16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
FRA 6.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev de fascinerende landskaber og kulturer i det vestlige Canada. På dette kør-selv rejseforslag kommer du omkring fantastiske byer som Vancouver og Victoria, imponerende nationalparker i Banff, Jasper og Yoho National Park. Fra Rocky Mountains sættes kursen mod Clearwater og Wells Gray Provincial Park, som er kendt for sine smukke vandfald og fantastiske dyreliv. Næste stop er Harrisons Hot Springs, hvor du kan hvile de trætte fødder i områdets varme kilder efter de mange fantastiske vandreture i nationalparkerne. Herefter venter dig rå kyststrækning, små hyggelige lokalsamfund og masser af kultur på Vancouver Island, inden turen går hjem til Danmark.

Vi har i dette rejseforslag specialudvalgt de bedste overnatningssteder, hvor der er fokuseret på placering, standard og service. Det er muligt både at opgradere eller nedgradere hotelstandarden på rejsen.

Jysk Rejsebureau kan hjælpe med rådgivning og tilkøb af ture og oplevelser i Canada. Vi anbefaler bl.a. bjørne- og hvalsafari, rideture, rafting, vinsmagning, cykelture, heli hiking, guidede trekkingture, riverrafting og meget mere.

Få information og fakta om Canada her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Canada her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det vestlige Canada er fra maj til midt oktober. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Calgary/Banff (130 km)
Afgang fra Danmark mod Calgary med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i Banff. I receptionen ligger materiale og information for din kør-selv ferie i Bristish Columbia og Alberta. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Banff og de omkringliggende områder.
2. dag: På opdagelse i Banff N.P.
Dagen er på egen hånd i fantastiske Banff nationalpark. Tag på vandretur ved Lake Louise, hvor der findes ruter af forskellige varighed og længde. Er du frisk på en længere vandretur, så kan Jysk Rejsebureau anbefale Beehive trekket, hvor du kan gøre stop undervejs ved en café i bjergene, hvor du kan tanke nye kræfter med en kop varm kakao. Ved Moraine Lake kan du leje en kano og sejle i den smukke gletsjersø omgivet af sneklædte bjerge. Det er også muligt, at udforske den fantastiske natur på en ridetur på hesteryg med guide i den canadiske vildmark.
3. dag: Banff N.P. til Jasper N.P. (285 km)
Du kører i dag mod Banff via den spektakulære Icefields Parkway. Du skal have god tid, da der er masser af udsigtspunkter og gode vandreture undervejs. Vi foreslår, at du lægger vejen forbi Peyto Lake og tager en Ice Explorer tur til Columbia Icefield. Det er også muligt at tilkøbe en overnatning i Yoho Nationalpark, hvor du kan bo på fantastiske Emerald Lodge, som betyder at du bryder den smukke køretur langs Icefields Parkway op i to etaper.
4. dag: På eventyr i Jasper National Park
Der er masser at opleve i Jasper National Park udover det, du oplevede dagen før. Tag på en sejltur på fantastiske Maligne Lake til Spirit Island eller oplev det kolde gys på en riverraftingtur. Det er også muligt at tage en dukkert i en af bjergsøerne eller tage på en wildlife safari, hvor du kan spotte vilde bjørne, ulve, elge, ørne, m.fl.
5. dag: Jasper N.P. til Wells Gray Provincial Park (340 km)
I dag forlader du roen og stilheden i smukke Jasper National Park for at køre mod Wells Gray Provincial Park. På ruten vil du bl.a. komme forbi Mount Robson, som er det højeste udkigspunkt i de canadiske bjerge. I Wells Gray Provencial Park finder du masser af aktiviteter, bl.a. vandreture, ridetur på hesteryg, riverrafting, sejle kano eller tage på en bjørnetur.
6. dag: Wells Gray Provincial Park til Kamloops (158 km)
Turen til smukke Lac Le Jeune går via Yellowhead Highway. Gå ikke glip af et besøg hos Clearwater's Yellowhead Museum, hvor du kan lære mere om områdets historie. Ved Kamloops er der mulighed for at tage på vinsmagning på en af områdets mange vingårde. (M)
7. dag: Kamloops til Harrison Hot Springs (311 km)
