4 dage
Ekskl. fly
Fra 3.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Højt oppe i den vestlige Shan Stat ligger byen Kalaw – en gammel såkaldt ”hill station” som briterne trak sig tilbage til under kolonitiden, når det blev for varmt at opholde sig i byerne. Atmosfæren i Kalaw er afslappet, udsigten smuk, området naturskønt, klimaet forfriskende og mange af de oprindelige bygninger fra kolonitiden står stadig.
Byen er også kendt som Myanmars trekking mekka. Uanset om du er til en kort vandretur eller de lidt længere trek - som denne tur - til Inle Lake, tilbyder Kalaw en bred vifte af muligheder for udforskning. Der er rig mulighed for at opleve både arkitektur, natur og kultur. Og du kommer helt tæt på munkenes nøjsomme liv i de små bjergklostre og bliver vidne til dagligdagslivet hos de lokale minoriteter.

Dette er en trekkingtur, som de fleste kan være med på. De frodige bakker i den spektakulært smukke og uberørte Shan Stat giver de perfekte rammer for ’soft’ trekking og det nøjsomme liv i klostrene venter bare på at blive udforsket!

Bedste rejseperiode

Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Kalaw – Tar Yaw landsbyen
Efter morgenmaden er nydt og rygsækken pakket er det tid til at starte din trekkingtur fra Kalaw til Inle Lake. Turen i dag består af to etaper. I første omgang skal du trekke i to en halv time til et udsigtspunkt, hvor du spiser frokost, mens du nyder den smukke, panoramiske udsigt over området. Næste stræk er på ca. en times tid til landsbyen Tar Yaw. På vejen hertil er det muligt at få et nærmere kig på de træer, hvis blade bliver brugt til at lave den karakteristiske cheroot-cigar, som kun findes i Myanmar og Indien. Tag selv en lille tur rundt i Tar Yaw ved ankomsten, du bliver helt sikkert mødt af nysgerrige børn og smilende, imødekommende voksne. Første nat er i landsbyens kloster, en oplevelse ud over det sædvanlige hvor du tilbringer aftenen sammen med munkene og får et godt indblik i deres nøjsomme liv. Samlet vandretid: ca 3,5 time. (M,F,A)
Dag 2: Tar Yaw - Nang The Le landsbyen
Du spiser morgenmad på klostret, og tager herefter afsked med munkene. Dagens vandring går blandt andet går gennem landsbyerne Hin Thar Gone og Myin Sai Gone, som ligger tæt på Thazi banegården. Du vandrer gennem det flotte landskab af landbrug og bambusskove inden du holder en velfortjent frokostpause enten i Shar Bin eller Myin Thar landsbyen. Her bliver også tid til at udforske landsbylivet i bjergene. Derefter går turen videre til Nang The Le Thee landsbyen. På vejen hertil, er det muligt at besøge fire landsbyer, der tilhører henholdsvis Pa-O og Danu folket, som begge er store, etniske befolkningsgrupper i Myanmar. Byens kloster bliver igen din bolig for natten, og igen får du en anderledes oplevelse, hvor du bliver mødt af nysgerrige munke, der er ivrige for at afprøve deres engelsk kundskaber. Samlet vandretid: ca. 5,5 time. (M,F,A)
Dag 3: Nang The Le – Pa-o landsbyen Hti Thein
Dagen starter med tidlig morgenmad og afgang fra Nang The Le Thee. Efter tre timers trekking gennem rismarker og hvidløgsplantager, gøres stop i Kong Hla landsbyen, som tilhører Pa-O folket. Pa-oerne er kendt for deres udnyttelse af bambussen. De laver bl.a. smukke kurve og måtter, som de sælger på markederne. I Kong Hla holder du frokost pause og der er tid til et kig på landsbyen på egen hånd. Dagen slutter i Pa-o landsbyen Hti Thein, hvor byens kloster igen bliver din bolig, og hvor en bambusmåtte og et tæppe udgør din seng for natten. Samlet vandretid: ca. 5 timer. (M,F,A)
Dag 4: Hti Thein landsbyen – Inle Lake
Sidste dag på trekking turen går til Inle søen. En vandring på omkring fire timer, hvor det meste af turen går ned ad bakke i et let kuperet terræn, gennem en skøn duft fra de mange teplantager og opdyrkede marker. Du passerer flere landsbyer, og flere steder må du bare stoppe op for at nyde udsigten til Inle søen, der ligger som et stort spejl omgivet af grønklædte bjerge dybt i dalen. Du gør et stop ved Indain, et tempelområde, der på mange måder minder om en miniudgave af Angkor Wat i Cambodja. Dine ben får nu en velfortjent pause, da sidste strækning på turen bliver i båd, så er det bare at læne dig tilbage og nyde udsigten fra vandsiden, mens du stille og roligt sejler til dit hotel. Samlet vandretid: ca 4 timer. (M,A)

Overnatninger

3 overnatninger i Guesthouses.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver anden dag.

Januar - april

Pakkeliste

 • Komfortable sko/støvler
 • Luftigt tøj til trek
 • Myggebalsam
 • Solbriller og solcreme
 • Kameraudstyr
 • Evt. kikkert og hat
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Transport i henhold til turprogram
 • Engelsktalende guide
 • Sightseeing og måltider i henhold til turprogram

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Måltider der ikke er nævnt programmet
 • Drikkevarer
 • Oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Myanmar (Burma) er pt. lukket for indrejse

Da Udenrigsministeriet fraråder al indrejse til Myanmar (Burma), kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe med at arrangere rejser til landet, førend situationen ændrer sig.


Du kan altid se Udenrigsministeriets hjemmeside for updates vedrørende indrejse til Myanmar (Burma) og på vores sider på Facebook og Instagram kommer vi ligeledes til at give besked, så snart rejser til Myanmar (Burma) igen er muligt.


Til top