Søg
Søg
Wahington, USA

USA - Washington

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.150,-

Varighed: 6 dage

Kom tæt på magtens centrum i den amerikanske hovedstad, Washington DC. Her er politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den!

Washington DC (District of Columbia) er USA’s forbundshovedstad og er bygget med det ene formål at være hovedstad.

Efter den amerikanske Uafhængighedserklæring var blevet underskrevet i 1776 opstod hurtigt et ønske om en hovestad, som var helt fri for regionale interesser. En sådan kunne ikke findes, og man besluttede at bygge en helt ny by – med det ene formål at være hovedstad. Byen er delt op i fire kvadranter og centrum for kvadranterne er Capitol Hill, hvor man finder kongresbygningen.

Fra Capitol til Lincoln Memorial strækker parken, ”The Mall” sig. Det er her, man finder de største og mest berømte museer i byen: Air and Space Museum, The Smithsonian Institute, nationalmuseet osv.

Indenfor relativ kort afstand har man altså adgang til både historie, kunst, kultur, politik og arkitektur.

Bevæger man sig over på den anden side af Potomac-floden, finder man Pentagon og Arlington kirkegården, der på en gang er både imponerende og uhyggelig med alle sine hvide gravsten i snorlige rækker.

Washington er dog ikke kun pompøse bygninger, enestående museer, verdenshistorie og politik på højt plan. Bydelen Georgetown byder på cafeer, barer, hippe butikker og masser af god musik og i Chinatown finder man mange både gode og billige restauranter.

Hvis tiden er til det, kan man kombinere Washington med New York. Det er nemt at tage toget mellem de to byer, og kontrasten er enorm.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.150,-


Priseksempel

  • Washington DC, 6 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Washington t/r
  • Overnatning på hotel i 4-6 personers værelse
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: