Søg
Søg
I det vestlige Canada kan du opleve masser af vilde dyr i naturen, bl.a. grizzly- og brunbjørne
På hvalsafari på Vancouver Island kan du bl.a. opleve pukkelhvaler og spækhuggere
Udsigten fra Big Beehive Viewpoint i Banff National Park
Oplev de enorme Douglas grantræer i Cathedral Grove på Vancouver Island
Det imponerende vandfald Helmcken Falls i Wells Gray Provincial Park
I Canada finder du et varrieret dyreliv. For bedst, og sikrest, at opleve bjørne anbefaler Jysk Rejsebureau, at du tager på en wildlife tour med en guide
Oplev den rå natur fra en havkajak i Pacific Rim National Park ved Tofino på Vancouver Island
Nyd roen og den fantastiske natur ved Maligne Lake i Jasper National Park
Tag med
Se de smukke totempæle og lær om de lokale indianerstammer levede i den Canadiske natur i f.eks. Prince Rupert og flere steder på Vancouver Island
I Banff-, Jasper- og Yoho National Park finder du masser af varriede vandreruter
I Banff-, Jasper- og Yoho National Park finder du masser af varriede vandreruter
På hvalsafari på Vancouver Island kan du bl.a. opleve pukkelhvaler og spækhuggere
Det er ikke kun mennesker der der nyder den smukke natur ved Moraine Lake
På hvalsafari på Vancouver Island kan du bl.a. opleve pukkelhvaler og spækhuggere
Slå et smut forbi Emerald Lake i Yoho Nationalpark og tag på opdagelse i kano
Udsigten over Lake Peyto i Banff National Park
Pacific Rim National Park
Hval, Vancouver Island, Canada
Jasper, Gletcher, Canada
Jasper, Gletcher, Canada
Vancouver, Canada
Jasper, Gletcher, Canada
The Empress, Victoria, Vancouver
SPAR 1.000,-

Det bedste af Vestcanada

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 17.495,-
Børnepris fra

DKK 4.995,-

Før: 5.995,-
Varighed: 16 dage

Dette rejseforslag tager dig til de smukkeste steder i det vestlige Canada. Vi har optimeret ruten så du får mere tid til at opleve den storslåede natur og variede dyreliv i nationalparkerne Banff, Yoho og Jasper samt fantastiske Vancouver Island.

Oplev de fascinerende landskaber og kulturer i det vestlige Canada. På dette kør-selv rejseforslag kommer du omkring fantastiske byer som Vancouver og Victoria, imponerende nationalparker i Banff, Jasper og Yoho National Park. Herefter venter dig rå kyststrækning, små hyggelige lokalsamfund og masser af kultur på Vancouver Island, inden turen går hjem til Danmark.

Vi har i dette rejseforslag specialudvalgt de bedste overnatningssteder, hvor der er fokuseret på placering, standard og service.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

Start maj til slut september.

Klimamæssigt findes der store variationer i Canada. På prærien kan det være op til +35 grader om sommeren og ned til -25 grader om vinteren.

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Tager du af sted for at stå på ski, er vinterhalvåret fra især november til marts ideelt.

Oplev den rå natur fra en havkajak i Pacific Rim National Park ved Tofino på Vancouver Island

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Calgary/Banff (130 km)
Afgang fra Danmark mod Calgary med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i Banff. I receptionen ligger materiale og information for din kør-selv ferie i Bristish Columbia og Alberta. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Banff og de omkringliggende områder.

2. dag: Banff Nartional Park
I dag går turen til Banff National Park, hvor du kan udforske de mange smukke gletsjersøer og bjerge. Her er mulighed for at vandre, cykle og sejle kajak.

3. dag: Banff National Park - Jasper National Park (285 km)
Du kører i dag mod Banff via den spektakulære Icefields Parkway. Du skal have god tid, da der er masser af udsigtspunkter og gode vandreture undervejs. Vi foreslår, at du lægger vejen forbi Peyto Lake og tager en Ice Explorer tur til Columbia Icefield. Desuden er Lake Louis og Moraine Lake også et stop værd med det turkis klare vand og hængende gletschere.

4. dag: Jasper National Park - Wells Grey Provincial Park (340 km)
I dag forlader du roen og stilheden i smukke Jasper National Park for at køre mod Wells Grey Provincial Park. På ruten vil du bl.a. komme forbi Mount Robson, som er det højeste udkigspunkt i de canadiske bjerge. I Wells Grey Provencial Park finder du masser af aktiviteter, bl.a. vandreture, rideture, riverrafting eller mulighed for at sejle kano. Der er også gode muligheder for at spotte bjørne i området.

