Jysk Rejsebureau skræddersyer studieture til USA helt efter jeres ønsker og behov. Vi laver f.eks. studieture til New York, Washington og Miami - men også mange andre byer i USA.

Med vores samarbejdspartnere i USA kan vi lave et fuldt program til jeres studietur, som sikrer, at det faglige indhold på studierejsen er i top. Udover flybilletter kan vi f.eks. hjælpe med at arrangere besøg på virksomheder, skoler og museer m.m. Kort sagt - vi kan sørge for det hele.

Se alle studieture og studierejser her

STUDIEREJSER & SKOLEGRUPPER

Studietur til Washington, USA

USA - Washington

Kom tæt på magtens centrum i den amerikanske hovedstad, Washington DC. Her er politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den!
Læs mere
6 dage
fra 5.150,-
Studietur til New York, USA

USA - New York

New York er kendt som byen der aldrig sover og som Frank Sinatra synger får man lyst til at være en del af den. Med dens mere end 8 millioner indbyggere fordelt på godt 800 km², er New York én af USAs mest befolkningstætte storbyer. New York er delt op i 5 bydele - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - hver med deres karakteristiske atmosfære og særpræg.
Læs mere
6 dage
fra 5.175,-
Studietur til Los Angeles, USA

USA - Los Angeles

Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er alle steder man bare må opleve på et besøg til ”The City of Angles”. I Los Angeles kan man gå i fodsporene på de rige og berømte, besøge Universal Studios eller nyde den afslappede stemning ved en af de mange strande.
Læs mere
7 dage
fra 5.350,-
Studietur til Chicago, USA

USA - Chicago

Chicago har virkelig meget at byde på, så om du er til Broadway Shows, museer, arkitektur, blues - og jazzmusik, shopping, Michelinstjerne-restauranter eller deep pan pizza, har du her muligheden for at finde noget efter din smag.
Læs mere
6 dage
fra 5.595,-
Studietur til San Francisco, USA

USA - San Francisco

San Francisco er ikke som andre amerikanske storbyer. Her er stejle gader, hyggelige huse i victoriansk byggestil og gamle sporvogne – præcis som du kender det fra film. Byen er charmerende, har en helt speciel stemning og byder på en masse spændende oplevelser.
Læs mere
7 dage
fra 5.995,-
Studietur til Miami, USA

USA - Miami

Miami er byen med mange solskinstimer, pastelfarvede Art Deco huse og kilometervis af flotte strande. Byen er kendt for at have en stor kunst- og kulturscene, og er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter til Floridas naturperler Key West og The Everglades.
Læs mere
7 dage
fra 6.495,-

New York - Det bæredygtige valg

Velkommen til The Big Apple. New York er kendt for sine høje skyskrabere og travle hverdag, men gemmer også på grønne åndehuller og funky bydele. På denne tur til den spændende metropol er flyrejsen CO2-kompenseret og overnatningerne støtter sociale projekter. Har I mod på det, kan dagene med fordel bruges til at opleve nye sider af byen.
Læs mere
6 dage
fra 7.695,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top