4 dage
Ekskl. fly
Fra 3.855,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne tur er en unik mulighed for at udforske Cambodjas natur i de maleriske Kardemommebjerge. Nyd de lokales gæstfrihed, når du trekker til ødebeliggende landsbyer, og fald i søvn til naturens lyde i din hængekøje. Måske er du heldig at spotte vilde dyr, når du følges med en guide rundt i junglen.

Få information og fakta om Cambodja her.
Se vores andre spændende rejseforslag til Cambodja her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt, og temperaturen er lavest - dagtemperaturen ligger her omkring 30 grader. I den varmeste periode fra marts til maj kan temperaturen nå helt op på 39 grader om dagen. I perioden fra maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Chi Phat i Kardemommebjergene
Det er tid til eventyr. Du mødes med din chauffør fra morgenstunden og kører fem timer til Andong Tuek. Her venter en guide, der tager med på bådturen ind til Chi Pat. Du sejler et par timer ind i junglen og kan sidde og slappe af og nyde naturen. Ved ankomst serveres en simpel frokost, og du får en kort introduktion til de næste dages oplevelser. Efter frokost skal du gå cirka to km til landsbyens badested ved floden. Her bliver du hentet og kører bagpå en motorcykel gennem små landsbyer og farme til Bald Mountain, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt til solnedgangen. Overnatning: Chi Pat homestay. (M,F,A)
2. dag: Trek og overnatning i junglen i hængekøje
Nyd den tidlige morgen, når du sejler gennem morgendisen og kan spise din medbragte morgenmad til synet af den smukke solopgang. Efter et par timer skifter du transportmiddel til en traditionel robåd, hvor du i stilhed sejler videre og kan nyde det rige fugleliv. Båden ligger til i Damnakkhos, hvor dit trek starter. Du trekker gennem junglen til nattens camp, der ligger tæt ved floden og et smukt engområde. Før det er tid til frokost, kan du ved den nærliggende sø måske være heldig at se dyrene, der er nede for at drikke. Uanset om du er heldig at spotte dyr eller ej, er det en stor oplevelse at følges med din guide i junglen, som kan fortælle om de dyrespor, I ser undervejs. Tilbage i campen er det tid til lidt aftensmad, inden du kan krybe til køjs i din hængekøje. Overnatning: Hængekøje i junglecamp. (M,F,A)
3. dag: Morgenmad i junglen og trek tilbage til Chi Pat
Du vækkes sikkert tidligt af junglens lyde, og er du heldig, kan du spotte dyrene ved søen. Efter morgenmad i campen trekker du tilbage mod Chi Pat, hvor du ankommer om eftermiddagen og kan tage et velfortjent bad. Overnatning: Chi Pat homestay. (M,F,A)
4. dag: Du skal videre på din rejse
I dag er det tid til at sætte kurs mod nye oplevelser - forhør dig hos din rejsekonsulent om mulighederne for at rejse videre i Cambodja eller andetsteds.

Overnatninger

2 overnatninger i homestay i Chi Pat
1 overnatning i hængekøje i junglecamp

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Dette er en gruppetur, hvor der kan deltage fra 1 - 8 personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Behageligt og luftigt tøj til varmt klima
 • Komfortable vandresko/sandaler
 • Badetøj
 • Personlig medicin og myggespray
 • Solcreme, solbriller og hat/kasket
 • Personlig rejseforsikring
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Ørepropper

Prisen er inklusiv

 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top