I dag går rejsen videre af Gold Rush trail, som var vejen de tidlige guldgravere og pionere rejste ad, for at gøre stop i de omkringliggende byer. Du ender i byen Harrison Hot Springs, som i mere end et århundrede har været et udflugtsmål for lokale canadiere grundet sine varme kilder. Her har du rig mulighed for at slappe af og hvile benene efter de mange vandreture i Rocky Mountains. Hungrer du efter aktive oplevelser og er benene friske, så anbefaler Jysk Rejsebureau at du lejer en cykel, så du på egen hånd kan udforske den smukke natur omkring byen. Hvert år i begyndelsen af september er byen også vært for verdensmesterskaberne i sandskulpturer.
8. dag: Harrison Hot Springs til Tofino (413 km)
I dag går turen til Tofino, som er en hyggelig surferby beliggende på vestkysten af Vancouver Island. Der er inkluderet færgebillet til Vancouver Island. Turen går over øen, hvor du kan gøre stop ved Cathedral Grove og tage på en vandreture blandt de enorme træer og den mosbelagte skovbund. Velankommet til Tofino tjekker du ind på dit hotel og kan efterfølgende strække ben på en gåtur i byens hyggelige gader med gallerier, mikrobryggerier, restauranter og caféer.
9-10. dag: Afslapning og eventyr i Tofino
Du har to hele dage på egen hånd til at udforske byen og den fantastiske natur omkring den. Lej et surfbræt og kast dig i bølgerne eller snør vandrestøvlerne og tag på opdagelse i Pacific Rim National Park. Området omkring byen byder på vildmark og et meget varieret dyreliv. Her kan du bl.a. opleve bjørne, sæler og hvaler på en bådtur.
11. dag: Tofino til Victoria (316 km)
I dag går turen tilbage til østkysten på Vancouver Island, hvor du bl.a. kan gøre stop ved Horne Lake Caves. Du kan tage dig en svømmetur i én af de mange søer eller tage på en vandretur i de store skovområder. Derefter går turen via Nanaimo og Chemainus til Victoria via Malahat Drive.
12. dag: På opdagelse i Victoria
Du har dagen til at udforske British Columbias elegante hovedstad. Vi anbefaler et besøg i Beacon Hill Park og ”The Art Gallery of Greater Victoria”. Nyd en kop te på Fairmont Empress Hotel og besøg de berømte Butchart-haver. Du kan også bare slappe af i byen og se de små vandflyvere lande og lette lige uden for den lille centrale havn. Fra Victoria er det også muligt at komme på hvalsafari i Juan de Fuca-strædet eller tage en vandflyver for at se Vancouver Island fra luften.
13. dag: Victoria til Vancouver (70 km)
I dag går turen med færge til Vancouver fra Victoria. I Vancouver bymidte afleverer du din lejebil og tager derefter til dit hotel, der ligger centralt i byen.
14. dag: På opdagelse i Vancouver
Dagen er fri til at gå på opdagelse i Vancouver og de omkringliggende områder. Vancouver by er bygget op af flere byer eller bydele med hver deres unikke charme, der tilsammen gør Vancouver helt speciel. Her er et par forslag til seværdigheder i byen: Stanley Park, MacMillan Planetarium, Chinatown, Gastown, Granville Island, Capilano Suspension Bro, Grouse Mountain. Det er nemt at leje en cykel, så du kan komme nemt omkring til byens mange seværdigheder.
15. dag: Afrejse fra Vancouver
Nyd den sidste morgen i Vancouver, før du tager en taxa eller shuttle mod Vancouvers internationale lufthavn. Efter to fantastiske uger i det vestlige Canada går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.
16. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på Banff Inn i Banff
2 overnatninger på Marmot Lodge i Jasper
1 overnatning på Helmcken Falls Lodge ved Clearwater
1 overnatning på Doubletree By Hilton Hotel i Kamloops
1 overnatning på Harrison Hot Springs Resort & Suites i Harrison Hot Springs
3 overnatninger på Tofino Resort & Marina i Tofino
2 overnatninger på Chateau Hotel & Suites i Victoria
2 overnatninger på Holiday Inn Vancouver Centre i Vancouver

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra moteller til boutiquehoteller og ranchophold.

Bemærkninger

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes de fleste dage af ugen, med undtagelse af enkelte datoer i højsæsonen fra juli til september.

Maj - September

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Calgary // Vancouver - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Billeje mellem Calgary og Vancouver inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 500 CAD - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Kørselsvejledning
 • Færgebilletter ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Envejsleje på billeje på cirka 100 CAD + lokal skat
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Visum

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top