18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 55.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev autentiske og ukendte sider af tropeparadiset Fiji ombord på et eventyrligt 8-dages cruise. Skibets størrelse gør det muligt at besøge fjerne små øer med lokalsamfund, der sjældent modtager besøgende. Cruiset går til de isolerede Kadavu- og Lau-øer, der byder på turkise laguner, krystalklart vand og et farverigt koralrev. På øerne kan du svømme i tropiske vandfald, gå på opdagelse i gamle ruiner og besøge de lokale landsbyer, hvor du vil få Fijis kultur helt ind under huden. Under cruiset er de planlagte aktiviteter og måltider inkluderet. Turen går forbi koralrevet Great Astrolabe, hvor dykningen er i verdensklasse, og har du mod på dykning kan dette tilkøbes i skibets dykkercenter.

Eventyret rundes af med ren forkælelse og afslapning i ø-gruppen Mamanuca. På Lomani Island Resort står tiden stille, og uret går på ’Fiji-time’. Mellem hibiscusblomster, palmetræer og hvide sandstrande har du god tid til at fordøje rejsens mange oplevelser – og til bare at slappe af og nyde paradiset.

Rejsen kan let kombineres med andre destinationer. Flyrejsen til Fiji giver gode muligheder for at lave stop i fx Singapore, Australien, New Zealand eller USA.

Få information og fakta om Fiji her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her.

