2 dage
Ekskl. fly
Fra 1.575,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med udgangspunkt i Chiang Mai går denne tur ud på landet. Du får oplevet en typisk landsby, får en smag på hvordan det er at bo her og er med til at lave mad og dele livshistorier med de lokale. Du trekker i de omkringliggende skove og marker, langt fra de områder turister normalt besøger.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Området omkring Chiang Mai kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt er i perioden november-februar, hvor temperaturen er behagelig omkring 20-25 grader, og perioden er den tørreste på året. Fra marts-maj kan det blive op til 39 grader, og regntiden varer fra juni-oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Fra Chiang Mai til Mae Kampong
Der er afgang mod Mae Kampong Village, hvor du kører et par timer gennem det maleriske landskab i Chiang Mai. Landsbyen ligger skjult 1.300 meter over havets overflade og har et køligt klima hele året rundt. Undervejs gøres der et stop ved et lokalt marked for at vælge ingredienser til dagens middag. Fortsæt til Mae Kampong og bliv mødt af landsbyboere ved ankomsten. Tag derefter en gåtur gennem det fælles skovområde, forbi te- og kaffemarkeder, og nå frem til et forfriskende vandfald. Vend tilbage til landsbyen til en simpel frokost, som er tilberedt af landsbyens værter, og slap af med en traditionel thailandsk massage. Når aftenen nærmer sig, kan du hjælpe værtsfamilien med at forberede maden under en unik kulturel udveksling over middagen. Du overnatter i en rustik landsby med træhuse beliggende midt i det Nordthailands landskab. Du sover på en simpel madras i soveværelset og med fælles badeværelsesfaciliteter. Dette er mere som at bo hos en ven end på et hotel, og servicen afspejler dette, en virkelig fjern, unik og autentisk Nordthailandsk oplevelse. Overnatning i Mae Kampong i homestay (F,A)
2. dag : Mae Kampong og retur til Chiang Mai
En varm morgenmad vil blive serveret af dine værter, mens morgentågen bliver drevet væk fra dalen af den kølige bjergvind. Tag en gåtur rundt i landsbyen for at se forarbejdningen af fermenterede teblade og nogle produkter, der er håndlavede i landsbyen. Efter en sidste kop lokal kaffe, går turen tilbage mod Chiang Mai med stop ved San Kamphaengs varme kilder, et populært rekreativt område for de lokale thaier. Vandet har en temperatur på over 100ºC, og der er endda forsøgt at udnytte denne energikilde. (M)

Overnatninger

1 overnatning i homestay

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - Februar

Pakkeliste

 • Varm trøje/fleece til aftenerne i december-februar
 • Luftigt tøj med lange ærmer og ben til om aftenen (myg)
 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Evt. ørepropper (i landsbyerne kan der være mange høns og hunde, som kan larme om natten)

Prisen er inklusiv

 • Transport, overnatning og måltider der er nævnt i beskrivelsen

Prisen er eksklusiv

 • Afbestillings og rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top