5. dag: Wells Grey Provincial Park - Lac Le Jeune (166 km)
Turen til smukke Lac Le Jeune går via Yellowhead Highway. Gå ikke glip af et besøg hos Clearwater's Yellowhead Museum, hvor du kan lære mere om områdets historie. Ved Lac Le Jeune er der mulighed for at fiske, vandre eller sejle kano.

6. dag: Lac Le Jeune - Whistler (318 km)
I dag går rejsen videre af Gold Rush trail, som var vejen de tidlige guldgravere og pionere rejste ad, for at gøre stop i de omkringliggende byer. Du ender i byen Whistler, der er mest kendt som en vinterdestination, men som om sommeren byder på masser af adrenalinsport.

7. dag: Whistler
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske det naturskønne område omkring Whistler. Der findes masser af fantastiske vandre- og cykelruter. Whistler er også et mekka for adventure sport som rafting, canoeing, ziplining, mountainbiking og meget mere.

8. dag: Whistler - Campbell River (313 km)
På turen til Campbell River kan du lave stop ved det 335 meter høje Shannon Falls og udforske de dramatiske kløfter i Garibaldi Provincial Park inden du tager færgen fra Horseshoe Bay til Nanaimo på Vancouver Island. Campbell River er en hyggelig by omgivet af bjerge, skove og en smuk kyststrækning. Her kan du tage på vandreture ved Elk Falls og Strathcona Park. Du kan også tage på bjørne- og hvalsafari eller snorkle med vilde laks.

9. dag: Campbell River - Tofino (270 km)
I dag går turen til Tofino som er en hyggelig surfer-by beliggende på vestkysten af Vancouver Island. Her findes masser af hyggelige gader med gallerier og caféer. Området omkring byen byder på vildmark og et meget varrieret dyreliv. Her kan du bl.a. opleve bjørne, sæler og hvaler.

10. dag: Tofino
Du har hele dagen på egen hånd. Lej et surfbræt og kast dig i bølgerne eller snør vandrestøvlerne og tag på opdagelse i Pacific Rim National Park.

11. dag: Tofino - Victoria (316 km)
I dag går turen tilbage til østkysten på Vancouver Island via Horne Lake Caves og Cathedral Grove. Du kan tage dig en svømmetur i én af de mange søer eller tage en vandretur i de store skovområder. Derefter går turen via Nanaimo og Chemainus til Victoria via Malahat Drive.

12. dag: På opdagelse i Victoria
Du har dagen til at udforske British Columbias elegante hovedstad. Vi anbefaler et besøg i Beacon Hill Park og ”The Art Gallery of greater Victoria”. Nyd en kop te på Fairmont Empress Hotel og besøg de berømte Butchart haver. Du kan også bare slappe af i byen og se de små vandflyvere lande og lette lige uden for den lille centrale havn. Fra Victoria er det også muligt at komme på hvalsafari i Juan de Fuca-strædet eller tage en vandflyver for at se Vancouver Island fra luften.

13. dag: Victoria - Vancouver (70 km)
I dag går turen med færge til Vancouver fra Victoria. Vancouver by er bygget op af flere byer eller bydele med hver deres unikke charme, der tilsammen gør Vancouver helt speciel. Her er et par forslag til seværdigheder i byen: Stanley Park, MacMillan Planetarium, Chinatown, Gastown, Granville Island, Capilano Suspension Bro, Grouse Mountain.

14. dag: På opdagelse i Vancouver
Du har hele dagen på egen hånd i Vancouver.

15. dag: Afrejse fra Vancouver
Nyd den sidste morgen i Vancouver, før du kører mod Vancouvers internationale lufthavn. Efter 2 uger i det vestlige Canada går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

16. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet

Overnatning:
14 overnatninger på specialudvalgte hoteller

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes og afleveres i lufthavnen.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 17.495,-
Børnepris fra

DKK 4.995,-

Før: 5.995,-

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Calgary // Vancouver - Danmark
 • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
 • Kørselsvejledning
 • 14 overnatninger i dobbeltværelse på specialudvalgte hoteller
 • Færgebilletter

Prisen er eksklusiv

 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Envejsleje (udgør cirka CAD 120,- som betales lokalt)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: