6 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.150,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Washington DC (District of Columbia) er USA’s forbundshovedstad og er bygget med det ene formål at være hovedstad.

Efter den amerikanske Uafhængighedserklæring var blevet underskrevet i 1776 opstod hurtigt et ønske om en hovestad, som var helt fri for regionale interesser. En sådan kunne ikke findes, og man besluttede at bygge en helt ny by – med det ene formål at være hovedstad. Byen er delt op i fire kvadranter og centrum for kvadranterne er Capitol Hill, hvor man finder kongresbygningen.

Fra Capitol til Lincoln Memorial strækker parken, ”The Mall” sig. Det er her, man finder de største og mest berømte museer i byen: Air and Space Museum, The Smithsonian Institute, nationalmuseet osv.

Indenfor relativ kort afstand har man altså adgang til både historie, kunst, kultur, politik og arkitektur.

Bevæger man sig over på den anden side af Potomac-floden, finder man Pentagon og Arlington kirkegården, der på en gang er både imponerende og uhyggelig med alle sine hvide gravsten i snorlige rækker.

Washington er dog ikke kun pompøse bygninger, enestående museer, verdenshistorie og politik på højt plan. Bydelen Georgetown byder på cafeer, barer, hippe butikker og masser af god musik og i Chinatown finder man mange både gode og billige restauranter.

Hvis tiden er til det, kan man kombinere Washington med New York. Det er nemt at tage toget mellem de to byer, og kontrasten er enorm.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

En aften med amerikansk ”Football” eller et besøg på en af byens fedeste jazzklubber er gode afbræk i dagene fyldt med historie og politik. Eller hvad med en lokalguidet cykeltur til byens største seværdigheder? Vi kan også sørge for afhentning i lufthavnen – i limousine eller sørge for, at metrobilletterne ligger klar til jer straks ved ankomsten.

Prisen er inklusiv

  • Washington DC, 6 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Washington t/r
  • Overnatning på hotel i 4-6 personers værelse


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Kombiner evt dit ophold med en tur til New York. Tag fra Washinton Union station og stå af på Penn Station i New York. Køretid ca 4 timer. Alle entreeer til museer er gratis. Lej en cykel og kom let rundt i byen og til monumenterne.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk

Værd at vide om Washington

Få info og fakta om studierejsen til Washington lige her!

Washington - magtens centrum

Kom tæt på magtens centrum på jeres studietur til USA i den amerikanske hovedstad, Washington. Her er der politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det lover vi jer for, at den også er.

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy studieture til Washington, og vi elsker at skabe unikke oplevelser, der passer perfekt til jeres tur. Vi har stor erfaring med at arrangere studieture til denne fantastiske by, men hvis I har andre ønsker, så står vores dygtige rejsekonsulenter altid klar til at hjælpe. Måske har I et særligt ønske til en attraktion, en bestemt bydel eller jeres overnatningssted, og så vil vi gøre vores bedste for at opfylde det.
Washington

Studietur til USA: Washington er museernes by

Washington er et sandt mekka for museumselskere, og byen er derfor en ideel destination for en studietur til USA, hvor fagligt indhold også skal på programmet. Washington er nemlig hjemsted for et væld af museer, der spænder over en bred vifte af emner – lige fra historie og kunst til videnskab og teknologi.

Du kan eksempelvis besøge Smithsonian Institution, som er verdens største museumskompleks, eller tage en tur forbi National Gallery of Art for at beundre nogle af verdens mest berømte kunstværker. Eller hvad med at lægge vejen forbi Air and Space Museum? På en studietur til Washington i USA er det oplagt at udforske byens mange museer.

Besøg Det Hvide Hus på din studietur til USA

Præsidentens bolig, Det Hvide Hus, ligger i Washington, og det ikoniske symbol på amerikansk, politisk magt har været lokation for utallige historiske begivenheder og beslutninger, der har formet verden, som du kender den i dag.

Selvom adgangen til selve bygningen er begrænset, så er det stadig muligt at beundre den storslåede arkitektur og fornemme historiens vingesus fra det omkringliggende område. Det er en oplevelse, der vil give dig et helt unikt indblik i landets politiske historie, og derfor er det et absolut must på din studietur til Washington i USA.
Det hvide hus, Washington, USA

Tag på studietur til Washington i USA og udforsk alle bydelene

Washington er mere end bare politik og monumenter. Byen er nemlig opdelt i mange forskellige bydele, der hver har sin egen unikke charme og karakter. På jeres studietur til Washington i USA kan I eksempelvis besøge det trendy Georgetown, der emmer af historiske, brostensbelagte gader, eksklusive butikker og hyggelige caféer. Eller hvad med Capitol Hill, hvor I kan udforske det pulserende natteliv? I kan også arrangere en tur til Chinatown, hvor I kan gå på opdagelse i den populære madkultur.

Ben's Chili Bowl på 14th & U Street i Washington

Kombinér Washington med en tur til New York

Hvis I er på studietur i Washington i USA, så ligger muligheden for at udvide horisonten lige for. En hurtig togtur eller en ganske kort flyvetur bringer jer nemlig nemt og bekvemt til en af verdens mest berømte byer – New York. Det er derfor muligt at gå fra det politiske centrum i Washington til det pulserende liv i New York, og det er en oplevelse, der med garanti vil berige jeres studietur. Her kan I opleve alt fra den ikoniske Frihedsgudinde til den verdensberømte Times Square. Det er let at kombinere din studietur til Washington i USA med enten en dagstur eller et forlænget ophold i New York. Det vil blot give jer en endnu bredere forståelse for den amerikanske kultur og livsstil.

Oplev pulserende New York og alt det bedste byen har at byde på

Vi skræddersyer studierejser til Washington lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Washington, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top