16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
FRA 15.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med ophold på tre forskellige paradisøer er denne rejse fuld af både eventyr og afslapning. Du vil have mulighed for at svømme med djævlerokker og bade i gemte grotter - eller bare nyde en kølig drink i en hængekøje, mens tiden går på ’island time’.

På dette ø-hop besøger du små øer der alle er unikke små paradis, og turen er oplagt både med eller uden børn. Rejsen kan let kombineres med andre destinationer, da det er muligt at lave stop til og fra Fiji i bl.a. Singapore, Japan, Australien, New Zealand, USA og Canada.


Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji på, er den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til november. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
I dag går turen mod stillehavsparadiset, Fiji. På flyrejsen vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Fx er det oplagt med et par dage i storbyen, Singapore. Din rejsekonsulent kan hjælpe dig med en snak om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst Nadi
Ved ankomst til Nadi bliver du hentet i lufthavnen med et stort melanesisk smil. Dit hotel ligger lige ved Denarau Marina, hvor du finder et udvalg af hyggelige restauranter og diverse butikker. På hotellet har du en enkelt overnatning, inden du sejler afsted mod paradis på Yasawa-øerne.
4. dag: Afrejse fra Nadi og ankomst til Drawaga Island
Om morgenen sejler du med katamaran fra Denarau Marina til Drawaga Island. Sejlturen tager ca. 3 timer, og undervejs kan du opholde på bådens indendørs områder, eller du kan nyde den fantastiske udsigt fra bådens soldæk. Yasawa-øerne ligger som perler på en snor ud for Nadi og gemmer på nogle af Fijis bedste strande. Det er på disse bounty-øer, under Stillehavets solskin, at du for alvor forelsker dig i Fiji. Drømmer du om at se Fijis øer fra luften, er det også muligt at rejse dette stræk med vandfly - spørg din rejsekonsulent om aktuelle priser.
5-6. dag: Eventyr og djævlerokker på Barefoot Manta Island Resort
Dagene har du på egen hånd til at opleve og udforske Drawaga Island. Godt nok er afslapning meget populært på Fiji, men på Barefoot Manta Island Resort er der også mange aktiviteter, der kan arrangeres lokalt: dyk, snorkl, fisk eller sejl i kajak til den store guldmedalje. Mellem maj og oktober kommer der rigtig mange djævlerokker i kanalen mellem øerne, og du kan være heldig at komme til at snorkle med disse elegante kæmper. Resortet har en restaurant og en bar med lækker mad og en endnu mere lækker udsigt. Overnatning finder sted langs vandet, så du kan falde i søvn til lyden af bølgerne.
7. dag: Afrejse fra Drawga Island og ankomst til Nacula Island
I dag sejler du fra Barefoot Manta Island Resort til Blue Lagoon Beach Resort, der ligger på Yasawas tredje største ø, Nacula Island. Resortet ligger i det hvide sand ved Nalova Bay, hvor du kan nyde spektakulære solnedgange og stille vand til lækre svømme- og snorkelture. Som navnet antyder, er vandet krystalblåt så langt øjet rækker.
8-10. dag: Paradis og turkisblå hav på Blue Lagoon Beach Resort
Dagene har du på egen hånd til at opleve og udforske Nacula Island. Blue Lagoon Beach Resort er bygget i moderne stil tilsat lidt lokale karakteristika i fantastiske omgivelser. Vandet i lagunen har en uvirkelig tyrkis farve og indbyder til svømme- eller snorkelture hele dagen lang. Der er mulighed for en lang række aktiviteter, fx kan resortet hjælpe med at arrangere dykning, fisketure eller et besøg ved de smukke grotter, Sawa-Ilau. Du må dog ikke glemme at afsætte tid til også at dase i hængekøjen! Når du bliver sulten, så serverer kokkene mad lavet af lokale ingredienser på stranden. Resortet arbejder desuden tæt sammen med de lokale fra Nacula village, som gerne byder dig indenfor til et indblik i deres livsstil.
11. dag: Afrejse fra Nacula Island og ankomst til Naukacuvu Island
Du bliver sejlet fra Blue Lagoon Beach Resort på Nacula Island til Paradise Cove Resort på Naukacuvu Island. Sejlturen tager cirka halvanden time. Dit sidste stop på øhoppet rundt i Yasawas er ren forkælelse. Paradise Cove Resort ligger skønt på en idylisk palmeø. Ved ankomst vil personalet typisk tage imod dig med en sang på stranden, hvorefter der er dømt afslapning i paradis.
12-13. dag: Afslapning og forkælelse på Paradise Cove Resort
Du har dagene på Naukacuvu Island på egen hånd. Efter masser af oplevelser, er du sikkert klar til at bruge nogle dage på at dase i solen. Heldigvis er du kommet til det helt rigtige sted. Paradise Cove Resort har en flere hundrede meter hvid sandstrand, 3 skønne pools og et lille spa-center. Resortets restaurant er kendt for at servere noget af det bedste mad i Yasawa, så spisetid vil være en oplevelse i sig selv. Skulle du alligevel blive rastløs af at dase under palmerne, så frygt ej – aktivitetscentret kan hjælpe med alt fra snorkling og dykning til besøg ved den lokale landsby.
14. dag: Afrejse fra Naukacuvu Island og ankomst til Nadi
Du har det meste af dagen til at nyde Paradise Cove Resort. Hen på eftermiddagen ankommer katamaranen, der skal fragte dig tilbage til Nadi på Fijis hovedø. Turen ind til Denarau Marina tager ca. 2 timer, og ved ankomst til Fijis hovedø, Vitu Levu, bliver du transporteret til dit hyggelige hotel, der ligger godt placeret lige ved lufthavnen.
16. dag: Afrejse fra Nadi
Efter nogle uforglemmelige uger i Fiji er det i dag tid til at rejse tilbage til Danmark. Har du ikke fået nok, kan du vælge at fortsætte din rejse til andre lande i Stillehavet. Du kan også vælge at gøre stop på hjemrejsen i bl.a. Australien, Asien eller Nordamerika.
16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

1 overnatning på The Palms Denarau.
3 overnatninger på Barefoot Manta Resort.
4 overnatninger på Blue Lagoon Beach Resort.
3 overnatninger på Paradise Cove Resort.
1 overnatning på Fiji Gateway Hotel.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Nadi t/r (inkl. bagage)
 • Transfers og bådtransport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Lommepenge
 • Drikkepenge
 • Obligatoriske måltider på Barefoot Manta Island Resort, Blue Lagoon Beach Resort og Paradise Cove - disse koster ca. 6.300 kr.,- pr. voksen og ca. 4.150 kr. pr. barn. Prisen er i alt og inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad. Måltiderne kan betales lokalt eller hjemmefra.
 • Brændstoftsgebyr for bådtransporterne. Ca. 330 kr. pr. voksen og ca. 200 kr. pr. barn.

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top