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji er i den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til november. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1-2. dag: Afrejse fra Danmark
I dag starter rejsen mod sydhavsparadiset, Fiji. På flyrejsen vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Din rejsekonsulent kan hjælpe dig med en række forskellige muligheder.
3. dag: Ankomst til Nadi
Ved ankomst til Nadi bliver du modtaget med ægte melanesisk gæstfrihed. Efter en kort gennemgang af de praktiske detaljer bliver du kørt til dit hotel, der ligger lige ved Denarau Marina, der er Nadis charmerende bådehavn.
4. dag: På egen hånd i Nadi
Efter en lang flyvetur har du dagen på egen hånd i Nadi, der er Fijis andenstørste by. Tag bussen ind til det lokale marked eller få hjælp af din rejsekonsulent til de mange mulige dagsaktiviteter på Vitu Levu. Om aftenen kan det anbefales at finde en indisk restaurant, da Nadi byder på lækker og autentisk indisk mad.
5. dag: Afgang fra Nadi mod Fijis øer
I dag påmønstrer du cruiseskibet og sætter kurs mod paradis. Skibet er af mindre størrelse og er bygget til at kunne sejle med max 130 passagerer. Der er dog ikke gået på kompromis med komforten. Ombord finder du både spisesal, spa, dykkercenter og en lille ferskvandspool. Skibets mindre størrelse gør det muligt at besøge de små og isolerede øer i Lau-øgruppen. Ombord på skibet vil der blive serveret en let velkomstfrokost, mens du sejler mod den lille ø, Tivua. Denne private og ubeboede ø er et fantastisk sted at genopfriske dine snorklefærdigheder direkte fra den kridhvide sandstrand. Senere på dagen, ombord på båden, vil du nyde en lækker velkomstmiddag, mens du sejler ind i solnedgangen over det sydlige Stillehav. (F,A)
6. dag: Makogai Island
Dagen starter på Makogai Island med en traditionel fijiansk ceremoni. Herefter fortsætter dagens oplevelser med en vandretur gennem den del af Makogai, der for mange år siden fungerede som behandlingssted for spedalskhed. Du besøger også den lokale forskningsstation, der specialiserer sig i viden om muslinger. Besøget på Makogai sluttes af med et besøg i en lille lokal landsby, hvor beboerne byder dig velkommen i den lokale kirke. (M,F,A)
7. dag: Bay of Islands
I dag ankommer du til området Qilaqila, i den nordvestlige ende af Vanuabalavu. Øen er en del af Fijis Bay of Islands, der er kendt for sin fantastiske natur og uberørte koralrev. Ved Vanuabalavu finder du krystalklart vand, kalkstensgrotter og karakteristiske svampeformede øer. (M,F,A)
8. dag: Fulaga og Yagasa-øerne
Om morgenen ankommer du til Fulaga Island, der er noget af det østligste, du kan komme i Fiji. Øen er et udslukket vulkankrater, og den er kendt for turkise laguner og livlige koraler. Samme eftermiddag ankommer du til en af Yagasa-øerne, hvor der vil være tid til svømmeture, snorkling og sejlture i kajak. (M,F,A)
9. dag: Vuaqava og Kabara
Dagen starter med tid til at udforske den ubeboede ø Vuaqava. Midt på øen ligger en sø, der er kendt for at huse både skildpadder, slanger og et fantastisk fugleliv. Blandt fijianerne er Vuaqava hellig, og rundt på øen vil du komme til at opleve relikvier, der beretter om øens historie. Turen rundt på øen kræver fornuftige sko og et rimeligt niveau af kondition. Dagens næste destination er den lille by Naikeleyaga, hvor du vil blive budt velkommen med traditionel dans og underholdning. Landsbyen ligger på øen Kabara, der er kendt for træhåndværk og de tætte kulturelle bånd til Tonga-øerne. Sørg gerne for at være både pænt og afslappet klædt, da aftenen sluttes af med en traditionel middag på øen. Her bliver aftenens middag tilberedt i en såkaldt ’lovo’, som er en traditionel underjordisk ovn. (M,F,A)
10. dag: Totoya Island
Den lille hesteskoformede ø, Totoya Island, er dagens destination. Her besøger du en lokal skole, hvor børnene glæder sig til at fremvise både deres skolearbejde og lokale danse. Der vil også være mulighed for fantastisk snorkling eller dykning ved øens farverige koralrev. (M,F,A)
11. dag: Kadavu Island
I dag ankommer du til øen Kadavu. Her går turen til landsbyen Nalotu, hvor du vil blive budt velkommen med en 'sevusevu' – også kendt som en kava-ceremoni. Kava er Fijis traditionelle og let-euforiserende drink, der mest af alt ligner muddervand. Som besøgende er det dog en fornem gestus at blive inviteret indenfor til den lokale kava. Landsbyens kvinder vil herefter fremvise deres traditionsbundne keramiske håndværk – et håndværk, der desværre er mindre og mindre udbredt i Fiji. Om aftenen er det tid til at tage den pæne (blomster)skjorte eller sarong på, da cruiset slutter med manér til en ægte ’Pacific Night’. (M,F,A)
12. dag: Ankomst retur til Nadi og transport videre til Malolo Lailai Island
I dag ankommer cruiseskibet retur til Nadi. Der vil være god tid til morgenmad – og måske en sidste svømmetur. Ved afmønstring kan du hurtigt stige ombord på næste båd med kurs mod Fijis Mamanuca-øer, hvor de næste dage står på ren ferie og afslapning. (M)
13-15. dag: Afslapning på Lomani Island Resort
Du har dagene på egen hånd på det vidunderlige Lomani Island Resort, der ligger på øen Malolo Lailai. Lomani er det fijianske ord for kærlighed, og du vil hurtigt forelske dig i den frodige ø og de fine sandstrande. Dagene kan bruges til at fordøje nogle af de mange indtryk, som rejsen allerede har givet dig - i en hængekøje, ved poolen eller på stranden. På resortets restaurant bliver der serveret frisk fisk og andre lækre retter, og på stjerneklare aftener kan middagens indtages under den sydlige halvkugles stjernehimmel. Resortet byder på masser af aktivitete, bl.a. et dykkercenter og et lille spa. Men husk også at slappe af og lad tiden gå på Fiji-tid. (M)
16. dag: Afrejse fra Malolo Lailai Island og ankomst til Nadi
Du har det meste af dagen til at nyde stranden og faciliteterne på Lomani Island Resort. Hen på eftermiddagen sejler du retur til Nadi på Fijis hovedø. Turen ind til Denarau Marina tager ca. 1 time, og ved ankomst til Fijis hovedø Vitu Levu, bliver du transporteret til dit hyggelige hotel, der ligger godt placeret lige ved lufthavnen. (M)
17. dag: Afrejse fra Nadi
Efter nogle uforglemmelige uger i Fiji er det i dag tid til at rejse tilbage til Danmark. Husk, at rejsen let kan fortsættes til andre lande i Stillehavet, eller at hjemrejsen kan deles op med et stop i f.eks. Sydney, Singapore eller Hong Kong.
18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på The Palms Denarau i Guest Room.
7 overnatninger i egen kahyt – Standard Suite.
4 overnatninger på Lomani Island Resort i Deluxe Suite.
1 overnatning på Fiji Gateway Hotel i Deluxe Room.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og luksusresorts. Ligeledes er det muligt at opgradere kahytten på cruiset.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag, men cruiset har specifikke afgangsdatoer - kontakt en rejsekonsulent for flere informationer.

Maj - november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Søsygetabletter
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Nadi t/r (inkl. bagage)
 • 8 dages eventyrskrydstogt i delt kahyt med alle måltider og udflugter
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfers og bådtransport ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Dykning
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top