Jysk Rejsebureau skræddersyer studieture til USA helt efter jeres ønsker og behov. Vi laver f.eks. studieture til New York, Washington og Miami - men også mange andre byer i USA.

Med vores samarbejdspartnere i USA kan vi lave et fuldt program til jeres studietur, som sikrer, at det faglige indhold på studierejsen er i top. Udover flybilletter kan vi f.eks. hjælpe med at arrangere besøg på virksomheder, skoler og museer m.m. Kort sagt - vi kan sørge for det hele.

Se alle studieture og studierejser her

STUDIEREJSER & SKOLEGRUPPER

Studietur til Washington, USA

USA - Washington

Kom tæt på magtens centrum i den amerikanske hovedstad, Washington DC. Her er politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den!
Læs mere
6 dage
fra 5.150,-
Studietur til New York, USA

USA - New York

New York er kendt som byen der aldrig sover og som Frank Sinatra synger får man lyst til at være en del af den. Med dens mere end 8 millioner indbyggere fordelt på godt 800 km², er New York én af USAs mest befolkningstætte storbyer. New York er delt op i 5 bydele - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - hver med deres karakteristiske atmosfære og særpræg.
Læs mere
6 dage
fra 5.175,-
Studietur til Los Angeles, USA

USA - Los Angeles

Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er alle steder man bare må opleve på et besøg til ”The City of Angles”. I Los Angeles kan man gå i fodsporene på de rige og berømte, besøge Universal Studios eller nyde den afslappede stemning ved en af de mange strande.
Læs mere
7 dage
fra 5.350,-
Studietur til Chicago, USA

USA - Chicago

Chicago har virkelig meget at byde på, så om du er til Broadway Shows, museer, arkitektur, blues - og jazzmusik, shopping, Michelinstjerne-restauranter eller deep pan pizza, har du her muligheden for at finde noget efter din smag.
Læs mere
6 dage
fra 5.595,-
Studietur til San Francisco, USA

USA - San Francisco

San Francisco er ikke som andre amerikanske storbyer. Her er stejle gader, hyggelige huse i victoriansk byggestil og gamle sporvogne – præcis som du kender det fra film. Byen er charmerende, har en helt speciel stemning og byder på en masse spændende oplevelser.
Læs mere
7 dage
fra 5.995,-
Studietur til Miami, USA

USA - Miami

Miami er byen med mange solskinstimer, pastelfarvede Art Deco huse og kilometervis af flotte strande. Byen er kendt for at have en stor kunst- og kulturscene, og er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter til Floridas naturperler Key West og The Everglades.
Læs mere
7 dage
fra 6.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top