brasiliens højeste vandfald
Du bliver hentet om morgenen af din lokale guide og kørt til Capão dalen, hvorfra du trekker seks kilometer til toppen af Cachoeira da Fumaça, som er Brasiliens højeste vandfald med et fald på 340 meter. Du har god tid til at nyde udsigten, inden du begiver dig tilbage til Lençóis. (M,F)
7. dag: Chapada Diamantina og Vale do Capão
Dagen byder på besøg til de to imponerende kalkstengrotter Poço Encantado og Poço Azul. I Poço Azul kan du leje snorkeludstyr og nyde en svømmetur i det krystalklare vand med sigt op til 60 meter. Efter en svømmetur nyder du en traditionel frokost, inden turen går tilbage til Lençóis. (M,F)
8. dag: Fra Salvador til Praia do Forte
I dag går turen tilbage til Salvador busstation, hvorefter du bliver kørt videre til dit hotel i Praia do Forte. (M)
9-10. dag: På opdagelse i Praia do Forte
Du har to dage på egen hånd i Praia do Forte, som er en hyggelig fiskerby med små brostensbelagte gader, smukke kirker og små fiskerhuse. Gå en tur på byens smukke strande eller tag en svømmetur i havet med din snorkelmaske og oplev de mange farverige fisk og måske en havskildpadde. I byen finder du også havskildpadde-projektet TAMAR, et projekt der startede for at gøre de lokale opmærksomme på at redde havskildpadder, som hvert år udklækker deres æg på strandene ved Praia do i januar og februar. Her kan du komme helt tæt på og lære om de fascinerende havdyr. Fra juli til november kan du tage på hvalsafari ud for Praia do Forte. Her kan du opleve de fantastiske pukkelhvaler, som kommer hertil for at kælve og pleje de nyfødte unger. (M)
11. dag: Praia do Forte til Pantanal Norte
Du bliver hentet tidligt om morgenen og bliver kørt til lufthavnen i Salvador, hvor du efterfølgende flyver til Cuiaba. Her bliver du afhentet og kørt igennem Brasiliens savanne til Poconé. Fra Poconé går turen ad grusvej og mere end 127 træbroer igennem Transpantaneira Park til din Eco Lodge dybt inde i Pantanal.(M)
12-13. dag: Blandt vilde dyr i Pantanal
Efter en god nats søvn er det blevet tid til rigtigt at udforske Pantanal, verdens største vådområde, som strækker sig i uendelige vidder fra det sydlige Brasilien og langt ind i Bolivia og Paraguay. I Pantanal er der mulighed for at se en stor variation af Brasiliens rige dyreliv såsom kaimaner, hjorte, flodsvin, myreslugere, og hvis du er heldig, de brasilianske jaguarer. (M,F,A) De næste dage vil der være forskellige aktiviteter, hvor I skal opleve Pantanals forundelige dyre- og planteliv. Det vil blandt andet være: kanotur på floden, observation af kaimanerne, ridetur på hesteryg (som er den typiske transportform her i regionen), trekking-safari og selvfølgelig nyde de smukke solnedgange over det imponerende vådområde, m.m.
14. dag. Afrejse fra Brasilien
I dag bliver du hentet fra dit eco lodge og kørt til lufthavnen i Cuiaba, hvor turen går hjem mod Danmark. Det vil være muligt at forlænge dit ophold i Brasilien og gøre stop i Iguazú, Amazonas og Rio de Janeiro. (M)
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter 15 dages fantastisk rundrejse i det nordlige Brasilien.

Overnatninger

2 overnatninger på Pousada do Pilar i Salvador
4 overnatninger på Pousada Tatu do Bem i Lençóis (Chapada Dimantina)
3 overnatning på Porto Zarpa i Praia do Forte
3 overnatninger på Aymara Lodge udenfor Poconé i Pantanal

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Dagsture fra Lençóis og udflugterne i Pantanal foregår i mindre grupper.

Maj - januar

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Salvador / Salvador - Cuiaba / Cuiaba - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Busbilletter ifølge program
 • Dagstur til Iraquaras grotter og huler med engelsktalende guide
 • Trekkingtur til Cachoeira da Fumaça med engelsktalende guide
 • Dagstur til Chapada Diamantina og Vale do Capão med engelsktalende guide
 • 4 dages ophold på Eco Lodge i Pantanal inkl. ture og oplevelser samt med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top