KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
27 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Verdens største koralrev, noget af verdens ældste regnskov, verdens største sandø, verdens største koncentration af vilde koalaer, en af verdens smukkeste strande, en gigantisk ananas - alt sammen blot nogle af højdepunkterne på en rejse gennem delstaten Queensland i Australien. Du oplever det hele i en lejet minicamper, så du har fuld frihed til at køre lige hvorhen, du vil og være der, lige så længe du vil. Næsten.

Efter Australien venter Stillehavet nemlig. Du flyver til Fiji, hvor den næste uge står på sol, strand og afslapning.

Rejsen rundes af i Singapore, som byder på storbysjæl og powershopping.

Få information og fakta om Australien, Fiji og Singapore
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien, Fiji og Singapore

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Australien. Pga. tidsforskellen ankommer I først til Cairns dag tre. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med jeres rejsekonsulent om mulighederne.
3. dag: Ankomst til Cairns
Ankomst til Cairns. Du finder selv til dit centralt beliggende hotel, hvor du har to overnatninger. Cairns er Queenslands mest besøgte by og er udgangspunkt for et hav af spændende naturoplevelser.
4. dag: På opdagelse i Cairns
Du har dagen til fri disposition. Du kan evt. vælge at tage på en dagstur til verdens største koralrev; Great Barrier Reef eller måske en tur mod nord og Cape Tribulation, hvor du finder noget af verdens ældste regnskov. Har du en drøm om at dykke på Great Barrier Reef, kan dette naturligvis sagtens lade sig gøre - så forlænger du blot dit ophold i Cairns med nogle ekstra dage. Læs mere om dykkermuligheder her eller tag en snak med din rejsekonsulent.
5.-13. dag: På roadtrip i camper fra Cairns til Brisbane
De næste ti dage står i frihedens tegn. I en lejet minicamper kører du sydpå mod Brisbane. En minicamper er en mellemting mellem en bil og en camper. Der er et lille køkken og en dobbeltseng som i en camper - til gengæld koster den ikke mere end en lejet bil. Der er ikke toilet og bad i minicamperen - men den er væsentlig nemmere at komme rundt med end camper. Har du hang til frihed og vil ud i den australske natur, men alligevel have muligheden for indimellem at overnatte på et hostel, motel eller hotel, er en minicamper den perfekte løsning. Minicamper er udstyret med alt det nødvendige; dyner, puder, linned, køkkenudstyr, håndklæder, viskestykke, gasblus, vandtank mm, så du nemt kan benytte de mange campingpladser og overnatningsmulighederne i nationalparkerne. Der er 1.700 km fra Cairns til Brisbane. Hele kysten byder på en perlerække af byer, nationalparker og skønne strande men husk også indimellem at gøre nogle afstikkere ind i landet. Du bør unde dig selv en sejltur blandt de 74 øer i Whitsunday Islands og verdens største sandø, Fraser Island, er også næsten et “must”. Se evt. vores rejs-selv-forslag for mere inspiration eller spørg din rejsekonsulent.
14. dag: Aflevering af camper og fly til Sydney
Efter du har afleveret din camper i Brisbane tager du i lufthavnen og flyver til Sydney. Du finder selv til dit centralt beliggende hotel i Sydney, hvor du har tre overnatninger.
15.-16. dag: På opdagelse i Sydney
Du har de næste dage til rådighed til at udforske Sydney. Sydney er hovedstad i New South Wales - og Australiens største by. Her bor mere end 4 millioner mennesker, og byen er en fortryllende og fantastisk oplevelse. Operahuset er naturligvis en stor oplevelse for de fleste, som besøger Sydney og er et absolut “must see”. Tag på en guidet rundtur herinde og høre om opførelsen af dette arkitektoniske mirakel. I samme område ligger Harbour Bridge. Her fortæller et lille museum om opførelsen af broen, og man kan tage de 200 trappetrin til toppen og kigge ind over byen. For de eventyrlystne kan broen bestiges. Ved siden af Operahuset ligger Botanisk Have, hvor ivrige motionister løber eller cykler dagen lang. Lav en madpakke og nyd frokosten herfra i skyggen af et træ med udsigt over havnen, operahuset og broen. Det er helt fantastisk.
17. dag: Fly fra Sydney til Fiji
Efter store oplevelser langs den australske østkyst, flyver du til Fiji. Du bliver mødt i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du har en enkelt overnatning.
18.-22. dag: Afslapning på Fiji
Efter morgenmaden (inkluderet) bliver du kørt til Port Denarau, hvorfra du tager færgen til Nacula Island. Nacula Island ligger i den nordlige del af Yasawas, og bliver også kaldet Blue Lagoon-regionen. De næste fire nætter tilbringes tilbringes på et hyggeligt resort. Nyd solen, vandet og stranden eller tag på dykkertur, snorkeltur, sejltur, fisketur, vandretur - du kan lave præcis så lidt eller meget, du har lyst til. Den sidste nat tilbringes igen på hovedøen, så du er tæt på lufthavnen. Vær venligst opmærksom på, at der vil være et dagligt resortgebyr, der betales lokalt. Gebyret dækker bl.a. måltiderne under opholdet. (M,F,A)
23. dag: Afrejse Fiji med fly til Singapore
Du rejser fra Fiji til Singapore, hvor du ankommer dagen efter. (M)
24.-25. dag: På opdagelse i Singapore
Giv dig selv tid og oplev de små spændende lommer af kaos, rolige parker, god shopping, smukke strandpromenader og en befolkning, der trods det kølige førstehåndsindtryk er hjertelige, varme og imponerende tolerante overfor den etniske mangfoldighed, der udgør Singapores befolkning. Inden mellem højhusene ligger små uanselige forretninger med et mylder af kinesiske kvaksalvere, der sælger alt fra tørrede gekkoer til syltede ginsengrødder.
26. dag: Afrejse Singapore
Du rejser fra Singapore det sidste stykke tilbage til Danmark.
27. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer igen til Danmark efter en skøn rundrejse til Australien, Fiji og Singapore.

Overnatninger

2 overnatninger på Cairns Central YHA i Cairns
9 overnatninger i minicamper (Jucy Crib - se camper specs her)
3 overnatninger på Wake Up i Sydney
2 overnatninger på Aquarius i Nadi
4 overnatninger på Blue Lagoon Beach Resort på Nacula Island
2 overnatninger på Rucksack Inn at Tyrwhitt i Singapore

Rejseforslaget kan opgraderes til hoteller/resorts med højere standard samt ændres fra campervan til autocamper.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau samarbejder med forskellige autocamperudbydere i Australien, f.eks. Apollo, Britz, Maui, Jucy, mfl. Vi har derfor gode muligheder for at tilbyde alternative løsninger til din rejse. Ønsker du at opgradere til en større autocamper eller en af højere standard, så er det muligt. Det er også muligt at tilkøbe flere overnatninger og/eller opgradere overnatningerne inkluderet i rejseforslaget samt tilkøbe oplevelser som f.eks. snorkel/dykning, trekking ture, Aboriginal oplevelser, m.m.

Bemærk, at du de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i din autocamper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i Australien. Udgiften til campingpladserne er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang på udvalgte ugedag.

April - september

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Cairns // Brisbane - Sydney / Sydney - Fiji / Fiji - Singapore / Singapore - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 10 dages leje af minicamper med Jucy inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information), fri kilometer, ekstra chauffør, envejsleje og alt nødvendigt udstyr
 • Transport ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Udgift til campingpladser
 • Udgift til brændstof
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top