4 dage
Ekskl. fly
Fra 3.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Der er ingen let vej ind til The Lost City Teyuna. Men det er faktisk det, der gør trekket til et rigtigt eventyr!

Dybt inde i Sierra Nevada de Santa Marta bjergene ligger ruinerne fra en af de største præ-colombianske bosættelser. Man mener at området har været beboet fra det 7. århundrede af, men de ruiner du møder i dag er fra det 11-14. århundrede. Disse var beboet af Tayrona-folket.

Da spanierne kom til landet i 1499, bekæmpede de Tayrona-folket og byen forsvandt sammen med befolkningen. Først i 1970’erne fandt grav-røvere frem til den skjulte by og der gik ikke lang tid før rygtet gik og der blev kamp om skattene. I 1976 sendte regeringen styrker ind og overtog området, så det kunne blive udgraveret af rigtige arkæologer og de sidste skatte kunne komme på landets museer.

Oplev historiens vingesus, når du i bedste Indiana Jones-stil trekker gennem svært fremkommelig regnskov, hvor der skal krydses både floder og stejle passager. Det bliver hårdt arbejde med sved og tårer, men vi lover dig at du bliver belønnet når du bestiger de 1.200 stejle trin op til ruinerne af The Lost City.

Få information og fakta om Colombia her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Colombia her

Bedste rejseperiode

The Lost City kan besøges hele året rundt. Bemærk dog at trekket i højsæsonen fra december til februar er meget populært, og du vil møde mange andre rejsende i denne periode.
I regntiden fra april til november kan stierne være glatte og svært fremkommelige.
Forvent dog altid lidt regnvejr på trekket, uanset hvilke årstid du vælger.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Santa Marta – Mamey – Trekking start – Camp 1
Du bliver hentet på dit hostel/hotel og kørt med 4WD ad snoede og bumpede veje til den lille by Mamey. Turen dertil tager ca. tre timer. Efter frokost begiver vi os i samlet gruppe ind i junglen i bedste Indiana Jones-stil. Der skal krydses floder og kravles på stejle passager, og du skal være forberedt på at blive beskidt og udfordret, men også belønnet. Den første dag trekker vi tre-fire timer og bevæger os 520 højdemeter. Der er snackpauser undervejs, så I kan få ekstra energi til den hårde vandretur ad Tayronafolkets gamle stier. Ved ankomst til campen er der tid til afslapning inden velfortjent aftensmad i stearinlysets skær. De camps vi overnatter i er primitive med fælles toiletfaciliteter. Der er plads til ca. 50 personer, så flere trekkinggrupper mødes her for natten. Der overnattes i køjesenge eller hængekøjer med myggenet. Om natten falder temperaturen til mellem 18-22 grader. (F,A) Trekkingtid: ca. 3-4 timer
2. dag: Camp 1 – Trekking – Camp 3
Denne dag er den mest krævende på turen og Buritaca floden skal krydses hele ni gange på dagens trek. Undervejs kommer vi forbi små lokale samfund. The Lost City Teyuna er meget hellig for de lokale, så husk at respektere deres fortid, skikke og traditioner. Spørg altid inden du tager et billede og husk at tage alt affald med dig ud af junglen igen. Frokosten nydes undervejs og der bliver også sørget for frugtsnacks, men det er en god ide selv at medbringe lidt ekstra chokoladebarer og energisnacks. Det er en stor oplevelse at sove i junglen og magisk at ligge og lytte til junglens dyr og insekter som kommer til live om natten. I aften bliver det ikke svært at falde i søvn efter dagens hårde trek. (M,F,A) Trekkingtid: ca. 8 timer
3. dag: Camp 3 – Ankomst til The Lost City – Camp 2
Dagen starter tidligt med en opstigning på 660 højdemeter. Denne sidste del af turen foregår ad 1.200 stejle trin til indgangen af The Lost City. I bliver belønnet for jeres indsats, når I står på toppen af byen og kan skue ud over den tætte jungle og det kuperede terræn. Det er et magisk sted og I har tre til fire timer heroppe til at gå på opdagelse i ruinerne og høre om stedets spændende historie. Efter frokost starter nedstigningen samme vej som I kom op, gennem junglen mod campen hvor der overnattes. (M,F,A) Trekkingtid: ca. 7-8 timer
4. dag: Camp 2 – Trekking til Mamey – Santa Marta
Efter morgenmaden fortsætter vi til fods ud af junglen mod den lille by Mamey. Her står vores 4WD klar til at køre os det sidste stykke tilbage til Santa Marta, hvor turen slutter. (M,F) Trekkingtid: ca. 7-8 timer

Overnatninger

3 overnatninger med primitiv camping i hængekøjer eller køjesenge med myggenet

Bemærkninger

Trekkingturen til The Lost City er moderat til hård i sværhedsgrad og kræver en god fysik.

Du skal selv bære din bagage på turen, så pak en lille rygsæk til turen, og lad overskydende bagage blive tilbage på dit hostel/hotel i Santa Marta. Hvis du slutter din tur et andet sted end Santa Marta kan du stille din overskydende bagage på den første restaurant, hvor i spiser frokost på den første og sidste dag på trekket.

Turen kan forlænges med en dag, så det bliver et fem dages trek, og der ikke skal vandres helt så langt hver dag. Forhør dig om pris og muligheder hos din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag.

Gruppestørrelse

Op til 20 personer. Bemærk at du vil møde flere trekkinggrupper i de camps, hvor der overnattes undervejs.

November - marts

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Sovepose eller lagenpose (på trekket til Lost City er der tæpper du kan låne om natten)
 • Vandflaske
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • 4-dages Lost City trek inkl. overnatninger, måltider samt lokal guide, hvis engelskkundskaber er sparsomme. Mod tillæg er det muligt at få en engelsk oversætter med på turen

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top