17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 48.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fiji er indbegrebet af et strandparadis. Krystalklart vand, perfekte sandstrande og svajende kokospalmer møder dig over alt i det lille ørige. Faktisk gemmer Fiji på så mange skønne destinationer, at det kan være svært at vælge. I dette rejseforslag har vi udvalgt nogle vidunderlige overnatningssteder, der ligger i helt unikke omgivelser. Gør dig klar til en rejse fuld af eventyr, forkælelse og fantastiske omgivelser.

Rejsen starter i det nordlige Fiji på den private ø, Matangi Island. Her er du langt væk fra masseturisme og store hoteller – til gengæld vil du finde uspolerede strande, frodig natur og et farverigt koralrev. Et par overnatninger i Nadi giver dig herefter mulighed for at opleve Fijis lokalliv og smage på landets multikulturelle køkken. Rejsen rundes af med et ophold på Waya Island Resort i Yasawa-øgruppen, hvor forkælelse og oplevelser går hånd i hånd.

Turen er baseret på overnatninger, der henvender sig til voksne gæster. Rejser du med børn, kan din rejsekonsulent hjælpe dig med at finde alternative overnatninger - Fiji byder på noget for alle. Rejsen kan let kombineres med andre destinationer, det er muligt at lave stop til og fra Fiji. Da Fiji ligger på dem modsatte side af kloden, er det også muligt at kombinere rejsen med en flyvning jorden rundt.

Få information og fakta om Fiji her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her.

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji på, er i den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til november. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1-2. dag: Afrejse fra Danmark
I dag afgår dit fly mod Stillehavet og ø-paradiset, Fiji. På flyverejsen vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Fx er det oplagt med et par dage i storbyen, Singapore. Din rejsekonsulent kan hjælpe dig med en snak om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst Taveuni og transport til Matangi Island
Du ankommer med lokalfly til den lille lufthavn på Taveuni Island. Ved ankomst bliver du mødt i lufthavnen og kørt til et lille bådleje, hvorfra du sejler det sidste stykke til Matangi Island(A)
4-8. dag: Eventyr og Robinson-fornemmelser på Matangi Private Island Resort
Dagene har du på egen hånd til at opleve og udforske Matangi Island og de omkringliggende øer. Matangi Private Island Resort er håndplukket for sin høje grad af komfort, men det er resortets unikke placering, der vil få dig til at tabe vejret! Den lille private ø er paradis for palmer, regnskov og fugleliv. Og i resortets tropiske have gror der papaya, avocado, bananer, mango og limefrugter. Strandende er ligeledes fantastiske, og bugten, Horseshoe Bay, er kendt fra bogen ’1000 Places to See Before you Die’. Placeringen i Fijis uspolerede nord giver dig unikke muligheder for at opleve de omkringliggende øers flotte natur og imødekommende lokalliv. Du kan overveje en dagstur til Taveuni, hvor et landsbybesøg og Tavoro-vandfaldet er højdepunkter. Det er også muligt at arrangere dykning eller snorkelture. Du er ikke langt fra Fijis Rainbow Reef og området er kendt for at have nogle af de flotteste bløde koraler i verden. Resortet tilbyder gratis lån af kajakker, sejlbåde og snorkeludstyr. Fuldpension under opholdet er inkluderet – og resortets kokke gør en kunst ud af at basere menuen på lokale råvarer og masser af frisk fisk og skaldyr. (M,F,A)
9. dag: Afrejse fra Matangi Island og ankomst til Nadi på Vitu Levu
Efter nogle fantastiske dage på Matangi Island sejler du retur til Taveuni. Herfra flyver du den korte tur tur til Fijis hovedø, Vitu Levu. Ved ankomst til Nadi Lufthavn mødes og transporteres du det sidste stykke til dit hotel. (M)
10. dag: På egen hånd på Vitu Levu
Dagen i dag har du på egen hånd til at opleve livet på Fijis hovedø, Vitu Levu. Det er oplagt at tage ind til Nadi, hvor det lokale marked giver masser af sanseindtryk. Her kommer fijianere fra de omkringliggende landsbyer til byen og sælger tropiske frugter, taro-rødder og andre afgrøder. Du kan også opleve hinduistiske kultur og templer. Fiji var engang en britisk koloni og mange indere kom til landet for at arbejde på landets sukkerplantager. I dag får man på Fiji noget af det bedste indiske mad uden for Indien. Du kan også vælge at bruge dagen til at slappe lidt af på dit hotel, der er en lille oase i sig selv. Her finder du både en lækker pool og en tropisk orkide-have. (M)
11. dag: Afrejse fra Vitu Levu og ankomst til Waya Island Resort i Yasawa-øgruppen
Denne morgen køres du det korte stykke til Denarau Marina. Herfra sejler din transfer mod Fijis Yasawa-øer og den lille paradisø, Waya. (M)
12-14. dag: Paradis og forkælelse på Waya Island Resort
Dagene har du på egen hånd til at nyde Waya Island, det turkisblå vand og de perfekte strande. Waya Island Resort er et nyåbnet resort, der med 17 små ’bures’ (bungalows) giver en intim ø-oplevelse i Fijis Yasawa-øgruppe. De små hytter ligger smukt placeret rundt på øen, og tropisk skov værner om privatlivet. Brug dagene på at snorkle eller sejle kajak fra stranden, eller nyd en afslappende udendørs massage. Det er også muligt at arrangere ture til de omkringliggende lokalsamfund i øgruppen – eller en fisketur, hvor du selv fanger aftensmaden. Der er altså masser af muligheder for aktiviteter, men du må huske også at finde tid til en god bog i skyggen af et svajende palmetræ – pas dog på faldende kokosnødder!
15. dag: Afrejse fra Waya Island og ankomst til Nadi
Selvom du efterhånden er kommet på ’island time’ er det i dag tid til at vende retur mod Nadi og hjemrejsen til Danmark. Du sejler til Denarau Marina, hvor du mødes og køres til et hotel nær Nadi Lufthavn.
16. dag: Afrejse fra Nadi
Efter to vidunderlige uger i Fiji tør vi godt garantere, at du har forelsket dig i landet. Brug morgenen med lidt tropisk frugt eller et sidste dyp i poolen. Herefter er det tid til at boarde flyet hjem mod Danmark. Har du ikke fået nok, kan du vælge at fortsætte din rejse til andre lande i Stillehavet. Du kan også vælge at gøre stop på hjemrejsen i bl.a. Australien, Asien eller Nordamerika
17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

6 overnatninger på Matangi Private Island Resort i Oceanview Bure. Med fuldpension.
2 overnatninger på The Fiji Orchid. Garden Bure.
4 overnatninger på Waya Island Resort i Deluxe Garden Bure.
1 overnatning på Fiji Gateway Hotel.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Taveuni / Taveuni - Nadi / Nadi - Danmark (inkl. bagage)
 • Måltider ifølge program (inkl. fuldpension i 6 dage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfers og bådtransport ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Obligatorisk fuldpension på Waya Island Resort, der betales lokalt (ca. 2.300 kr. per person i alt)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Lommepenge
 • Drikkepenge
 • Eventuelle tilvalg som f.eks. dykning

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top