6 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.150,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Washington DC (District of Columbia) er USA’s forbundshovedstad og er bygget med det ene formål at være hovedstad.

Efter den amerikanske Uafhængighedserklæring var blevet underskrevet i 1776 opstod hurtigt et ønske om en hovestad, som var helt fri for regionale interesser. En sådan kunne ikke findes, og man besluttede at bygge en helt ny by – med det ene formål at være hovedstad. Byen er delt op i fire kvadranter og centrum for kvadranterne er Capitol Hill, hvor man finder kongresbygningen.

Fra Capitol til Lincoln Memorial strækker parken, ”The Mall” sig. Det er her, man finder de største og mest berømte museer i byen: Air and Space Museum, The Smithsonian Institute, nationalmuseet osv.

Indenfor relativ kort afstand har man altså adgang til både historie, kunst, kultur, politik og arkitektur.

Bevæger man sig over på den anden side af Potomac-floden, finder man Pentagon og Arlington kirkegården, der på en gang er både imponerende og uhyggelig med alle sine hvide gravsten i snorlige rækker.

Washington er dog ikke kun pompøse bygninger, enestående museer, verdenshistorie og politik på højt plan. Bydelen Georgetown byder på cafeer, barer, hippe butikker og masser af god musik og i Chinatown finder man mange både gode og billige restauranter.

Hvis tiden er til det, kan man kombinere Washington med New York. Det er nemt at tage toget mellem de to byer, og kontrasten er enorm.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

En aften med amerikansk ”Football” eller et besøg på en af byens fedeste jazzklubber er gode afbræk i dagene fyldt med historie og politik. Eller hvad med en lokalguidet cykeltur til byens største seværdigheder? Vi kan også sørge for afhentning i lufthavnen – i limousine eller sørge for, at metrobilletterne ligger klar til jer straks ved ankomsten.

Prisen er inklusiv

  • Washington DC, 6 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Washington t/r
  • Overnatning på hotel i 4-6 personers værelse


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Kombiner evt dit ophold med en tur til New York. Tag fra Washinton Union station og stå af på Penn Station i New York. Køretid ca 4 timer. Alle entreeer til museer er gratis. Lej en cykel og kom let rundt i byen og til monumenterne.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top